Hieperdepiep hoera! Het is wéér feest hier in huis! Dit keer een zakelijk feestje, want mijn blog bestaat vandaag VIER jaar! (En wie jarig is trakteert, dus lees gauw verder! ♥)

Op 5 januari 2015 zette ik mijn eerste blog online. Ik had toen echt niet kunnen bedenken dat ik nu nog steeds zou bloggen, laat staan dat ik er geld mee zou verdienen. Ik ben nog iedere dag blij dat ik die ochtend wakker werd en meteen in actie ben gekomen!

Doen waar je gelukkig van wordt

Het bloggen heeft me in de afgelopen jaren zoveel moois gebracht, het is bijna teveel om op te noemen. Ik denk aan lieve vriendinnen, fijne tripjes en mooie producten. Maar het allerbelangrijkste voor mij is dat ik iets heb gevonden waar ik echt heel erg gelukkig van word. Als ik schrijf kom ik in een soort parallel universum terecht, waar ik me helemaal in kan verliezen. Als ik echt lekker op dreef ben vliegen mijn vingers over het toetsenbord en voor ik er erg in heb, staan er honderden woorden op het digitale papier. Love it!

Losse eindjes en zandzakken bregblogt.nl

Breg Blogt in 2019

Ik denk veel na over de koers die ik in 2019 met mijn blog wil varen. Ik ben toe aan een nieuw jasje, een frisse nieuwe look. Hoe dit eruit komt te zien weet ik nog niet, het proces is pas net begonnen. Ook wil ik mijn blog eens flink opruimen. Oude artikelen die niet meer relevant zijn, omdat ze destijds actueel waren, gaan de prullenbak in. Foto’s uit 2015 die stiekem niet zo scherp zijn? Weg ermee en vervangen door mooie exemplaren. Zo kan ik nog wel even doorgaan, qua onderhoud is er genoeg te doen.

Mijn doel voor 2019 (en jij kunt me helpen!)

Voor het einde van het jaar heb ik een groot doel: 10.000 unieke bezoekers per maand halen op mijn blog. Op dit moment zijn dat er tussen de 6.000 en 8.000, waar ik al heel blij mee ben. Ik denk dat ik nog meer vrouwen kan inspireren met mijn verhalen en ervaringen en daarom hoop ik dit jaar een mooie groei te maken. Wat zeg ik? Ik ga het gewoon DOEN! Social media maakt het niet makkelijk om te groeien, door de algoritmes van Instagram en Facebook is het soms behoorlijk ploeteren om lezers naar je blog te krijgen. Wist je dat jij hierbij kunt helpen? Lees je een leuke blog? Klik dan daarna op ‘vind ik leuk’ of nog toffer: laat een reactie achter! Dit helpt om het bereik op de sociale kanalen te vergroten en voor jou is het een kleine moeite.

Uniek, ook in 2019

Ik vertrouw erop dat ik zelf mijn grootste kracht ben, zoals Breg is er tenslotte maar eentje! (En dat is maar goed ook, zullen sommigen misschien denken ?) Juist door niet te kijken naar anderen en door zelf te bedenken wat ik wil schrijven, blijf ik uniek. Natuurlijk komen er weleens onderwerpen voorbij die je misschien ook al bij een andere blogger hebt gezien. Dat is bijna onvermijdelijk, met zoveel bloggers. Neem dan wel van mij aan dat ik niet rond ga kijken om inspiratie op te doen, maar dat alle ideeën uit mijn eigen omgeving komen.

Breg Blogt trakteert!

Wie jarig is trakteert en daarom geef ik een paar leuke prijzen weg! Wat dacht je van een hilarisch herkenbaar boek voor werkende moeders? Of een verrassingspakketje? Of een koffiedate met mij? Jazeker, ik geef gewoon een date met mezelf weg, omdat ik dat leuk vind!

De prijzen!

Het boek ‘Éven tot 10 tellen!‘ geeft de struggles van de (werkende) moeder perfect weer. Dit boek is aan de ene kant geïllustreerd als prentenboek om samen met je kind te lezen. Als je het omdraait word je -eveneens in illustraties- geïnspireerd door 10 werkende moeders. Bij het boek zit ook nog een notitieboekje. Ik heb hardop gelachen om het boek, omdat het allemaal zo (pijnlijk soms) herkenbaar is!

Even tot tien tellen Eva Brouwer en Theresa Hartgers bregblogt.nl

 

Een verrassingspakketje! Ik stel voor één van jullie een verrassingspakketje samen, waarmee je even lekker tijd voor jezelf kunt nemen. Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik daar groot voorstander van ben! Wat er in het pakketje zit? Daar heb je zelf invloed op! Laat in jouw reactie weten van welke drie dingen die je voor jezelf doet, jij echt mega blij wordt, zodat ik het pakketje daarop aan kan passen. Alleen als je dit laat weten maak je ook echt kans op het pakketje, dus verras me met mooie antwoorden! (Je mag natuurlijk ook meedoen voor iemand anders, zodat je een vriendin, je zus of je moeder of wie je maar wilt kunt verrassen!)

een doordeweeks cadeautje bregblogt.nl

Een koffiedate met mij! Een beetje gek misschien, maar ik geef mezelf weg als prijs! Want online contact is heel leuk, maar écht contact is zoveel leuker! Dus heb jij zin om samen met mij een kop koffie te drinken in Maastricht? Laat dan zeker ook een reactie achter en vertel me daarin waar je het met me over zou willen hebben! Wees creatief, origineel, leef je uit en wie weet zitten wij dan binnenkort lekker samen aan de koffie! (Of een wijntje, daar ben ik ook altijd voor in!)

Breg Blogt 4 jaar bregblogt.nl

Voorwaarden

 • De winacties lopen van zaterdag 5 januari tot en met zondag 13 januari 2019 om 23.59 uur. De winnaar krijgt bericht van mij via e-mail of Facebook Messenger, afhankelijk van hoe je deelneemt
 • Laat een leuke reactie achter onder deze blog of onder het bericht op mijn Facebookpagina
 • Delen van het artikel op social media is niet verplicht, maar levert je zeker wel heel veel karmapunten en mijn eeuwige dank op!

Dankjewel voor het lezen van mijn blogs en ik hoop je nog vaak te mogen zien op bregblogt.nl!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

21 Reacties

 1. Whaa! Wat een toffe winactie! Ik ga sowieso voor de koffie date met jou! Weet je nog dat ik naar tips gevraagd had en 6rondjes gewandeld heb door de regen en het incl Google maps nog niet gevonden had. Nou lijkt me handig om je live als gids bij me te hebben. Gefeliciteerd met je jubileum! Op naar de volgende

 2. Wendy Beurskens-Reinartz Antwoord

  As eerste gefeliciteerd! Je schrijft zo leuk en je blogs zetten me vaak aan het denken. Je inspireert me om aan mezelf te werken maar vooral voor mezelf te kiezen!
  Ik schrijf zelf steeds meer in mijn notitieboek en dit geeft rust. Het helpt mijn gedachten te ordenen en op dagen die niet lekker liepen helpt het me om toch iets te vinden om dankbaar voor te zijn.

  Oh wat een geweldige win actie.
  Ze zijn alle 3 zo leuk. Ik kan niet kiezen. Ik motiveer ze gewoon alle drie omdat dat kan.

  1. Ik ben een werkende moeder met 2 kleine kinderen. Dus een leuk boek is altijd welkom.
  2. Het verrassingspakket ik haak in mijn vrije tijd voor stichting early birds volledig vrijwillig. Hiermee ben ik begonnen nadat onze oudste prematuur geboren werd. En wij van de stichting een super leuk gehaakt setje met een vogeltje en een nicu bird kregen voor ons kleine meisje. Naast een prachtige fotoshooot in het ziekenhuis door een fotograaf.
  Ik schrijf bijna dagelijks in mijn notitieboekje / dagboek. Het helpt me een moment van rust te vinden. Hoe zwaar een dag ook was om iets te vinden om dankbaar voor te zijn. En het helpt me mijn gedachten te ordenen. Mijn doelen staan erin en die blijven zo ook helder. Ik weet waar ik naar toe wil werken.
  Verder ben ik verzot op lezen. Met een peuter die mij geen seconde met rust laat als ik een boek in handen heb is mijn e-reader een uitkomst. Ze heeft nog niet door dat dit ook een boek is.
  3. Een kopje koffie of een wijntje. Voor beiden ben ik te vinden. Ik zou met je willen praten over de carrière switch die je hebt gemaakt. Hoe heb je dingen aangepakt / uitgezocht. Ik ben zelf ook aan het overwegen om iets heel anders te doen en ben hier de eerste stappen in aan het maken. Maar jeetje wat vind ik het spannend.

  Zo dat was het dan wel denk ik. Wat een lang verhaal is het geworden.

 3. Izie Koppenhagen Antwoord

  Proficiat!! 5 jaar wat vliegt de tijd. Ik lees met veel plezier je blogs. Natuurlijk omdat je roodharige hunk altijd zeer gewaardeerd heb als collega, maar ook omdat ik me goed herken in je verhalen en natuurlijk omdat onze eigen kroonprins ongeveer even oud is als Laurens. Ik verslind net als jij boeken, tegenwoordig op de e-reader, maar ik vind nog steeds de geur van een nieuw boek heerlijk.

  Ik zou het heel leuk vinden om met je op date te gaan, maar ik zou ook heel graag de boekjes aan mijn schoondochter willen geven. Ze combineert 2 banen, een HBO studie, het opvoeden van onze kroonprins en het gelukkig houden van mijn zoon, op zo’n goede wijze, dat ik heel trots op haar ben.

  Verder hoop ik dat ik ook het 10 jarig jubileum van je blog mee mag maken.

 4. Ik doe graag mee voor de koffiedate! Ik volg je al een tijdje met plezier op Instagram en kom zelf ook uit de buurt. Hopelijk kunnen we sowieso heel gezellig kletsen over onze blogs, maar ook over Limburgse hotspots, en kunnen we samen sparren over hoe we allebei onze blogs proberen beter te maken want ook ik heb nog steeds het doel om te groeien natuurlijk met mijn blog http://www.knoeienmetinge.nl

 5. Van harte gefeliciteerd met je 4de blogverjaardag! Ik hou van verrassingen, daar word ik blij van dus ik doe graag mee voor het verrassingspakketje. Ik doe het te weinig maar ik hou van een goed en vooral spannend boek. Ook kan ik genieten van fijne verzorgingsproducten en make-up, even lekker tutten 😉 En spelletjes spelen doen we hier ook graag.

 6. Wauw vier jaar alweer!!! Weet nog dat we het er op een tof feest buiten in een partytent bij Jans over spraken…
  Ik zou graag een verrassingspakket willen voor mijn neef van 12. Een jongen ja! Mooie uitdaging toch, zodat zn moeder samen met hem een leuk momentje samen heeft. Want met een zusje met vcf gaat de aandacht meestal naar haar.
  Ik wens je het allerbeste voor het topjaar 2019 bregje! Xxx

 7. Gefeliciteerd!!!! Wat leuk dat we met een tussenpauze van een jaar op dezelfde dag zijn begonnen!
  Ik ga voor het verrassingspakket! Ik word megablij van bloggen (net als jij), in bad gaan met een mooi glossy magazine en een maskertje en een goed glas wijn. Die koffiedate lijkt me nog leuker maar is een beetje uit de buurt….

 8. Woooowww gefeliciteerd!! Alweer 4 jaar! Ik lees je blogs geregeld (sorry lang niet altijd maar hé die werkende vermoeide moeder staart hier weer naar haar mobiel hoor!) volg je sowieso al wel 4,5 jaar! Je bent een mooie en opvallend gek mens! Ontzettend leuk gezin! Ik heb wel het idee dat ik je ken ondanks je aan de andere kant van het land woont ?. Ik heb al eens een heerlijk verwenpakketje mogen ontvangen van jou! Een kopje koffie zou ONTZETTEND leuk zijn! Maar zoals ik al zei, ver weg. Maar als ik in Maastricht kom, zoek ik sowieso contact op! Dus ik denk dat ik mee wil dingen aan het leuke boek! Op naar de volgende 4 jaar! ??

 9. Gefeliciteerd met je 4 jaar, op naar het 5e jaar en naar de 10.000 bezoeken per maand 😀
  Ik doe mee voor het verrassingspakket. Als ik tijd voor mezelf neem dan ga ik lekker in bad met lekkere olie. Duurt alleen nooit langer dan 45min want dan staat de jongste van 8 te trappelen om bij me te komen liggen. En dat vind ik dan weer zo lief van hem dat ik dat toesta, dag mama tijd 😉 hahaha. Ten 2e lees ik graag (fantasy) boeken, eventjes terug trekken in mijn eigen wereld. Ten 3e ‘s avonds als de jongens op bed liggen lekker een glas wijn/rose of een cola-rum, even lekker ontspannen filmpje kijken op tv.

 10. Lieve Breg,
  Gefeliciteerd met je 4e verjaardag. Ik mag 1 juni de 4 aantikken. Jij bent dus net mijn oudere zus ??. Die koffie gaan we dinsdag al drinken. Kijk er enorm naar uit. Mijn ultieme verwenmoment zou bestaan uit een lekkere kop kruiden- of rooibosthee, uitgebreid in bad met Rituals en een geurkaarsje aan terwijl ik lees uit mijn e-reader. Mijn tijd voor mezelf. Klinkt goed?

 11. Kristel Gubbels-daemen Antwoord

  Proficiat al 4 jaar zo’n leuke blog. Ik volg je heel graag om je humor en je leuke verhalen. Zo leuk dat jullie gaan trouwen.
  Ik heb al eens een heel mooi pakket van je ontvangen en die kwam je persoonlijk brengen helaas was ik er toen niet. Als ik eens in Maastricht kom dan wil ik graag op date met je gaan. Of als je nog eens dicht bij mij bent dan laat het zeker weten.

  Voor nu ga ik graag voor de verrassing. Ik ben er gek op. Ik hou van deze dingen: bonbon bloc wit van buiten en bruin van binnen (neppe is net zo lekker 🙂
  In bad gaan met een lekkere schuimende badschuim
  Lees graag een leuk tijdschrift zoals flair – mama blad

  Ik blijf je nog lang volgen is net of ik je echt ken 🙂

 12. Patricia lubbertje Antwoord

  Van harte gefeliciteerd en nog jaren veel blogplezier toegewenst.
  Wat een leuke winactie zeg. Ik maak graag kans op het verrassingpakket. 3 dingen waar ik blij van word zijn:
  1. Spelen met onze zoon. We zijn dol op spelletjes. Van kaartspelletjes tot monopoly, van dammen tot een woordzoeker samen oplossen.
  2. Lezen, Ik ben dol op het lezen van vooral thrillers.
  3. Ik haak erg graag. Je maakt me erg blij met een bolletje garen. Dan maak ik de meest uiteenlopende dingen (dekens, knuffels, kraamkadootjes enz)

 13. Van harte gefeliciteerd met je vierde verjaardag! Ik heb je blog pas kortgeleden ontdekt, maar lees hem sindsdien met veel plezier! Je lijkt me echt een tof mens om eens in het echt te ontmoeten, maar helaas ligt Maastricht niet naast de deur… Mocht je toevallig een keer in Deventer zijn, laat het me weten, dan trakteer ik jou op een kopje 😉
  Ik waag mijn kans op het verrassingspakket! Drie dingen waar ik blij van word:
  1. haken en breien!
  2. melkchocola met hele hazelnoot, mmm
  3. een tijdschrift, kan van alles zijn, ik lees alles 🙂

 14. Gefeliciteerd ??
  Ik ga voor de verrassing
  Ben dol op verrassingen
  Ik word blij van mijn kleinkinderen
  cappuccino en een mooi boek

 15. Gefeliciteerd! Ik ga voor een verrassingspakket. Ik ben dol op lekker eten, gezichts- en lichaamsverzorging. Niet zo moeilijk om een pakket samen te stellen. Helaas is Maastricht ver weg om op koffie date met jou te doen.

 16. Marange Krouwel Antwoord

  Happy Birthday voor je blog!! Dar we nog heel lang van je super blog mogen genieten. Ik doe mee voor de verrassingspakket. I love surprises.
  Drie dingen die ik super leuk vind.
  1: netflixen met een grote mok thee, heerlijk mama tijd!
  2: handlettering. Sinds kort heb ik samen met mijn dochter een nieuwe hobby, handlettering. Zo therapeutisch, heerlijk!
  3: fotoboeken maken van de kids. Ieder jaar verzamel ik alle foto’s van de kids, en maak ik een foto album. Meestal via hema. Nu ook van hun schoolfoto’s.
  Nu weet jij ook wat over mij 😉
  Ik ben een beetje nerdy, suf, gek en perfectionistisch, all the right ingredients for awesome. Haha.
  Fingers crossed

 17. Gefeliciteerd! 4 jarig bestaan! Wiehoeoe. En wat lief dat je daarvoor kadootjes weg geeft. Ik ga voor t verrassingspakket. Mijn 3 woorden: waar wordt ik blij van: mijn gezin, gezelligheid
  Wat vind ik lekker: chocolade met hazelnoten?
  Mijn kleur: paars
  Houdt van relaxen, boek lezen, bios.
  Nou ben erg benieuwd wat je hiervan gaat maken!!

 18. Proficiat Bregje, wow al 4 jaar, helemaal top!
  Op naar de volgende 4 (of 10 of zo 🙂 ).

  Ik gun anderen een van de prijzen maar mochten we ons nog een keer toevallig tegenkomen zou ik het leuk vinden om een kop koffie met je te drinken

  Keep up the good work!!

 19. Heleen van der Velde Antwoord

  Gefeliciteerd met je 4-jarige Blog! Leuk en goed bezig!
  Ik maak graag kans op het verrassingspakket. Het is wel lastig om met 3 woorden te komen. Was het voorheen lezen, lezen, lezen, nu met mijn leesdip ben ik andere dingen aan het ontdekken. Ik geniet van koken, bakken en geurtjes in de woning. Alles voor de zintuigen, zeg maar. En daar heeft het hele gezin baat bij (dat was bij lezen wel anders….) 😉
  (liked & shared FB)

 20. Wwaaaaaahhhh van harte gefeliciteerd!!!
  Wat een leuke dingen heb je je weer verzonnen!
  Ik doe graag mee voor de prijzen. Het liefst een koffiedate met jou, maar Maastricht is een beetje ver weg voor mij. Me-time is altijd leuk!
  Drie woorden: lief, lekker, leuk! Kan je daar iets mee?
  Veel succes nog met je verdere plannen!

 21. Gefeliciteerd, super leuke prijzen! Ik hou wel van verrassingen, dus ik denk dat je me daar het meeste blij mee kan maken. Drink de hele dag door thee, taartjes en chocolaatjes zijn echte verwennerij. Ontspanning zoek ik in de badkamer, een warm bad met een lekker geurtje of bruisbal. Een hete douche met een stevige mousse en dan ben ik weer herboren. Drie woorden, zoet, beauty, thee.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.