Outfit Ugly Dad Sneakers Sacha shoes inspiration bregblogt.nl

Dad sneakers: hoe combineer je ze?*

Ze kunnen je bijna niet ontgaan zijn: dad sneakers, ook wel ugly dad sneakers genoemd. De naam verwijst naar de typisch Amerikaanse, grove sneakers, die vooral geliefd waren bij Amerikaanse vaders. Inmiddels is de trend door heel modeland gewaaid. Maar wat kun je er nou mee?

Dad sneakers

Toen mijn favoriete styliste Yolande me een paar maanden geleden tipte voor een paar dad sneakers lachte ik haar uit. Ik? Met zulke schoenen? Echt niet! Nu ben ik sowieso niet het type dat meteen op iedere trend duikt, maar in dit geval zag ik mezelf daar echt nóóit op lopen. Ik hield het braaf bij de wat fijnere modellen, die voelden wat veiliger.

Al scrollend door Pinterest kwam ik toffe kledingcombinaties tegen met dad sneakers en het begon me toch wel te fascineren. De outfits waarmee ze werden gecombineerd vielen in mijn stijl en daardoor kon ik het me goed voorstellen hoe ik eruit zou zien met een paar dad sneakers aan mijn voeten.

Dad sneakers van Sacha

Ik besloot om de stoute schoenen aan te trekken (haha) en bestelde een paar zwart met roze dad sneakers bij Sacha.

Ugly dad sneakers Sacha shoes bregblogt.nl

Ik was op slag verliefd! Oké, het is even wennen, zo’n grof model schoenen aan je voeten, maar ze staan wel echt awesome als je het mij vraagt. Ik combineer ze op allerlei verschillende manieren: onder een maxidress, met een skinny jeans, onder een rokje of zoals op deze foto, onder een relaxte joggingbroek!

Outfit Ugly Dad Sneakers Sacha shoes inspiration bregblogt.nl

Opvallende sneakers trekken de aandacht

De eerste keer dat ik met mijn dad sneakers op het schoolplein verscheen, kreeg ik wel een paar blikken. Maar aan de andere kant: die kreeg ik ook toen ik in 2010 in mijn eerste luipaardbroek over straat liep en we weten allemaal hoe dat is afgelopen…

Bewaar deze post op Pinterest:

Hoe draag je dad sneakers?

Hieronder deel ik nog wat toffe outfitinspiratie met je. Je ziet dat je de sneakers op veel manieren kunt dragen. Zo zit er altijd wel een outfit bij die aansluit bij jouw stijl.

Ben jij al gezwicht voor deze trend? Of moet je er niks van hebben?Liefs, Breg
Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content. Lees er meer over in de disclaimer .

Volg je mij al op Facebook , Instagram en Twitter ?

About Bregje

Avatar

Bregje is verliefd op Etienne (beter bekend als de Roodharige Hunk) en moeder van Laurens (2014). Op Bregblogt.nl vind je veel persoonlijke artikelen, boekreviews, shoplogs, recepten om je vingers bij af te likken en de tofste hotspots! Vaak met een korreltje zout, soms met een traantje en het liefst met veel humor!

One thought on “Dad sneakers: hoe combineer je ze?*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.