Yes! Het is weer eens tijd voor een outfitpost! Ik trok laatst een outfit uit de kast, waarbij ik meteen wist: hierin voel ik me TOP vandaag. En zo geschiedde. Kijk gauw mee naar deze mix van ruitjes en bloemen, afgemaakt met dad sneakers!

Ruitjespantalon met dad sneakers

Een tijdje terug gaf ik al inspiratie voor het combineren van dad sneakers, dé sneakertrend van dit moment. Niet iedereen loopt er warm voor, maar ik ben inmiddels om! Er staan twee paar in mijn kast en ik draag ze regelmatig.

De ruitjespantalon is van Only, hij lijkt qua model op de bekende en populaire poptrash-modellen. Een heerlijke broek van zachte stof die door de print en de afwerking perfect is voor een meer zakelijke outfit. Of voor een casual look, zoals in deze outfitpost.

De dad sneakers zijn van Bristol. Ik spotte ze in januari tijdens de presentatie van de nieuwe collectie en toen ze een week later in de folder verschenen besloot ik direct om ze te kopen. Ze zijn super licht, waardoor het net pantoffeltjes zijn. En ik ben meteen een paar centimeter langer, zonder op hakken te hoeven worstelen.

Fleurig effect door okergeel shirt en gebloemd vest

De broek zelf is niet heel spannend, waardoor een outfit al gauw wat saai of flets kan worden. Door de broek te combineren met een okergeel shirt en mijn geliefde bloemen vestje, is het meteen een heel ander verhaal. De dad sneakers, die ook okergele accenten hebben, maken het helemaal af!

Showtime!

Genoeg gekletst, tijd om de outfit te showen!

Dad sneakers Bristol bregblogt.nl
Outfit ruitjes bloemen dad sneakers bregblogt.nl
Outfit grijze pantalon Only oker shirt dad sneakers bregblogt.nl

Wat is jouw favoriete outfit van dit moment? En staat er al een paar dad sneakers in jouw kast?

Bewaar deze outfitpost op Pinterest.

Outfit ruitjesboek dad sneakers inspiratie bregblogt.nl
Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

  1. Ik vind de dad sneaker normaal gesproken totaal niet mooi, maar jij rockt ze echt!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.