Er is maar weinig ZO fijn als in een fris opgemaakt bed kruipen. Dit is dubbel feest als je een gloedjenieuw dekbedovertrek hebt. Wij hebben twee nieuwe sets in huis, die we je graag showen!

Vintage katoen dekbedovertrek

Van de webshop Bedsupply.eu mocht ik nieuwe dekbedovertrekken uitkiezen. Ik heb lekker rondgeneusd in de webshop, waar je merken vindt als Essenza, Beddinghouse en Esprit.

Wij hebben een lits jumeaux dekbed, lekker groot, zodat er nooit iemand in de kou ligt ‘s nachts. Voor deze zomer koos ik het Essenza Guy Sea Green Katoen dekbedovertrek uit. Het is gemaakt van zachte katoen, waardoor je het niet warm krijgt. Van sommige overtrekken ga je zo plakken als het warm is en daar kan ik écht niet tegen!
Het dekbedovertrek voelt heerlijk aan en heeft een mooie groenblauwe kleur. Het enige minpuntje is dat je het overtrek aan de onderkant niet dicht kunt maken, waardoor het in de wasmachine een grote prop wordt. (tip van Breg: als je dekbedovertrek wél dicht kan, altijd dichtmaken voor je het gaat wassen, dat scheelt een hoop verdwaald wasgoed en strakke knopen)

Essenza vintage katoen dekbedovertrek bregblogt.nl
Essenza vintage katoen dekbedovertrek close up bregblogt.nl
Door de lichtinval wisselt de kleur tussen groen en blauw.

Kimono van Essenza

Om een beetje leuk te matchen met mijn nieuwe dekbedovertrek bestelde ik een mooie kimono van Essenza. Van deze print met de bloemen is een hele lijn beschikbaar, waar ik dus echt tot over mijn oren verliefd op ben. Verkrijgbaar in verschillende kleuren (groen, roze, bordeauxrood), maar je kent mij: donkerblauw is favoriet! ♥

Nieuw dekbedovertrek voor Laurens

Nu wij in het nieuw gestoken zijn, mag Laurens natuurlijk niet achterblijven. Voor hem bestelde ik een dekbedovertrek van Beddinghouse met astronauten erop. Hij vindt het helemaal te gek en zei na de eerste nacht dat hij echt heel erg lekker had geslapen onder zijn nieuwe overtrek. Missie geslaagd!

Beddinghouse dekbedovertrek astronauten kinderkamer bregblogt.nl
Beddinghouse foto kinderdekbed astronaut bregblogt.nl

Leuke dekbedovertrekken voor op de kinderkamer

Bij Bedsupply hebben ze nog veel meer leuke dekbedovertrekken voor op de kinderkamer. In allerlei soorten, materialen en prijsklassen. Kijk dan hoe leuk!

Waar let jij op bij de aanschaf van nieuwe dekbedovertrekken? Kwaliteit? Prijs? Kleur en print?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

  1. Kitty van Galen Antwoord

    Bregje tip om een ‘gepropt’ overtrek in de wasmachine te voorkomen: de overtrek heel klein en strak opvouwen voordat je deze in de wasmachine doet. De overtrek komt er dan helemaal los uit. Dit geldt ook voor de droger.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.