Als je gezond en gebalanceerd eet, krijg je voldoende vitamines binnen. Toch kan wat extra ondersteuning in de vorm van een voedingssupplement handig zijn. Je kunt kiezen voor tabletten, druppels of… sprays! Maak kennis met de vitaminesprays van Best Choice!

vitaminesprays voedingssupplementen best choice bregblogt.nl gestest blogger inspiratie lifestyle

Vitaminesprays van Best Choice

De meeste voedingssupplementen zijn verkrijgbaar in de vorm van druppels of (bruis)tabletten. Ik had zelf nog nooit gehoord van vitaminesprays, dus toen Best Choice me vroeg om ze te testen was ik meteen nieuwsgierig. Het leek me vooral handig: een flesje van klein formaat dat je overal mee naartoe kunt nemen.

Handige flacons, fruitige smaak

De vitaminesprays zijn verpakt in handige flacons. Hierdoor neem je ze makkelijk mee in je tas. De spray is voorzien van een fruitige smaak. Ik gebruik momenteel de Multivitamine spray met sinaasappelsmaak en de Melatonine spray met zwarte bessensmaak.

Voordelen van vitaminespray

Vitaminespray heeft een aantal voordelen. Je kunt de spray innemen zonder water. De vitamines worden extra snel opgenomen door je mondslijmvlies en omdat er geen dierlijke producten zijn toegevoegd is de spray geschikt voor vegetariërs. En: ze bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen!

Best choice vitaminespray getest breg blogt bregblogt.nl

Verschillende vitaminesprays van Best Choice

Er zijn verschillende vitaminesprays beschikbaar, afgestemd op verschillende behoeften.

  • Multivitamine voor volwassenen
  • Multivitamine voor kinderen
  • Vitamine D voor zwangeren
  • Vitamine D voor baby’s
  • Vitamine B complex
  • Vitamine B12
  • Vitamine D 1000
  • Vitamine D + K2
  • Co-enzym Q10
  • Good Night Melatonine

Mijn ervaringen met Best Choice vitaminespray

Ik gebruik de Multivitamine spray sinds kort en deze bevalt goed. De smaak is fruitig, zonder te lang te blijven hangen. Je slikt de spray zo door, waarna deze zijn werk kan doen. In combinatie met voldoende groenten en fruit voel ik me fit, dus ik geloof graag dat de spray daar een bijdrage aan levert.
De Good Night Melatonine staat op mijn nachtkastje. Ik heb hem nu twee keer gebruikt en merkte dat ik er vrij snel ontspannen van word. Dat is heel erg welkom, want wil nog weleens in de wakkere stand schieten, zodra mijn hoofd het kussen raakt. De meest zinnige en onzinnige gedachten nemen dan de overhand, wat de slaap niet ten goede komt. Deze spray zorgt ervoor dat ik me ontspannen voel en daardoor sneller in slaap val.

Ik blijf ze de komende maanden nog testen, mochten er nog nieuwe ontdekkingen zijn, dan vul ik dit blog uiteraard aan!

De sprays zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en apotheken. Je kunt ze ook online kopen, bijvoorbeeld bij Bol.com via onderstaande affiliatelink.

Gebruik jij voedingssupplementen? En kende jij deze sprays al?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.