Voor de liefste invulboekje Elma van Vliet bregblogt.nl

Voor de liefste | een lief en bijzonder cadeau!

Het zal je niets verbazen dat er een behoorlijke romanticus in mij schuilt. Ik vind het na al die jaren nog steeds leuk om stiekem briefjes achter te laten voor de roodharige hunk of om hem te verrassen met kleine cadeautjes. Elma van Vliet heeft nu een heel lief en leuk invulboek uitgebracht, waarmee je de liefste kunt vertellen hoeveel je van hem of haar houdt.

Voor de liefste – Elma van Vliet

Elma van Vliet is bekend om haar leuke invulboeken voor papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en vriendinnen. En nu is daar het boek voor geliefden! Een perfecte manier om jouw geliefde te vertellen waarom je zoveel van hem of haar houdt en welke mooie herinneringen je hebt aan jullie relatie. Er is volop ruimte om te mijmeren over het verleden, het heden en de toekomst.

Het boekje is mooi vormgegeven in een warme roze kleur. Je kunt verhalen opschrijven, foto’s inplakken en leuke lijstjes maken. Zo ontstaat een uniek document dat helemaal in het teken staat van jullie liefde!

Voor de liefste Elma van Vliet bregblogt.nl

Voor Valentijn, verjaardag of trouwdag

Je kunt het boekje cadeau geven wanneer je maar wilt. Binnenkort is het Valentijnsdag, misschien kun je het dan geven aan je liefste? Of als jullie je trouwdag vieren? Er is altijd wel een goed moment om elkaar te vertellen hoeveel je voor elkaar betekent. Hoe leuk is het dan om dit in een boekje te doen, waarin jouw gevoelens en gedachten tastbaar worden door ze op te schrijven?

Mijn schrijfzin begon meteen op te borrelen toen ik het boekje voor het eerst doorbladerde. Ik ga er een bijzonder document van maken, dat ik op een speciaal moment aan mijn liefste zal geven!

Hieronder zie je een greep uit de leuke boekjes van Elma van Vliet!


Op welke manier laat jij jouw liefste weten wat hij of zij voor je betekent?Liefs,

Breg


Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content. Lees er meer over in de disclaimer .
Volg je mij al op Facebook , Instagram en Twitter ?

About Bregje

Avatar

Bregje is verliefd op Etienne (beter bekend als de Roodharige Hunk) en moeder van Laurens (2014). Op Bregblogt.nl vind je veel persoonlijke artikelen, boekreviews, shoplogs, recepten om je vingers bij af te likken en de tofste hotspots! Vaak met een korreltje zout, soms met een traantje en het liefst met veel humor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.