Januari is nu echt lekker op gang! Ik liep vorige week door de Intratuin, waar de kerstafdeling werd leeggehaald en realiseerde me dat het écht klaar is met alle feestelijkheden! Back to normal, heerlijk! Deze week pakte ik mijn werkzaamheden weer op, had ik een date in Eindhoven en zag ik een van mijn favoriete bands weer!

Waarschuwing vooraf: ik heb deze week amper foto’s gemaakt en daar kwam ik natúúrlijk pas achter toen ik dit artikel begon te typen. Laat je fantasie dus maar zijn werk doen om te bedenken hoe het er allemaal uitzag! 😉

Maandag was mijn eerste werkdag na de vakantie. Dat viel even tegen na 2 weken rustig aan doen! Gelukkig had Laurens heel veel zin om naar school te gaan, wat de ochtendspits makkelijker maakte. Etienne vertrok voor zijn eerste werkdag bij zijn nieuwe werkgever, ik ben zo blij voor hem dat hij deze stap heeft gemaakt!
Voor ik er erg in had was het alweer drie uur en kon ik Laurens ophalen. Hij wilde afspreken met zijn BFF. Terwijl de jongens boven speelden, rommelde ik beneden wat aan. Ik zette de Flow 365 dagen kalender in elkaar terwijl ik Friends keek. Even niet ‘nog gauw een mailtje doen’, maar lekker aanklooien. ‘s Avonds beulde de fysio me weer een half uurtje af, dat viel wel tegen na alle drankjes van het weekend. Te teller qua gewicht dat ik kan deadliften staat op 27,5 kilo, weer wat erbij!Na het sporten dook ik nog een paar uur achter de laptop om blogs te schrijven.

Dinsdag had ik afgesproken in Eindhoven met Esmée van Website4Mama en Blogger by Nature. We hebben gezellig bijgekletst, ideeën besproken én natuurlijk ook geluncht! In de middag reed ik naar huis en haalde Laurens op. Het sporten en met het ritje naar Eindhoven hadden wat meer energie gekost dan ik had verwacht, dus de rest van de middag doken we in de relaxmodus op de bank. Na het eten kroop ik nog achter de laptop, dit keer om samen met Geertje iets tofs te ontwerpen voor Bregje Boer Teksttovenaar!

Woensdag begon ik de dag met een uurtje werken, waarna ik weer naar de fysio mocht. Met de spierpijn van maandag nog in mijn benen was dit geen pretje. Maar na afloop voelt het wel lekker dat ik iets heb gedaan! Ik racete naar huis voor een videocall met een klant en daarna ging ik door naar een andere klant om daar ‘live’ te bloggen, terwijl ze aan het werk waren. Super tof om te doen!

Woensdag was ook een feestelijke dag, want mijn getuigschrift van de NHA kwam binnen! Ik heb mijn opleiding Copywriter afgerond met een 8,9 gemiddeld, tof hè?

Ik besloot om meteen door te rijden naar Intratuin voor wat nieuwe plantjes. Heb jij dat ook? Dat je het huis na de kerst altijd zo leeg vindt? ‘s Middags wilde ik nog even werken, toen een vriendin even op de thee kwam met haar dochtertje. De kids speelden samen en voor we er erg in hadden was het alweer etenstijd.Heb je mijn handige blog over het samenstellen van een weekmenu al gezien?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Breg Blogt (@bregblogt) op

Na het eten schreef ik nog wat blogs en toen was het tijd voor een aflevering van ‘How to get away with murder’ in bed. We zijn alweer bijna aan het einde van seizoen 4, dus tijd voor een nieuwe serie! Heb je tips? Let me know!

Donderdag begon met een call met Lein van De Personal Planner. Daarna dompelde ik mezelf onder in mijn werk. Eerst de website van mijn tekstbureau bijwerken en een nieuwe blog schrijven en daarna stortte ik me op Breg Blogt voor een serie nieuwe blogs. Heerlijk om in alle rust te schrijven. De laatste uren van mijn werkdag werkte ik aan mijn tekstbureau en toen was het alweer 15.00 uur! Laurens en ik rommelden wat aan, toen de postbode op de stoep stond met een verrassing! (Grappig dat dit gebeurde nét nadat ik de column: Mijn kind heeft een klacht had ingepland!)

In de avond was ik niet veel meer waard, dus dook ik vroeg in bed.

Vrijdag had ik onverwacht een hele dag voor mezelf! Laurens ging na school meteen naar opa en oma voor een logeerpartijtje, dus ik profiteerde van de rust. Murphy’s Law had me goed te pakken met een aantal rottige dingen, dus uiteindelijk was de dag niet zo productief als ik had gewild. Accepteren is dan het beste om te doen, dus ik gaf me over, dook in bad en maakte me klaar voor de avond. Er stond een concert van The Kik in Tilburg op de planning. Deze Rotterdamse band stal mijn hart in maart 2017. (Lees hier maar over het bijzondere verhaal!) Het was een hele toffe avond. De heren speelden twee elpees van Boudewijn de Groot en dat was top! Na afloop maakten we onze, inmiddels traditionele, foto samen en toen reden we weer terug naar huis.

Weekoverzicht the Kik Tilburg bregblogt.nl

Zaterdag startten we rustig op. Best fijn als er niet om 7.00 wordt geroepen dat het tijd is om op te staan! Ik ging gezellig lunchen bij Loods 81 met mijn lieve vriendin Suus. Na een fijne middag plofte ik thuis op de bank, maar niet voor lang. Mijn schoonouders brachten Laurens terug en aten meteen mee. toen Lau in bed lag en het bezoek de deur uit was, ploften wij op de bank met Wie is de Mol. Kijk jij ook elke week? Wie is jouw hoofdverdachte?

Zondag vierden mijn broer en neefje hun verjaardagen op een hele leuke speelboerderij boven Breda. De kids konden zich uitleven en wij kletsten bij met koffie en taart. Het was een gezellige middag en rond etenstijd waren we weer thuis.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Breg Blogt (@bregblogt) op

Het weekend was voor mij eigenlijk te druk, ondanks alle gezelligheid. Ik heb veel pijn gehad en de uren in de auto maakten het er niet makkelijker op. Zondagavond lag ik daarom ook al om 20.00 uur in bed, in de hoop dat de rust mijn lijf goed zou doen. Ik voelde me echt enorm rot en down en baal ervan dat ik mijn energie zo moet doseren. Een harde les, maar wel een waardevolle: ik heb maar 1 lijf en daar moet ik zuinig op zijn. Dus dat is dan ook mijn missie voor de komende weken: balans, balans, balans…

Zo, dit was mijn week weer. De komende week heb ik veel afspraken voor mijn werk en ga ik voor het eerst een workshop geven op een event voor ondernemende moeders, superspannend! Volgende week lees je er alles over!

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.