Het schrijversduo Christina Lauren is weer lekker op dreef! De beste vriendinnen, Christina Hobbs en Lauren Billings schrijven sinds 2009 samen de leukste romans. Hun nieuwste boek, Ik wil niet voor je vallen, heeft me hardop laten lachen. Lees gauw verder voor de recensie én een leuke verrassing!

Ik wil niet voor je vallen – Christina Lauren

Carter en Evie ontmoeten elkaar op een Halloweenfeestje en hebben meteen een klik. Dat ze bij twee concurrerende bedrijven in Hollywood werken, schrikt ze niet af. Maar wanneer die twee bedrijven gaan fuseren en er maar één baan overblijft, slaat de sfeer om. Carter en Evie moeten strijden om dezelfde positie.
Wat een mooie nieuwe liefde had kunnen zijn, verandert in een oorlog op de werkvloer. Ze halen alles uit de kast om elkaar te overtreffen. Welke emotie gaat het winnen in deze explosieve haat-liefdeverhouding?

Hilarisch, pijnlijk herkenbaar en vol liefde

Dit is de derde roman die ik heb gelezen van Christina Lauren en ik heb iedere keer weer bewondering voor ze. Hoe krijg je het voor elkaar, om keer op keer een lekker leesbare roman te schrijven, die de lezer alle kanten uit slingert. Van de pijnlijk herkenbare situaties op het kantoor van Carter en Evie tot de romantische verwikkelingen tussen de twee.

De trucjes die zowel Carter als Evie uit de kast halen om elkaar af te troeven zijn echt té grappig en ik heb dan ook een paar keer hardop gelachen. Ook om sommige woorden en zinnen. Zo staat er op een gegeven moment. ‘Ik ben gewoon een verleidingsninja.’ Dat soort woorden vind ik geweldig, dus ja hoor, daar zat ik weer te gniffelen!

Aanrader dus?

Ja! Als je houdt van een fijne roman die zich afspeelt tegen het (oké, niet altijd even) glamoureuze decor van de Hollywood Hills, vind je deze vast heel leuk! Vlot geschreven en met lekker veel humor!

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit boek? Je bestelt het eenvoudig bij Bol via onderstaande link.

VERRASSING

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

12 Reacties

 1. Ik had nog nooit van deze dames gehoord, maar ben door je recensie wel héél erg nieuwsgierig geworden! Ik ben dol op grappige chicklits en ik vind de cover ook echt supermooi.

 2. Jellie de Vries Antwoord

  Ik ben iemand die niet iemand gauw vergeet. En als ik iemand zie die ik ken maar er niet op kan komen
  Blijf ik net zolang doorgaven tot ik het weet. En ja mijn eerste liefde vergeet je natuurlijk nooit. Maar bij elkaar terug komen doen we niet. Gebeurd dat ook in dit boek?

 3. Suzanne Verheem-Kwak Antwoord

  Alles van dit boek trekt mij aan ?
  Ik ben groot fan van dit schrijversduo en dus heel erg benieuwd of dit verhaal me even weer alles kan laten vergeten.

 4. dit soort boeken lees ik graag onder mijn dekentje op de bank,met thee en chocola er bij Fijne ontspanning!

 5. Ik kende dit boek en dit schrijversduo niet, maar de beschrijving die je geeft, maakt erg nieuwsgierig! Daarbij zou het perfect passen in mijn challenge van dit jaar: 19 boeken in 2019, alleen van vrouwelijke schrijvers!

 6. Ik heb kog geen enkel boek gelezen van di schrijversduo maat door jouw recensie zou ik er wel zo aan willen beginnen… gewoon een beetje me-time en een leuk boek zouden me zo veel deugd doen na de vele opdoffers die ik de voorbije maanden te verwerken kreeg…

 7. Jaaa… ik waag graag een kansje Breg Blogt..
  Ik heb van dit schrijvers duo nog geen boek gelezen dus de hoogste tijd.. Wellicht dat ik door jou leuke win actie nog meer boeken ga kopen en dus lezen.. win win dus..
  waarom ? omdat deze mama buikpijn heeft omdat haar twee dochters volgende week naar de basisschool gaan.. en ze dan wel een beetje troost – lees voer kan gebruiken..
  duimen maar..

 8. Je hebt me ongelofelijk nieuwsgierig gemaakt. Ik lees ontzettend graag om mijn overactieve hersenen rust te gunnen. Ik vind het belangrijk om in een verhaal gezogen te worden en dat is al gebeurt. Mocht ik niet winnen, ga ik het zeker toch lezen.

 9. Voor mij een nieuwe leestip! Dankjewel.
  Ik heb het andere boek nog niet gelezen dus wat mij aantrekt kan ik nog niet zeggen.

 10. Jaa ik wil heel graag een kansje wagen! Ik heb kog geen enkel boek gelezen van dit schrijversduo. Door jouw recensie zou ik er wel aan willen beginnen. Tijd voor mijzelf en een leuk boek zouden mij goed doen na de vervelende dingen die ik de afgelopen maanden te verwerken kreeg…

 11. Ik ben wel weer toe aan een goed boek en ik ben niet bekend met dit schrijvers duo.. ?

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.