Janken bij commercials: ik heb het nooit gedaan. Tot ik moeder werd. Of ouder, dat kan ook. Sindsdien gaan de sluizen regelmatig open bij het zien van een ontroerende reclame. Kijk jank je even mee?

Marietje van KPN

Zojuist keek ik deze commercial weer en meteen schoot ik vol. Hij is zó geniaal en raak! Internet in het buitenland met KPN wordt op een hele herkenbare manier aan de man gebracht, want hoe handig en fijn is het dat we tegenwoordig overal kunnen videobellen met het thuisfront? Die trotse vader, dat blonde snoetje van Marietje….veeg mij maar op!

Leuk weetje: het zijn echt vader en dochter! Het reclamebureau had aan hoofdrolspeler Yoeri verteld dat er actiebeelden op het scherm zouden komen, hij wist echt niet dat zijn dochter hem zou bellen. (bron: AD)

Kerst zonder moeder van de Plus

Met kerst 2018 lanceerde Plus Supermarkt deze commercial en man, wat kwam die binnen! Ik had er al over gelezen op social media, maar had hem nog niet gezien. De eerste keer dat dat gebeurde huilde ik dikke tranen. Hij is zo treffend en het gemis is zo herkenbaar. Autsj…

De Tea Topic van Tarek

Een stoere man met een bijzonder verhaal. In de eerste instantie is er wat weerstand van het bestaande voetbalteam. Als hij in de rust vraagt of hij bij het team mag en hoe die mannen dan reageren: GOUD! Kijk zelf maar.

Appie christmas

Oh deze, echt! Zit ik hier door de tranen heen te typen. Twee mensen op leeftijd, het zit zó in de kleine dingen bij deze commercial. Love it!

Eerste avondje uit van Mc Donalds

Voor het eerst een avondje uit als je net ouders bent geworden, dat is niet niks. Loslaten sucks, zeker als je zo’n lief baby’tje hebt. Gelukkig helpt comfortfood altijd!

Zo, hopelijk kun je door de tranen je scherm nog zien. Heb jij nog bijzondere commercials die in dit rijtje thuishoren? Let me know!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met KPN.

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

  1. Die van de Plus en AH vind ik echt prachtig inderdaad. Net als Frekkel <3 Maar Marietje vond ik ZO irritant!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.