Zodra het kwik stijgt en de zon zich steeds meer van zijn warme kant laat zien, begint het te kriebelen: fleurige zomerjurken en luchtige bloesjes in mijn kast hangen en de warme vesten en donkere broeken naar achteren verplaatsen.  Tijd om alvast online wat inspiratie op te doen!

Shoppen bij Anna van Toor

Anna van Toor is met meer dan 30 winkels een bekende naam in heel Nederland. Naast de fysieke winkels hebben ze een webshop met merken als Giacomo, Fabienne Chapot en Levi’s.

Je vindt er kwalitatieve en tijdloze producten voor, zoals ze zelf zeggen, de ‘Anna-vrouw’ die kiest voor stijlvol met een vleugje eigenheid. De collecties bestaan uit mooie items in verschillende kleuren en prints. Zo zit er altijd wel iets bij dat bij jou past.

Inspiratie voor het voorjaar

Ik dook zelf de webshop in om inspiratie op te doen voor dit voorjaar. De volgende zes items trokken mijn aandacht. Tijdloos, goed te combineren en vooral ook helemaal in mijn stijl met de nodige prints. Aangezien ik voornamelijk sneakers of sandalen draag in de zomer, moeten de kledingstukken daar goed mee te combineren zijn.

Bij de lange luipaardjurk hoef ik niet te vertellen waarom ik er als een blok voor ben gevallen hè? Ik ben dol op lange jurken, dan heb je niet het gevoel dat je in je blote kont zit of loopt, als je er blote benen onder hebt. Het groene shirtje vind ik tof vanwege het knoopdetail. Ik doe mijn shirts meestal ook met een kleine draai in mijn broek, zodat het wat speelser valt. Het okerkleurige jasje is echt zo tof! Moet er wel nog even voor sparen als ik het écht wil hebben. Maar ik geloof dat zo’n item tijdloos is en je er heel lang plezier van hebt. De gestreepte pantalon is onderdeel van een pak en dat vind ik ZO tof! Lekker casual met sneakers eronder of meer chique met hakken en een mooie top of blouse. De gebloemde maxidress is lekker zwierig en luchtig. Tot slot het blauwe jurkje, een stuk netter, maar nog steeds supergoed te combineren met gympen en een spijkerjasje!

Mijn shoppingplan voor het voorjaar

Voor ik me laat verleiden tot allerlei aankopen ga ik eerst eens goed door mijn kast heen. Welke items kunnen naar zolder voor komende winter? Welke items mogen het huis uit? En wat blijft er dan over waar ik volmondig JA tegen zeg? Pas dan kan ik kijken wat ik écht nog nodig heb en hoeveel budget ik daarvoor vrij maak. Op deze manier voorkom je miskopen en heb je altijd een garderobe die perfect bij je past!

Wat staat er op jouw wishlist voor dit voorjaar?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.