Vrijgezellenfeest Breg groepsfoto vriendinnen bregblogt.nl

De lipdub van mijn vrijgezellenfeest!

Jaaa, na 2 weken wachten is het zo ver! De lipdub van mijn vrijgezellenfeest is klaar! Lipwattuh? Een lipdub, dat is een videoclip waarin je playbackt. Het filmpje wordt in één keer opgenomen en dat zorgt voor een superleuk effect. Ik ben ENORM blij met het resultaat en retetrots dat ik deze knappe en lieve vrouwen om me heen heb!

Lipdub maken voor vrijgezellenfeest

Een lipdub is echt een superleuke activiteit voor een vrijgezellenfeest. Doordat je echt samen iets creëert, leert iedereen elkaar gauw kennen. Zo zijn er in mijn geval een aantal teams ontstaan: Team NONONONO en Team GOGOGOGO, het koortje en Team Patron! Superleuk om dat te zien gebeuren, ik voelde me echt heel trots die dag.

Wij deden de lipdub op een nummer van Bruno Mars, Marry you. Een heel aanstekelijk nummer, dat nog héél lang blijft hangen. En in mijn geval zorgt het voor een gigantische golf van blijdschap, trots en liefde. Ik kan niet wachten om op onze grote dag weer te dansen met al mijn meisjes.

Goed, ik zal jullie niet langer in spanning laten, ik presenteer vol trots de lipdub van mijn vrijgezellenfeest!

En, wat vind je ervan? Heb jij weleens zo’n video gemaakt of zou je het willen doen? ♥

 

Liefs,

Breg


Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content. Lees er meer over in de disclaimer .
Volg je mij al op Facebook , Instagram en Twitter ?

About Bregje

Avatar

Bregje is verliefd op Etienne (beter bekend als de Roodharige Hunk) en moeder van Laurens (2014). Op Bregblogt.nl vind je veel persoonlijke artikelen, boekreviews, shoplogs, recepten om je vingers bij af te likken en de tofste hotspots! Vaak met een korreltje zout, soms met een traantje en het liefst met veel humor!

17 thoughts on “De lipdub van mijn vrijgezellenfeest!

  1. Ge-wel-dig. Ik kan me het gegiechel voorstellen bij het oefenen. Het is top gedaan van jullie allemaal. En herinnering die niemand je meer af neemt ❤️👍🏼

  2. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik had gezegd absoluut geen vrijgezellenfeest te willen. Maar nu zag ik dit en nu wil ik wel 😀 Wat supertof lieve Breg, je bent het stralende middelpunt en je ziet bij je vriendinnen ook zoveel liefde en vrolijkheid. Mooi onvergetelijk aandenken!

  3. He Bregje, allereerst super van harte gefeliciteerd met je as bruiloft! Wij vonden het leuk dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan je vrijgezellendag. Wat ziet er heerlijk uit! Groetjes van Team TreaT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.