Carmen Multi Styler Volume föhnborstel bregblogt.nl

Review: Carmen Volume Multi Styler föhnborstel

Door mijn haar te föhnen krijg ik aanzienlijk meer volume dan zonder. Alleen een beetje slag creëren was altijd een crime, omdat ik niet zo handig ben als mijn kapper met een losse borstel. Carmen, bekend van de haarstyling- en beautyproducten, loste dit probleem voor me op met de nieuwe föhnborstel en ik vertel je graag hoe deze bevalt!

Carmen volume multi styler föhnborstel

De föhnborstel heeft vier verschillende opzetstukken, zodat er altijd wel eentje is die past bij jouw haarlengte. De föhn heeft twee verschillende standen voor de combinatie warmte en kracht.

Carmen Multi Styler Volume föhnborstel bregblogt.nl

Hoe gebruik je een föhnborstel?

Na het wassen van mijn haar, blaas ik het eerst bijna droog met een ‘gewone’ föhn, die wat meer power heeft. Als mijn haar droog is, verdeel ik het in plukken. Dit kun je doen door het vast te zetten met een klem. Ik werk hierbij van onder naar boven. De onderste lagen kun je naar wens krullen, gladföhnen of voorzien van meer volume door de föhnborstel bij de haaraanzet in te draaien.
Zo werk je laag voor laag naar boven, tot je al je haar hebt gestyled. Het effect is afhankelijk van het type haar dat je hebt. Ik heb zelf bijvoorbeeld heel stijl haar, waardoor krullen niet goed blijven zitten. Met de föhnborstel creëer ik een lichte slag, waardoor mijn haar de hele dag goed blijft zitten.

Het effect van de föhnborstel

Ik heb de föhnborstel nu een tijdje getest en ben heel blij met het resultaat. Met behulp van een beetje haarlak, heb ik de hele dag een mooi, verzorgd kapsel. Vaak hoef ik het de dag erna alleen een beetje bij de werken met de borstel, waardoor het weer goed zit. Hieronder laat ik in een paar foto’s het effect van de borstel zien.

föhnborstel Carmen multi styler bregblogt.nl
In de ochtend…
föhnborstel Carmen Multistyler bregblogt.nl
…en aan het einde van de middag… (ik kijk een beetje verschrikt, verbluft door het resultaat denk ik!)

Blogger Mascha maakte een video van de Carmen Multi Styler, waarin je goed ziet hoe hij gebruikt kan worden.

Bewaar deze review op Pinterest!

Zelf aan de slag?

Kan jouw haar ook wel wat volume gebruiken? Dan is deze föhnborstel zeker iets voor jou! Je bestelt hem gemakkelijk via onderstaande afbeelding!

Waarmee style jij je haar het liefste?


Liefs, Breg
Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content. Lees er meer over in de disclaimer .

Volg je mij al op Facebook , Instagram en Twitter ?

About Bregje

Avatar

Bregje is verliefd op Etienne (beter bekend als de Roodharige Hunk) en moeder van Laurens (2014). Op Bregblogt.nl vind je veel persoonlijke artikelen, boekreviews, shoplogs, recepten om je vingers bij af te likken en de tofste hotspots! Vaak met een korreltje zout, soms met een traantje en het liefst met veel humor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.