Essenza vintage katoen dekbedovertrek bregblogt.nl

Inspiratie: nieuwe dekbedovertrekken!*

Er is maar weinig ZO fijn als in een fris opgemaakt bed kruipen. Dit is dubbel feest als je een gloedjenieuw dekbedovertrek hebt. Wij hebben twee nieuwe sets in huis, die we je graag showen!

Vintage katoen dekbedovertrek

Van de webshop Bedsupply.eu mocht ik nieuwe dekbedovertrekken uitkiezen. Ik heb lekker rondgeneusd in de webshop, waar je merken vindt als Essenza, Beddinghouse en Esprit.

Wij hebben een lits jumeaux dekbed, lekker groot, zodat er nooit iemand in de kou ligt ‘s nachts. Voor deze zomer koos ik het Essenza Guy Sea Green Katoen dekbedovertrek uit. Het is gemaakt van zachte katoen, waardoor je het niet warm krijgt. Van sommige overtrekken ga je zo plakken als het warm is en daar kan ik écht niet tegen!
Het dekbedovertrek voelt heerlijk aan en heeft een mooie groenblauwe kleur. Het enige minpuntje is dat je het overtrek aan de onderkant niet dicht kunt maken, waardoor het in de wasmachine een grote prop wordt. (tip van Breg: als je dekbedovertrek wél dicht kan, altijd dichtmaken voor je het gaat wassen, dat scheelt een hoop verdwaald wasgoed en strakke knopen)

Essenza vintage katoen dekbedovertrek bregblogt.nl
Essenza vintage katoen dekbedovertrek close up bregblogt.nl
Door de lichtinval wisselt de kleur tussen groen en blauw.

Kimono van Essenza

Om een beetje leuk te matchen met mijn nieuwe dekbedovertrek bestelde ik een mooie kimono van Essenza. Van deze print met de bloemen is een hele lijn beschikbaar, waar ik dus echt tot over mijn oren verliefd op ben. Verkrijgbaar in verschillende kleuren (groen, roze, bordeauxrood), maar je kent mij: donkerblauw is favoriet! ♥

Nieuw dekbedovertrek voor Laurens

Nu wij in het nieuw gestoken zijn, mag Laurens natuurlijk niet achterblijven. Voor hem bestelde ik een dekbedovertrek van Beddinghouse met astronauten erop. Hij vindt het helemaal te gek en zei na de eerste nacht dat hij echt heel erg lekker had geslapen onder zijn nieuwe overtrek. Missie geslaagd!

Beddinghouse dekbedovertrek astronauten kinderkamer bregblogt.nl
Beddinghouse foto kinderdekbed astronaut bregblogt.nl

Leuke dekbedovertrekken voor op de kinderkamer

Bij Bedsupply hebben ze nog veel meer leuke dekbedovertrekken voor op de kinderkamer. In allerlei soorten, materialen en prijsklassen. Kijk dan hoe leuk!

Waar let jij op bij de aanschaf van nieuwe dekbedovertrekken? Kwaliteit? Prijs? Kleur en print?


Liefs, Breg
Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content. Lees er meer over in de disclaimer .

Volg je mij al op Facebook , Instagram en Twitter ?

About Bregje

Avatar

Bregje is verliefd op Etienne (beter bekend als de Roodharige Hunk) en moeder van Laurens (2014). Op Bregblogt.nl vind je veel persoonlijke artikelen, boekreviews, shoplogs, recepten om je vingers bij af te likken en de tofste hotspots! Vaak met een korreltje zout, soms met een traantje en het liefst met veel humor!

2 thoughts on “Inspiratie: nieuwe dekbedovertrekken!*

  1. Bregje tip om een ‘gepropt’ overtrek in de wasmachine te voorkomen: de overtrek heel klein en strak opvouwen voordat je deze in de wasmachine doet. De overtrek komt er dan helemaal los uit. Dit geldt ook voor de droger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.