Hoi! Leuk dat je weer komt lezen wat ik afgelopen week heb uitgespookt. Het was een gezellige week, vol fijne mensen, leuke activiteiten en het nodige eten en drinken…

(Ik maakte deze week niet zoveel foto’s, dus af en toe moet je jouw verbeelding even zijn werk laten doen!)

Maandag

De week begon héél goed, want ik mocht samen met vriendin Rachelle op stap voor Limburg Lonkt! Het is alweer de laatste trip voor dit jaar. Dit keer bezochten we Magisch Maastricht: het kerstevenement dat de straten en pleinen van Maastricht omtovert in een sprookjesachtige wintersfeer. Het blog over deze dag lees je op de website van Limburg Lonkt. Voor mij was het hoogtepunt van deze dag wel héél letterlijk: ik durfde voor het eerst in het grote reuzenrad op het Vrijthof!!

Weekoverzicht reuzenrad Magisch Maastricht bregblogt.nl

 

Onder lichte dwang van Rachelle stapte ik met knikkende knieën en een verhoogde hartslag in het gondeltje. Ik was echt behoorlijk bang, maar ben er niet vies van om een angst in de ogen te kijken. Na een verkrampt rondje vond ik het zowaar hartstikke leuk! We ontdekten hele leuke plekjes in de stad en natuurlijk moest ik af en toe even op de foto :0

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Breg Blogt (@bregblogt) op

‘s Avonds deed ik niet zoveel meer, het was stiekem best een intensieve dag met een flinke wandeling van 2,5 uur en alle gezellige gesprekken.

Dinsdag

Ik kroop op tijd achter de laptop om lekker te werken. Ik had deze week een aantal deadlines opstaan, heerlijk om zo dingen van mijn to do list te schrappen en vooral fijn om lekker veel te schrijven. De dag vloog voorbij! ‘s Middags klooiden Laurens en ik wat aan en ‘s avonds kwam mijn vriendin Edmée gezellig eten. We sloten af met een potje Toren van Pisa. Echt, dat spel is sinds Sinterklaas elke dag op tafel gekomen en stiekem vinden we het allemaal hartstikke leuk!

Woensdag

In de ochtend werkte ik en in de middag stond een lunchdate gepland. Dit was tegelijkertijd ook een werkoverleg en zo gebeurde het dat ik om kwart voor vijf pas weer thuis aankwam. Oeps! Ik had gelukkig genoeg tijd om even te relaxen voor ik naar mijn volgende afspraak ging. Of eigenlijk, een cadeautje voor mezelf. Ik reed naar Eijsden voor mijn maandelijkse mindfulnessavond. Het was weer een heerlijke, ontspannen avond met mooie gesprekken. Ik geniet er iedere maand van en het helpt me om mijn mindfulness skills op niveau te houden.

Mindfulness bregblogt.nl weekoverzicht

Donderdag

Donderdag knalde ik weer een paar uur achter de laptop, om in de middag een half uurtje te zwoegen in de sportschool. De sessies met de fysio beginnen hun vruchten af te werpen, ik voel me fitter, mijn benen doen aanzienlijk minder pijn en de slechte dagen zijn afgenomen. Ontzettend fijn en ik hoop dat we dit door het trainen en een sporadische behandeling op de tafel kunnen vasthouden.

Na het eten doften we onszelf op, want er stond een heuse première op het programma! We hadden via een lokale glossy kaartjes gekregen voor de Limburgse Première van The Color Purple. Ik had het boek nog nooit gelezen en de film nooit gezien, dus ik stapte volledig blanco in het verhaal. Wat ik ervan vond kun je lezen in de recensie die ik op Facebook schreef…

Vrijdag

In de ochtend stond opnieuw een fysio-sessie gepland. Normaal ga ik op maandag en vrijdag, maar dat liep deze week wat anders. Omdat ik me fit voelde na donderdag, ging ik er weer vol in. Een paar uur later bleek dat dit toch niet zo’n strak plan was. Mijn lijf reageerde behoorlijk heftig op de sportsessie van die ochtend, dus zodra Laurens uit school was doken we met zijn tweetjes op de bank om lekker te chillen. Stiekem vonden we dit allebei heel fijn na een drukke week!
Etienne kwam ook op tijd thuis, hij had zijn laatste werkdag gehad en kon dus officieel zijn vakantie inluiden! En waarmee doe je dat nou beter dan met sushi??

Weekoverzicht sushi bregblogt.nl

Zaterdag

Wij gaan als kersttraditie al jaren in december op pad met onze vriendengroep. Jarenlang gingen we naar de kerstmarkt in Keulen, dit jaar hielden we het iets dichter bij huis. We begonnen de dag met een gezellige lunch, daarna bezochten we de kerstmarkt bij Schloss Merode in Duitsland en ‘s avonds gingen we samen uit eten in Landgraaf. Het was weer een hele gezellige dag!

Kerstlunch vrienden bregblogt.nl

Zondag

Laurens sliep bij mijn schoonouders, wat ervoor zorgde dat we pas om 10.00 uur wakker werden! Ik kan me niet meer herinneren wanneer we voor het laatst zo lang uitsliepen, wat een cadeautje! We begonnen met een lekker ontbijtje, Etienne deed de weekboodschappen en ik ruimde wat op. Toen was het tijd voor een potje Monopoly – de Valsspelers editie, waarover je later deze week meer leest!

Monopoly Valsspelers editie Hasbro bregblogt.nl

Aan het einde van de middag kwam Laurens weer thuis. We gooiden de tafel vol met borrelhapjes en deden verder niet zo veel meer. Een zondag zoals ik ze graag zoveel mogelijk zie!

Komende week bereiden we onszelf langzaam voor op de kerst. Er staat nog een uitje op het programma, ik ga al mijn werkzaamheden van 2018 afronden en zoveel mogelijk blogs inplannen, zodat we samen twee weken vakantie kunnen vieren vanaf volgende week! Ik kijk er ontzettend naar uit om lekker te luieren en leuke dingen te doen met de mannen!

Heb jij dit jaar al een kerstmarkt bezocht?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.