Toen ik Etienne leerde kennen had hij een, hoe zal ik het zeggen, wat andere kledingsmaak dan ik. Dat weerhield me er niet van om hartstikke verliefd op hem te worden. Gelukkig maar! In de afgelopen jaren is zijn kledingsmaak geleidelijk veranderd, tot mijn grote vreugde. Toch was er één ding dat ik hem nooit aan kon smeren: een polo. Hij zou zoiets NOOIT aantrekken, luidde zijn stellige antwoord. HA! Dan ken je mij nog niet…

Poloshirts horen bij de mannen om mij heen

Als kind droeg ik zelf vaak polo’s en ook mijn vader en broers droegen ze vaak. Daardoor is het voor mij een vertrouwd kledingstuk en ik vind het ook ontzettend leuk staan bij een man. Je snapt dus ook wel dat ik Laurens ook regelmatig in een poloshirt hijs als ik de kans krijg. Het zinde me niet dat Etienne er niet aan wilde geloven, want ik wist zeker dat het hem heel goed zou staan. Ik besloot om er maar niets meer over te zeggen. Tot ik een tijdje geleden de vraag kreeg van Hemd voor Hem: of Etienne misschien iets wilde uitkiezen in hun webshop?

Shoppen voor mannen

Etienne dook de webshop in en al gauw had hij een shortlist gemaakt. Een paar mooie truien passeerden de revue en toen ik de linkjes die hij me stuurde een voor een opende, viel mijn mond open van verbazing. Zag ik dit nou goed? Had ‘De man die NOOIT een polo zou dragen’ nu een polo uitgekozen? Ja, ik zag het goed! Hij vond hem prachtig. Ik liet geen enkele ruimte over voor twijfel en bestelde het shirt.

De polo is van Calvin Klein en gemaakt van zachte, lichte stof. Meneer de Roodharige Hunk koos voor zwart, een kleur die hem altijd stoer staat.

De man die nooit een polo droeg bregblogt.nl

Van nooit naar heel vaak!

De polo kwam binnen en na wat stylingtips van ondergetekende was het liefde op het eerste gezicht. De Roodharige Hunk rockt zijn polo en ik ben blij, want ik kreeg gelijk. Het staat hem heel goed en sinds hij het shirt heeft draagt hij hem heel vaak. Eens kijken of ik komende zomer een paar exemplaren in frisse kleuren bij hem in de kast kan krijgen…

Wat draagt jouw man meestal? Overhemd, t-shirt, trui of polo?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.