Jingle bells, jingle bells, jingle all the waaaaaayyyyy! Jaaa, ik weet het, de ene baardmans is het land nog niet uit of ik jubel al over de volgende! Dat doe ik wel met ene héle goede reden! Charlotte en ik speelden onlangs voor Kerstman en dat was ZO tof!

Plannen smeden..

Ergens na de zomer vroeg Charlotte me of ik zin had om samen een projectje te starten. Dat doen we als bloggers onder elkaar wel vaker, dus ik zei meteen JA! We zaten wat te brainstormen en kwamen zo op het idee om zes collega’s een kerstpakket te sturen. Deze collega’s hebben twee dingen gemeen: ze zijn allemaal blogger én ze werken allemaal niet voor een baas. En als zelfstandig ondernemer krijg je geen kerstpakket van je baas, tenzij je het voor jezelf koopt. Ik schreef er laatst al over in ‘Help! Ik krijg geen kerstpakket meer!
Omdat wij het zo leuk vinden om anderen in de watten te leggen en te verrassen, besloten we dus om voor Kerstman te spelen.

Voorpret en voorbereidingen

Wekenlang waren we in het diepste geheim bezig met het samenstellen van de pakketten. We shopten leuke spulletjes en appten over en weer om alles af te stemmen. Zo leuk om te doen! We kregen hierbij wat hulp van een aantal hele mooie bedrijven. Onderaan deze blog zie je een lijstje met alle sponsoren en de producten die in de pakketten zaten. We spraken af om de pakketten samen in te pakken bij mij thuis. De avond van tevoren was Charlotte druk met het uitpakken van dozen wijn. (No worries, ze heeft een horecabedrijf thuis, niet dat je denkt dat ze zomaar zes dozen wijn op voorraad heeft ?). Met een auto vol cadeaus en lege dozen arriveerde ze ‘s ochtends in Maastricht.

Mijn eettafel stond inmiddels ook vol met spullen en voor we konden inpakken moesten er natuurlijk foto’s gemaakt worden! Credits voor Charlotte die prachtige foto’s maakte van alle producten!♥

Versturen maar!

Nadat alles uitgebreid was gefotografeerd, konden we aan de slag met inpakken. Maar niet voordat we nog een leuke foto van onszelf hadden gemaakt om in het pakket te doen. We hebben zo gelachten toen we in het Kruidvat stonden te wachten op onze eigen gezichten die in groot formaat uit het apparaat rolden… Toen de pakketten ingepakt en wel op het postkantoor waren afgeleverd, kon het grote wachten beginnen. We hebben geleerd om volgend jaar niet in het weekend van Black Friday te versturen, want de PostNL app maakt het dan wel héél spannend!

Naar wie gingen de pakketten?

Je bent misschien wel nieuwsgierig wie er allemaal een pakket hebben ontvangen? Wij kozen voor Merel, Kimberly, Monique, Geertje, Margot en Shirley. Stuk voor stuk mooie vrouwen, die op hun eigen manier ondernemen. Vrouwen die wij allemaal om andere redenen bewonderen. Vrouwen die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden vanwege hun harde werk.  We schreven voor iedereen een persoonlijke boodschap op de fotokaart, om ze te laten weten hoezeer we ze dit pakket gunnen.

Hoe waren de reacties?

De reacties waren allemaal heel positief en verrast! We hadden al een beetje zitten plagen met teasers op Instagram Stories, maar geen van de zes dames had verwacht dat juist zij een pakket kreeg. Dat maakt het hele feest voor ons nog groter! Want echt waar, ik vind het zo fantastisch om anderen te verrassen en te verwennen! Ik heb in de afgelopen week dan ook vaker gezegd:’Ik wou dat ik miljonair was, dan kon ik dit nog veel vaker doen!’. Wie weet, op een dag! 😉

De kerstpakketten

De pakketten zijn allemaal met veel liefde en zorg samengesteld. Naast de producten die we van onze sponsoren kregen, hebben we ook zelf een aantal spulletjes gekocht om erin te doen.

Kerstpakket totaaloverzicht bregblogt.nl

 • Lightbox en lenzensetje via Cadeau.nl en Datverzinjeniet.nl
 • Koekjes van Jules de Strooper
 • Massagecream en handcréme via Tony Moly
  Rose mask en Tulip mask via Kocostar
 • Thee Dael’s Groene Droum via Blanche Dael
 • Roman ‘Ik weet niet of ik van je houd’ van Christina Lauren via Xander Uitgevers
 • Treacle Moon douchegel
 • Kittige, glitterende kerstoortjes
 • Washi tapejes
 • De mooie foto voor op je nachtkastje ?

Lieve dames, bedankt voor jullie lieve, enthousiaste en fijne reacties op deze actie! We vonden het te gek om te doen en we sluiten niet uit dat we in 2019 weer voor kerstman gaan spelen!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

6 Reacties

 1. Ik vond dit een onwijs lief, mooi cadeau en ik was heel erg ontroerd door dit en jullie kaart. Dankjewel voor de moeite, dankjewel dat ik in jullie gedachten was tijdens het selecteren en dankjewel voor de prachtige cadeautjes!

  • Lieve Shirley,
   Dankjewel voor je mooie woorden! Dit is precies waar we het voor hebben gedaan: om jou en de andere 5 lieve vrouwen in het zonnetje te zetten en in de watten te leggen. Fijn dat de missie geslaagd is en geniet lekker van alles! ♥

 2. Dit was zo erg enorm lief van jullie! E en ik waren zo ontzettend enthousiast aan het uitpakken. Het riep het gevoel van vroeger op, dat mijn vader nog thuis kwam met een kerstpakket en ik dat als klein meisje mocht uitpakken. Jullie zijn lieverds en ik vind het heel bijzonder dat juist ik ook zo’n mooi kerstpakket mocht ontvangen van jullie. Hele dikke knuffels ❤❤❤

 3. Pingback: Weekoverzicht #3: tradities, oudergesprek en Venlo - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.