Jaaa, na 2 weken wachten is het zo ver! De lipdub van mijn vrijgezellenfeest is klaar! Lipwattuh? Een lipdub, dat is een videoclip waarin je playbackt. Het filmpje wordt in één keer opgenomen en dat zorgt voor een superleuk effect. Ik ben ENORM blij met het resultaat en retetrots dat ik deze knappe en lieve vrouwen om me heen heb!

Lipdub maken voor vrijgezellenfeest

Een lipdub is echt een superleuke activiteit voor een vrijgezellenfeest. Doordat je echt samen iets creëert, leert iedereen elkaar gauw kennen. Zo zijn er in mijn geval een aantal teams ontstaan: Team NONONONO en Team GOGOGOGO, het koortje en Team Patron! Superleuk om dat te zien gebeuren, ik voelde me echt heel trots die dag.

Wij deden de lipdub op een nummer van Bruno Mars, Marry you. Een heel aanstekelijk nummer, dat nog héél lang blijft hangen. En in mijn geval zorgt het voor een gigantische golf van blijdschap, trots en liefde. Ik kan niet wachten om op onze grote dag weer te dansen met al mijn meisjes.

Goed, ik zal jullie niet langer in spanning laten, ik presenteer vol trots de lipdub van mijn vrijgezellenfeest!

En, wat vind je ervan? Heb jij weleens zo’n video gemaakt of zou je het willen doen? ♥

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

18 Reacties

  1. Wat super tof!!! Met een grote glimlach zitten kijken!! Zo vrolijk en leuk gedaan!!

  2. Het maken was al super tof, maar dit eindresultaat is helemaal geweldig! Mooie herinnering aan je vrijgezellenfeest <3

  3. Ge-wel-dig. Ik kan me het gegiechel voorstellen bij het oefenen. Het is top gedaan van jullie allemaal. En herinnering die niemand je meer af neemt ❤️??

  4. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik had gezegd absoluut geen vrijgezellenfeest te willen. Maar nu zag ik dit en nu wil ik wel 😀 Wat supertof lieve Breg, je bent het stralende middelpunt en je ziet bij je vriendinnen ook zoveel liefde en vrolijkheid. Mooi onvergetelijk aandenken!

  5. He Bregje, allereerst super van harte gefeliciteerd met je as bruiloft! Wij vonden het leuk dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan je vrijgezellendag. Wat ziet er heerlijk uit! Groetjes van Team TreaT!

    • Dankjewel Lidwine! Heel tof dat jullie zo’n onvergetelijk aandenken hebben gemaakt met en voor ons. Ik ben er dolblij mee!!

  6. Pingback: Onze bourgondische en relaxte bruiloft op Landgoed Heerdeberg - Breg Blogt

  7. Pingback: Wat geef je iemand cadeau die geen wensen heeft? * - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.