Luipaardprint en ik, we zijn een match made in heaven sinds 2010. Huh, 2010? Jazeker! Toen iedereen die print nog associeerde met Nel Veerkamp en het maar ordinair vond, liep ik er al in rond. Die print en ik zijn gewoon voor elkaar gemaakt. Je hoort mij dus ook helemaal niet klagen dat de winkels er nu mee vol hangen. En dat ik voor mijn verjaardag deze supervette maxidress met luipaardprint kreeg is natuurlijk helemáál te gek!

Maxidress met luipaardprint

De comeback van de maxidress is voor mij ook zo’n feest. Ik voel me altijd heel vrouwelijk en fijn in zo’n jurk. Ik ben alleen ook wel kritisch, dus ik koop niet zomaar elke maxidress die ik tegenkom. De dag voor mijn verjaardag gingen we shoppen en mijn moeder vertelde over de sale bij Zara. Ineens bedacht ik me, dat ze daar een maxidress met luipaardprint hadden deze winter, dus ik dook de online shop in. Yes, hij was er nog én afgeprijsd! De verloofde zag hoe ik ging kwispelen van dit exemplaar en besloot meteen dat het mijn verjaardagscadeau werd. Je kunt me niet blijer maken!

Maxidress combineren

De jurk is met allerlei items te combineren. Zo heb ik hem al gedragen met mijn gouden Nikes en in deze outfitpost combineer ik hem met zwarte bikerboots. In de zomer kan hij perfect met sandaaltjes of slippers. En, omdat het nu koud was, koos ik ervoor om een lekker grofgebreid vest over de jurk te doen. Ik voel me top in deze combinatie!

De maxidress heeft lange mouwen en is een blousemodel met knoopjes tot net onder de knie. In de taille zit een strikceintuur, waarmee je kunt spelen om meer of minder taille te creëren.

Maxidress met luipaardprint bikerboots bregblogt.nl

Maxidress met bikerboots grofgebreid vest bregblogt.nl

De jurk is van Zara. De bikerboots zijn van café Moda en het vest is van Zeeman.

Draag jij graag luipaardprint?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.