Onze bruiloft komt steeds dichterbij, over een paar maanden is het zover! Ik vroeg op Instagram wat jullie willen weten over onze voorbereidingen en daarna kwamen er een heleboel berichtjes binnen. Super leuk! Ik zet een aantal vragen en antwoorden op een rij!

Wat was het moeilijkst om te besluiten / kiezen?

Ik vind het uitkiezen van de ringen best moeilijk! Ik dacht er van tevoren namelijk nogal simpel over. We wilden eenvoudige ringen, dus die zouden we toch in een kwartiertje wel vinden? No way! Het duurde allemaal wat langer, maar het resultaat is echt prachtig! Je leest alles over deze zoektocht in deze blog!

Wat ik ook moeilijk vond is het samenstellen van de gastenlijst. Je moet keuzes maken, want iedereen die je kent uitnodigen is niet te doen. We hebben gekeken naar de mensen die ons dierbaar zijn en met wie we veel tijd doorbrengen. Die zijn er de hele dag bij. Mensen die we ook lief hebben, maar waarmee we wat minder intensief contact hebben, komen in de avond. Dat laatste vond ik wel een dingetje, want ik wil niemand teleurstellen. Gelukkig hebben Etienne en ik hier verder geen issues mee gehad, dat maakte het een stuk makkelijker! De uitnodigingen zijn inmiddels besteld en die gaan halverwege februari de deur uit. Spannend!

Wat was het makkelijkste om te besluiten / kiezen?

De locatie! We hadden een lijstje gemaakt, zijn op een aantal plekken gaan kijken en toen we op een zonnige zondag op dé locatie aankwamen om te borrelen, voelden we het allebei meteen. Het was direct hartstikke raak en we wisten dat dit onze plek zou worden. Dat het iets boven ons budget lag mocht de pret zelfs niet drukken. 😉

Hoeveel gaat het kosten?

Om deze vraag moest ik heel hard lachen, zo lekker recht door zee! We hebben een budget, maar een deel van de kosten moet nog beraamd / gemaakt worden, waardoor we pas na de bruiloft kunnen we de balans opmaken. Het grootste deel van de kosten zit in het eten en drinken en dat is ook het onderdeel dat wij heel belangrijk vinden. Ik kan je wel vertellen dat we heel blij zijn dat we allebei al een flink bedrag gespaard hadden voor het aanzoek plaatsvond…

Was het kiezen van je jurk echt zoals bij Say Yes …of is dat geromantiseerd?

Ik was bloednerveus over het uitkiezen van de jurk. Wat als ik niks moois vond? Of als ik nog tig keer naar verschillende winkels moest? Het was een avontuurlijke dag, maar uiteindelijk vond ik wel DE jurk! Ik heb hem vorige week opgehaald en ik ben nog steeds verliefd!♥ Het duurt even, maar dan heb je ook wel een groene zeemeerminnenjurk met glitters. Oeps….verklapt!

Bruidsmode outlet An&John bregblogt.nl

Heb jij of Etienne concessies moeten doen omdat jullie het over iets niet eens waren?

Niet dat ik weet! We zitten enorm op één lijn, dus laat dat een voorbode voor de rest van ons huwelijk zijn! Tot nu toe loopt alles van een leien dakje, we vinden veel dezelfde dingen mooi en leuk, dus dat is heel fijn!

Is er een dansvloer?

Deze vraag komt van een van mijn vriendinnen en mijn antwoord is: WAT DENK JE ZELLUF?! Natuurlijk is er een dansvloer, ik kijk er enorm naar uit om samen met onze vrienden en familie een lekker feestje te bouwen!!

Wat voor locatie hebben jullie gekozen en waarom?

Je hebt misschien al in de gaten dat ik de exacte trouwdatum en de locatie niet op mijn blog deel. Ik wil dit nog voor onszelf en de gasten houden. Na de bruiloft laten we jullie uiteraard uitgebreid mee (na)genieten van onze mooie dag. Dat gezegd hebbende kan ik wel vertellen dat we een hele gave locatie hebben, die nergens mee te vergelijken is. Het is er landelijk, relaxed, prachtig ingericht en aangekleed en alles is tot in de puntjes verzorgd in een stijl die perfect bij ons past…

Wat is jullie menukeuze?

Ook hierover ga ik nog geen details verklappen, dat is niet leuk voor de gasten! Maarrrr, ik droomde al heel lang van lange tafels, met alle dierbaren om ons heen en dan samen eten, drinken, lachen en praten. Dat beeld gaat uitkomen! Tafels vol met schalen eten en lekker samen genieten. Zo is er echt tijd voor elkaar en hoeft niemand in de rij te staan voor het buffet.

Wat wordt de dagindeling?

We trouwen in de middag, waarna we samen toosten op ons huwelijk. De rest van de dag bestaat uit eten, drinken, relaxen en dansen! We hebben bewust gekozen om verder geen kinderen uit te nodigen, zodat onze vrienden ook lekker kunnen genieten van deze feestelijke dag. Laurens en zijn neefjes en nichtje zijn bij het belangrijkste moment aanwezig en gaan dan voor het eten lekker naar huis, waar de oppas op ze wacht.

Welk ondergoed doe je aan en wat zijn je plannen voor de huwelijksnacht?

Haha, ik heb zulke leuke vriendinnen! 😉 Op de eerste vraag heb ik nog geen antwoord, dat moet ik namelijk nog gaan kopen. Even denken wat handig is en goed past bij mijn jurk. Onder dat strakke groen zie je al gauw alles zitten, dus ik moet even kijken wat ik ga doen…

Wat betreft de huwelijksnacht: die brengen we door op de locatie! Heel fijn dat we dus niet meer in een taxi hoeven, we kunnen zo ons bed in rollen. En wat we dan gaan doen? Verzin dat zelf maar…

Heb jij nog vragen over onze bruiloft? Stel ze in de comments. Als er genoeg vragen zijn wijd ik er nog een blogje aan!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.