Esther van Diepen startte ruim tien jaar geleden haar bedrijf Mom in Balance. Ze traint zwangere vrouwen en moeders om een fit lichaam te krijgen en helpt ze om een goede balans te krijgen in hun leven dat ineens bol staat van veranderingen. In haar boek Power mom geeft Esther je handige en praktische tips en oefeningen, zodat jij zelf die balans kunt vinden.

Power Mom – Esther van Diepen

Power mom is het ultieme handboek voor alle moeders. Geschreven door Esther van Diepen, moeder van vier, succesvol ondernemer en ex-topsporter. Veel vrouwen zetten zichzelf op de tweede (of lagere) plek wanneer ze moeder zijn geworden. Het is een pittige uitdaging om werk, gezin en me-time te combineren en de juiste balans te vinden. Dit boek helpt jou als moeder om voor jezelf te zorgen, meer energie te krijgen en je zo on top of the world te voelen! Met inspirerende verhalen, gouden tips en praktische life hacks.

Praktisch en lekker leesbaar boek

Al in het voorwoord slaat Esther wat mij betreft de spijker op zijn kop. ‘Laatst vroeg iemand mij om de gouden tip voor meer energie en balans. Mijn antwoord: Goed voor jezelf zorgen (…) positief denken. (…)it’s all in the mind. Neem voldoende tijd voor jezelf. (…) Neem de ruimte om je plannen vorm te geven en ga ermee aan de slag.’ Ik ben zelf groot voorstander van tijd voor jezelf, tegenwoordig ook wel me time genoemd. Want alleen als jij goed voor jezelf zorgt en jezelf de tijd gunt om op te laden, kun je er zijn voor je gezin. En ook als je geen gezin hebt geldt dit overigens.

Het boek is heel praktisch ingedeeld en zit vol invulpagina’s, oefeningen en tips. Zo kun je stap voor stap werken aan een fittere, relaxtere en blijere versie van jezelf!

power Mom Esther van Diepen bregblogt.nl

Ervaringen van andere moeders

Tussen alle tips en oefeningen vind je ervaringsverhalen van andere moeders. Zij vertellen hoe ze ervoor zorgen dat hun leven in balans blijft met een gezin, een baan en natuurlijk zichzelf. Een van de inspirerende voorbeelden vind ik Annette van Momspiration. Zij is momenteel in verwachting van haar derde kindje en bruist van de energie. Hallo, ze rende toen ze 12 weken zwanger was gewoon de halve marathon van Egmond! Ook als het even minder gaat, is ze daar altijd open en eerlijk over op haar blog.
Dit soort voorbeelden zijn echt inspirerend, omdat ze niet opgepoetst of helemaal perfect zijn. Je leert dat je zélf in de hand hebt hoe je de balans op orde krijgt en houdt.

Ben jij toe aan meer balans?

Kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken voor meer balans, meer energie en meer rust (in je hoofd)? Dan kan ik je dit mooie, praktische boek zeker aanraden! Je bestelt het eenvoudig via onderstaande afbeelding:

Hoe houd jij het hoofd koel in deze drukke maatschappij? Deel jouw tips en inspireer elkaar!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.