Het hele leven in één keer - Keith Stuart bregblogt.nl

Het hele leven in één keer – Keith Stuart

Ja, het is weer eens zover: een boek dat me tot tranen heeft geroerd! Waar Het hele leven in één keer van Keith Stuart een beetje langzaam op gang kwam, verraste en pakte het me later vast en liet me niet meer los…

Het hele leven in één keer – Keith Stuart

Tom, alleenstaand vader, is theatermaker bij een noodlijdend theater in de Engelse stad Somerset. Zijn dochter Hannah heeft een hartspierziekte en zal niet oud worden. Ieder jaar voert het kleurrijke theatergezelschap een verjaardagsstuk voor haar op. Ze slaan geen jaar over, omdat iedere dag haar laatste kan zijn.
Nu Hannah de volwassenheid nadert, komt die dag steeds dichterbij. Maar hoewel haar gezondheid achteruitgaat, wil ze ook gewoon puber zijn: lachen om haar vaders mislukte internetdates, uitgaan met haar eerste vriendje, stripboeken lezen. Bovendien heeft zij zo haar eigen ideeën over hoe ze haar vader en zijn theater kan redden…

Aangrijpend, realistisch en zelfs grappig

Zoals ik al schreef kwam het boek voor mij een beetje langzaam op gang. Na een pagina of 20 maakte ik een flinke duik en voor ik er erg in had leek het wel alsof Hannah en Tom onderdeel van mijn eigen leven waren. Je staat heel dichtbij een gezin met hun alledaagse en minder alledaagse problemen en gewoontes.

Keith Stuart slaagt erin om je heel dichtbij het leven van Hannah en Tom en hun vrienden te krijgen. Hij zet je af en toe op het verkeerde been, zodat je ook regelmatig verrast wordt. Daar hou ik van!

Er zitten zulke grappige beschrijvingen in het verhaal, dat ik regelmatig hardop heb zitten gniffelen. En aan het einde was ik zo ontroerd, dat ik sniffend op de bank zat toen ik de laatste pagina’s in me opzoog.

Aanrader dus?

Als je houdt van familieromans met een snufje humor, een traantje links en rechts en vooral realistische en echte emoties en relaties: JA! Ren naar de bieb of bestel het boek meteen via onderstaande afbeeldingen. Je zult er geen spijt van krijgen!


Liefs, Breg
Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content. Lees er meer over in de disclaimer .

Volg je mij al op Facebook , Instagram en Twitter ?

About Bregje

Avatar

Bregje is verliefd op Etienne (beter bekend als de Roodharige Hunk) en moeder van Laurens (2014). Op Bregblogt.nl vind je veel persoonlijke artikelen, boekreviews, shoplogs, recepten om je vingers bij af te likken en de tofste hotspots! Vaak met een korreltje zout, soms met een traantje en het liefst met veel humor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.