Onder de sterren van Montpellier is een zalige feelgoodroman om mee op de bank te kruipen! Dit fijne boek van Nederlandse bodem is een genot om te lezen van de eerste tot de laatste bladzijde!

Onder de sterren van Montpellier – Marina Folkers

Cleo wil het liefst ver weg van de roddels die haar achtervolgen. De kans om een paar maanden naar Zuid-Frankrijk te gaan, grijpt ze dan ook met twee handen aan. Ondanks haar verlangen om onzichtbaar te blijven, is een ontmoeting met de aantrekkelijke Luc onvermijdelijk: deze Fransman woont pal naast het huis waar Cleo verblijft. Ze voelt zich op haar gemak bij hem en geeft zich steeds meer bloot. Maar is haar vertrouwen in hem wel terecht? Luc, die eigenlijk niet zit te wachten op gezelschap, schiet Cleo in nood steeds te hulp. Hiermee slaat hij een weg in die hem voor belangrijke keuzes stelt. Wat moet hij wanneer hij beseft dat hij bij Cleo geen kans zal maken als ze erachter komt wie hij daadwerkelijk is?

Een fijne feelgoodroman

Ik heb meestal na een paar pagina’s in de gaten of een boek me gaat pakken of niet. Ik geniet van romans waar ik vlot doorheen kom en waarvan de personages voelen alsof ik ze daadwerkelijk van een afstandje bekijk. (Of in hun huid kruip). In dit geval was ik in het begin nieuwsgierig waar Cleo vandaan kwam. Bij een Nederlandse auteur verwacht je vaak dat het verhaal zich in Nederland afspeelt of dat de personages in ieder geval Nederlands zijn. Ik vond het verrassend om te ontdekken dat Cleo niet uit Nederland bleek te komen…

Het verhaal is opgebouwd zoals meestal met dit genre: er hangt liefde in de lucht, er gebeuren allerlei dingen, misverstanden vliegen over en weer en dan…. Tja, of het goed komt dit keer, ik ga het je niet verklappen. Daarvoor is het boek veel te leuk om zelf te lezen en als je dan het einde al weet is dat niet tof. Dus ga hem maar lekker zelf lezen en verdwaal in het mooie Zuid-Frankrijk!

Meer boekrecensies lezen kan hier!

Aanrader?

Yup, tegen de liefhebbers van feelgoodromans én het mooie Frankrijk zeg ik: koop dit boek, je gaat er zeker van genieten!

Je bestelt het boek makkelijk via onderstaande afbeeldingen bij Bol:

Welk boek lees jij momenteel?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.