Het plannen van een bruiloft kost veel tijd en vraagt om overzicht. Als je daar wat hulp bij kunt gebruiken, is deze handige Wedding Planner ideaal! Plus: handige tips om relaxed naar jouw bruiloft toe te leven!

Wedding Planner voor alle voorbereidingen

De wedding planner is alleen al van buiten een plaatje om te zien. Wit met gouden stipjes, ik vind het een stijlvolle en mooie combinatie. De planner is een vierkante ringband met een stevige kaft. De inhoud is verdeeld in verschillende categorieën, zodat je jouw bruiloft op een overzichtelijke manier kunt organiseren en plannen.

 

Overzicht op de planning van jouw bruiloft

Kort nadat ik verloofd was, realiseerde ik me ineens wat er allemaal bij de organisatie van een huwelijk komt kijken. Afhankelijk van je wensen ga je op zoek naar een locatie, dj of band, fotograaf en cateraar. En dan de gastenlijst: wie nodig je allemaal uit en waar heb je die adressen ook alweer gelaten? Met deze wedding planner is dat verleden tijd: je hebt alles overzichtelijk bij elkaar in één klapper.

wedding planner bregblogt tips bij plannen bruiloft hulp inspiratie trouwen.nl

Lees ook: De leukste boeken over trouwen

Tips voor het plannen van jouw bruiloft

Uit eigen ervaring deel ik graag een paar tips met je, zodat jij ook relaxed naar jouw grote dag toe kunt leven!

  • Bespreek jullie gezamenlijke wensen met je verloofde. Hoe concreter jullie weten wat je wilt, hoe makkelijker je alles kunt regelen
  • Denk bij de gastenlijst goed na: ‘Zou ik met deze perso(o)n(en) binnen nu en een maand willen afspreken als we niet zouden trouwen?’ Op deze manier kun je een scheiding maken tussen de mensen die je er écht bij wilt hebben en de ‘verplichte’ nummertjes. Natuurlijk is dit ieder voor zich, maar onthoud: je trouwt maar één keer en het is jullie bruiloft, niet die van de tante van de buurvrouw van je schoonzus.
  • Schakel hulp in. Vraag een vriendin, je moeder of zus om met je mee te denken als je het niet meer weet. Vaak heeft iemand die er wat verder vanaf staat weer andere inzichten, waardoor je op nieuwe ideeën komt.
  • Maak het niet te ingewikkeld. De uitnodiging prijkt een tijdje op het prikbord in de keuken of de schouw in de woonkamer, maar na het huwelijk verdwijnt deze toch echt. Vraag jezelf dus af of het alle tranen, stress en euro’s waard is om de perfecte uitnodiging, het ideale bedankje of die unieke decoratie te maken.
  • Geniet van de voorpret! Ineens gaat het ZO snel, dat je baalt dat je niet meer genoten hebt. Sta stil bij de mooie bloemen bij de bloemist. Geniet van je proefdiner, alsof het je laatste is en maak een gezellige avond van het uitkiezen van de muziek. Zo leef je op een relaxte manier naar jullie grote dag toe!

Heb jij nog goede tips om een bruiloft te plannen? Deel ze in de comments!

Bestel jouw eigen wedding planner via onderstaande afbeelding. (Ook leuk om cadeau te geven aan een vriendin!)

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.