In 2012 kochten wij ons huis en daarbij hoorde natuurlijk ook een grote ronde (of tien) langs verschillende woonwinkels. We richtten het huis in en waren heel blij. Een stoere eettafel met grote, witte lampen erboven: ik kon er naar blijven kijken. Smaak verandert alleen weleens in de loop der tijd en dus werd het tijd om afscheid te nemen van onze eettafellampen…

Industriële hanglamp boven de eettafel

De witte lampen zijn nog steeds heel mooi, maar ook vrij bepalend in het interieur. In de afgelopen jaren hebben we steeds wat meer rust aangebracht in de woonkamer. Met de juiste verlichting kun je ook veel rust en sfeer creëren. De nieuwe eettafellamp die er nu hangt maakt deze rustige sfeer compleet.
(De witte lampen zijn trouwens nog te koop, stuur me een berichtje als je interesse hebt!)

Ektorp stoel - bregblogt.nl
Inmiddels is al het speelgoed ook uit de woonkamer verdwenen… 😉

Woonkamer metamorfose met nieuwe eettafellamp

Een tijdje terug kreeg ik de vraag van webshop Emob, of ik iets wilde kiezen uit hun uitgebreide assortiment. De witte lampen waren al een tijdje een punt op de agenda, dus ik dook de afdeling lampen in. Ik viel meteen als een blok voor dit stoere exemplaar en stuurde de link door naar de roodharige hunk. Die was ook meteen enthousiast, wat is het toch fijn als je dezelfde smaak hebt!
Toen de lamp binnenkwam, moest hij nog wel even aan de bak, om hem goed in het plafond te bevestigen. Ik keek toe vanaf de bank en de puzzel was compleet: de rust in de woonkamer was compleet en de lamp was echt een schot in de roos!

Kijk zelf maar!


Industriele hanglamp rookglas lampen landelijk interieur bregblogt.nl
Eettafel lamp industrieel landelijk staal rookglas bregblogt.nl emob inspiratie interieur
Close-up nieuwe eettafel lamp hanglamp industrieel emob bregblogt.nl

Gave lamp hè? Het is zó anders dan met de vorige lamp. De kooldraadlampen zaten er overigens niet bij, dus die hebben we gekocht bij Ikea.

Er zit een dimmer op de lichtknop, waardoor we de sterkte van het licht kunnen aanpassen. De lamp brengt een heleboel warmte in de woonkamer, waardoor het een nóg gezelligere plek is geworden. Blije Breg hier!

Bewaar deze post op Pinterest


Wat voor lamp hangt er boven jouw eettafel?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

  1. Pingback: Na zeven jaar tijd voor nieuwe raambekleding?* - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.