Omdat we nog niet genoeg gefeest hebben de afgelopen tijd, gooien we er nog maar eens een lekker feestje tegenaan! Onze lieve, grappige, knappe, slimme, leuke, eigenwijze, unieke, creatieve, fantasierijke, pittige kleuter is jarig!

Vijf jaar geluk

Ik heb er even voor moeten werken, maar dan hadden we ook wel het mooiste cadeau! Op zaterdag 24 mei 2014 om 19.09 uur werden wij trotse ouders van een lekkere bolle baby. De eerste periode was pittig, zeker toen onze baby werd opgenomen in het ziekenhuis. De liefde groeide echter met d’r dag, het was een heerlijke baby, die uitgroeide tot een eigenwijze, koddige peuter.

Gelukkig is zijn gezondheid inmiddels helemaal in orde en is het een kleuter in hart en nieren. Met kleuterdriftbuien, een grenzeloze nieuwsgierigheid, liefde voor zijn vriendjes en vriendinnetjes, altijd leuke ideeën om te spelen, een talent voor grapjes en grolletjes en daar bovenop ook nog een knap koppie.

FEEST

Al maanden heeft hij het erover: zijn kinderfeestje! ‘Mama, ik wil graag een brandweerfeestje!’ Uuuuhm, okee…. Ik had gehoopt op een oudhollandsch rondje koekhappen, spijkerpoepen en cake versieren…

Door alle drukte voor onze bruiloft hebben we de festiviteiten rondom Laurens zijn verjaardag verplaatst naar volgende maand. Zo krijgt hij de onverdeelde aandacht en zijn we allemaal weer een beetje uitgerust. Er volgt dus nog een verslag van alle feestjes!

Dan gaan we nu gauw een stukje taart eten en lekker genieten van een fijne dag met zijn drietjes.

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

6 Reacties

  1. Van harte gefeliciteerd met Lau Donkerblauw! Dat hij maar lekker in de watten gelegd en flink verwend gaat worden. Het weer werkt in ieder geval mee.

  2. elisabeth maria martina Antwoord

    van harte gefeliciteerd met lau, maak er een mooie dag van

  3. Anneke Breuls Antwoord

    Geef de blonde kindergod maar een vreselijk dikke knuffel van ons xxx

  4. Pingback: Laurens zijn eerste kinderfeestje! - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.