Als je aan Laurens vraag hoe je ‘Vrolijk Kerstfeest!’ zegt in het Engels, roept hij vol overgave: ‘MEWWY KWISMAS!’ Toen we een tijdje geleden onze eigen kersttruien ontwierpen was er dan ook geen twijfel mogelijk over de tekst op zijn trui…

Maak je eigen kersttrui

Foute kersttruien zijn al een paar jaar niet meer weg te denken en dat vind ik helemaal niet erg! Ik ben dol op truien én niet vies van een ludieke opdruk. Toen we de vraag kregen van Bulbby of we onze eigen kersttruien wilden ontwerpen, was ik dus direct enthousiast. We spraken af dat iedereen zijn eigen ontwerp mocht bedenken. Laurens koos een kersttrui met de kerstman en MEWWY KWISMAS, Etienne koos voor ‘Merry Elfing Christmas’ en ik koos, hoe kan het ook anders, voor ‘All I want for Christmas is FOOD’

Onze kerstgroet van 2018!

Onze vrienden en familie hebben (als het goed is) inmiddels onze persoonlijke save the datekerstkaarten ontvangen. Speciaal voor onze online vrienden en volgers hebben we onze kersttruien aangetrokken en gepoogd een mooie familiefoto te schieten. Je snapt wel dat dit nogal wat voeten in de aarde had, maar toen we eenmaal de goede plek én pose te pakken hadden, was het zo gefixt. Hashtag pinterest-perfect zullen we maar zeggen…

Kerstgroet 2018 Breg Blogt bregblogt.nl kerstmis mewwy kwismas

Wat ik jou wens voor deze kerst…

Ik hoop dat je fijne, ontspannen kerstdagen hebt. Niet teveel gedoe en gewoon gezellig samenzijn met de mensen van wie je houdt. Kerst is de laatste jaren steeds meer overschaduwd door het ‘Het moet perfect zijn’ beeld, mede mogelijk gemaakt door social media. En dat slaat eigenlijk helemaal nergens op, want het gaat om samenzijn. Samen eten, spelletjes doen en kletsen. Er zullen mensen gemist worden en de kaarsjes en warmte bieden hopelijk een beetje verlichting voor die pijn. Ik hoop oprecht dat jij er van kunt genieten en dat je de 27e terugkijkt op een paar fijne dagen!

P.S. Wil je ook van die toffe kersttruien? Als je ze vandaag of morgen bestelt, heb je ze voor de kerst in huis!

Later deze week vertel ik nog over onze plannen met de feestdagen!

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.