Bestemd voor mij is wederom een heerlijke feelgood roman van Chantal van Gastel. Ze neemt je mee in de romantische verwikkelingen uit het leven van Jessica en haar vriendinnen. Geniet van dit winterse pareltje!

Bestemd voor mij – Chantal van Gastel

De feestdagen staan voor de deur en Jessica kijkt uit naar een lang weekend met haar beste vriendinnen Micky, Hannah en Debbie. Al jarenlang delen ze alles met elkaar, maar er is een nadeel: ze zien elkaar veel te weinig. Daarom besluiten de vriendinnen bij elkaar te komen in het familiehuis waar Jessica en Micky vroeger al hun vakanties doorbrachten. Bij aankomst wacht hen echter een verrassing. De meiden zijn niet de enige gasten in het vakantiehuis. Herinneringen komen tot leven, waaronder ook die aan een oude liefde, die Jessica liever wil vergeten. Maar dát laat het huis niet toe.

Romantiek en drama in een winters decor

Chantal is er een kei in om je het gevoel te geven dat je de personages echt kent. Nu is dit boek sowieso een spin-off van Geknipt voor jou, de roman die in 2012 verscheen. In dat boek staat Hannah centraal, in Bestemd voor mij is Jessica de hoofdpersoon. De vriendschap van de vier vriendinnen loopt wel als een rode draad door het verhaal.

De romantiek en het drama wisselen elkaar in het winterse decor. Je voelt de sfeer van het familiehuis, die wordt versterkt door de sprookjesachtige omgeving. Ik ga niet teveel verklappen over wat er allemaal gebeurt, maar reken er maar op dat het weer een échte Chantal van Gastel roman is waarin genoeg gebeurt!

Oog in oog met je jeugdliefde…

Jessica is dolgelukkig in haar relatie, maar als ze dan ineens oog in oog staat met haar jeugdliefde, raakt ze in verwarring. Ik had gedacht dat het verhaal anders zou aflopen, dus het was een leuke verrassing toen ik toch een ander einde voorgeschoteld kreeg. Daar hou ik altijd wel van!

Aanrader?

Ik heb weer genoten van dit heerlijke boek! als je houdt van fijne feelgood romans waarin je helemaal kunt verdrinken, dan raad ik je deze roman zeker aan!

Ben je benieuwd geworden naar Bestemd voor mij en Geknipt voor jou? Je bestelt ze eenvoudig via onderstaande links!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

3 Reacties

  1. Pingback: 10 leuke romans over kerst! - Breg Blogt

  2. Pingback: Deze boeken las ik in maart 2021 - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.