Een tijdje geleden schreef ik al ‘Help! Ik krijg geen kerstpakket meer!‘ De verrassing was dan ook heel groot, toen ik van RVG Media vlak voor de kerst een mooi pakket ontving. Ik show je met veel enthousiasme wat voor moois erin zat!

De Blogbox

RVG Media verstuurt een aantal keer per jaar de Blogbox naar 25 bloggers. Dit keer was ik een van de gelukkigen! In de Blogbox zit een selectie van mooie producten. Het thema van deze Blogbox was ‘Feestdagen’, met de inhoud van de box ben je in een keer klaar voor alle feestelijkheden. De producten worden ter beschikking gesteld door verschillende mooie bedrijven en in ruil daarvoor deelt de ontvanger er informatie over op Instagram.

Wat zat er in de Blogbox van december 2018?

De Blogbox was een groot feest om uit te pakken. Er zaten zoveel mooie producten in!

Blogbox RVG Media december 2018 bregblogt.nl

Tas UMA van Bear Design

Om te beginnen, een prachtige leren clutch / tas, model UMA, van Bear Design. Het leer is superzacht, waardoor ik er steeds even overheen aai als ik de tas bij me draag. De tas is gemaakt van gewassen rundleder voor een stoere look. UMA bevat 2 grote vakken, 2 kleinere vakken met ruimte voor 6 (credit)cards,1 groot ritsvak én een afneembare en verstelbare schouderband. Dus veel ruimte maar toch compact, ideaal voor alles wat je toch mee wilt nemen met de feestdagen. UMA is verkrijgbaar in zwart, bruin, cognac, blauw, groen, rood en grijs.

Sieraden van Spark Jewelry

Het tweede item is een sieradensetje van Spark Jewelry. Ik droeg het setje onlangs bij een feestelijke jurk en ging er als vanzelf van stralen. De bruine steentjes geven in combinatie met het goud een hele feestelijke uitstraling! De oorbellen zijn licht in gewicht, iets wat ik zelf altijd wel prettig vind! Ze hebben een hele uitgebreide collectie zilveren sieraden die zijn afgewerkt met Swarovski kristallen. Alle sieraden worden geproduceerd in Europa. Ik denk dat ik hier zeker ook nog even ga kijken voor de sieraden voor bij mijn trouwjurk

Food Pairing Serving Tray van Vacu Vin

De borrelplank is een graag geziene gast hier in huis, dus deze mooie serveerplank van Vacu Vin is heel erg welkom! De onderste schaal met apart dipvakje is ideaal voor warme snacks en de bamboe plank is perfect voor kaas, worst en brood. In het aparte schaaltje doe je dan een lekkere dip! De schaal ziet er ook nog eens prachtig uit!

Long Keratin Curler van Carmen

Mijn haar is behoorlijk steil, maar k blijf toch regelmatig dappere pogingen tot krullen wagen, nou ja, meestal doet mijn kapper dat! Deze krultang geeft je in een handomdraai mooie, fijne krullen. Er zit een hittebestendige handschoen bij, wat reuze handig is voor een kluns zoals ik! Ik ga met de kerstdagen zeker aan de slag met deze stijltang. En wat hij is mooi met dat zwart en rosé goud hè?

Olijfolie en Zout van Lie Gourmet

Wij gebruiken dagelijks olijfolie om in te bakken of om salades mee aan te maken. Een olijfolie met een smaakje mag dan zeker niet ontbreken in de kast. Deze olijfolie van Lie Gourmet heeft een chili-smaakje, dat is vooral de favoriet van de heer des huizes, die hout wel van pittig! Het zeezout is eveneens voorzien van een extra twist, net als in de olijfolie zit hier gemalen chili doorheen.

Exploding Kittens van Asmodee

We spelen tegenwoordig steeds vaker spelletjes, zoals Monopoly en Rummikub. Dit spel, Exploding Kittens is perfect voor deze kerstvakantie. Ik kreeg op Instagram al verschillende reacties van volgers, dat het zo’n ontzettend leuk spel is! We gaan het gauw spelen en dan vertel ik zeker nog hoe het is bevallen!

Doel van het spel is net zo lang te overleven totdat je de laatste speler bent. Eigenlijk is het spel heel simpel: wanneer je aan de beurt bent, speel je je “actiekaarten” zoals Ontmantel en Voorspel de Toekomst om de Knallende Katten te ontlopen. De ene kaart gebruik je om een tegenstander te vloeren, een andere gebruik je om een aanval af te weren. En als je de juiste combo speelt, kun je een aanval uitvoeren die het aantal spelers met één doet afnemen: KABOEM!

Nieuwsgierig geworden? Je bestelt het spel hier:

Wat een bofkont ben ik hè? Ik ga alle producten met heel veel plezier gebruiken en jullie zullen ze vast nog regelmatig voorbij zien komen op Instagram, vergeet dus niet om me daar ook te volgen!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.