Goodmorning en hartelijk Pasen! Op deze zonnige eerste Paasdag praat ik je graag even bij! Hoe gaat het, sinds ik een tijdje terug op de handrem ging? Wat doen we in de meivakantie en hoe gaat het met de voorbereidingen van de bruiloft?

Hoe gaat het nu?

Eind maart vloog ik even uit de bocht, waardoor ik flink aan de handrem trok. De emoties, indrukken en fysieke belasting eisten hun tol, waardoor ik niet anders kon dan even rustig aan doen. Het is een gigantische valkuil, waar ik vaker in trap. De grootste winst voor mij is dat ik het herken en weet hoe ik ermee om moet gaan. Rustig blijven, niet teveel stressen om hoe ik me voel en de boel de boel laten. Hoe harder ik me namelijk opwind over het feit dat ik overprikkeld en daardoor wat down ben, hoe erger het wordt. Dankzij de rust die Etienne in huis brengt en de liefde van zowel hem als Laurens, was ik er na een weekje weer redelijk bovenop. Dat mocht ook wel, aangezien er een werkvakantie, oftewel een workation gepland stond! Het goede gezelschap en de fijne omgeving zorgden ervoor dat ik genoeg afleiding had. Al moet ik wel bekennen dat ik last had van heimwee! Hieraan merkte ik dat ik nog niet 100% opgeknapt was, dus ik trok me af en toe terug voor wat rust.
Eenmaal terug in het zuiden denderde ik onbewust weer een paar dagen door, tot ik me op donderdagmiddag realiseerde dat ik nog geen enkele vrije dag had gehad. Mijn werk voor die week was af, dus ik plofte op de bank met een boek en gaf me over aan de vermoeidheid. In het weekend wisselde ik luieren af met leuke dingen en ik knapte weer op. Dat de temperaturen nu boven de 20 graden zijn en de zon volop schijnt maakt het natuurlijk nog beter!

Pasen

Vandaag gaan we uitgebreid lunchen bij mijn schoonouders. Mijn schoonmoeder weet er altijd weer een feestje van te maken en we komen dan tonnetje rond naar buiten. Ik verwacht dat de chocoladevoorraad ook weer aangevuld is voor de rest van het jaar…
Morgen gaan we met mijn moeder, broers en hun gezinnen picknicken in de Loonse en Drunense Duinen. Dit natuurgebied ligt voor ons allemaal in het midden en we hebben er goede herinneringen aan. We woonden vroeger in Loon op Zand en gingen regelmatig naar de duinen als het mooi weer was of bijvoorbeeld met een kinderfeestje. Ik verheug me erop om iedereen weer te zien, lekker te eten en te drinken en te genieten van onze spelende kindjes!

Onze plannen voor de meivakantie

Laurens heeft de komende twee weken vakantie. Dat is een uitdaging als je geen vaste opvangdagen hebt én je eigen bedrijf runt. Gelukkig zijn daar de oma’s en opa die een handje helpen. Komende week gaat Laurens een paar dagen naar opa en oma en volgende week komt mijn moeder een paar dagen. Zo heb ik toch wat uren om te werken en kan ik de boel goed bijhouden. We gaan verder lekker genieten in de tuin, naar de stad op Koningsdag en vooral lekker uitrusten. Het leven van een kleuter is ook vol indrukken en nieuwe emoties, dus wat extra rust kan geen kwaad.

Wedding bells

De voorbereidingen voor de bruiloft zijn in volle gang. We hebben inmiddels kennisgemaakt met de ambtenaar die ons gaat trouwen. Een hele lieve en hartelijke vrouw, bij wie we in goede handen zijn! De muziek is uitgezocht, alle kleding is klaar…nu is het gewoon wachten op de grote dag. En zorgen dat ik genoeg water drink, blijf sporten om fit te blijven en genoeg slaap. Dat laatste is de grootste uitdaging, want ik heb het talent om vlak voor ik in slaap val ineens allemaal rampscenario’s voor me te zien. Gelukkig hebben we lieve vrienden en familie die alles voor ons regelen, dus de zorgen zijn om niks.

Werk

De komende weken staan in het teken van het afronden van lopende projecten voor Bregje Boer Teksttovenaar en het vooruit plannen van content voor Breg Blogt. Voor jou als lezer loopt alles gewoon door en je kunt zeker drie artikelen per week verwachten de komende maanden. Door vooruit te werken zorg ik ervoor dat ik ook écht vakantie kan nemen als het zover is. Ik ben héél benieuwd hoe dat zal zijn. Ik sta op met mijn bedrijf en ga er mee slapen. Toch heb ik er alle vertrouwen in dat het goed komt en dat de wereld echt wel even door kan draaien als ik er een paar weken tussenuit piep. Zodra we er klaar voor zijn delen we natuurlijk alle wedding-spam, maar we willen er eerst van genieten met de vrienden en familie op de dag zelf en daarna nog een tijdje nagenieten in onze roze bubbel. ♥

Zo, ik heb je weer even bijgepraat! Heb je nog vragen? Zijn er onderwerpen waar je de komende tijd graag een blog over wilt lezen? Laat het me weten in de comments of op Facebook, dan ga ik ermee aan de slag!

Fijne paasdagen!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.