Poef, er is weer een week voorbij! Voor mijn gevoel zat ik gisteren nog het vorige weekoverzicht te schrijven. Gelukkig was ik deze week lekker actief en niet meer ziek, waardoor ik veel heb gedaan!

Op maandag begon ik met het inhalen van de schade van twee weken ziek zijn. Ik bracht veel tijd door achter de laptop, wat niet echt bijster spannende informatie is voor een weekoverzicht. In de middag haalde ik Laurens van school. Hij was moe en kroop lekker tegen me aan op de bank, oh ik hou daar zo van! Hij is al zo groot, maar tegelijkertijd ook zo klein. Toen hij bijna in slaap viel op mijn schoot moest ik de rust helaas verstoren. De fysiotherapeut wachtte op me en omdat Etienne nog niet thuis was, mocht Laurens mee. Terwijl ik mezelf pijnigde met squats en lunges, leefde Laurens zich uit met gewichtjes en andere attributen. Het is niet goed voor mijn concentratie, maar stiekem ook wel fijne afleiding, zo’n enthousiaste kleuter en cheerleader! Hoe ik me voelde na een half uur? Zo:

Weekoverzicht na de fysio bregblogt.nl

We aten ‘s avonds een lekkere ovenschotel met kip en aardappelen en daarna vertrok ik nog even naar een feestje van onze lieve vriend Ivo. Hij is zo ongeveer de enige van mijn vrienden die zijn verjaardag altijd op de dag zelf viert, ongeacht of het een maandag, woensdag of zaterdag is. Het is altijd gezellig, dus ook dit keer. Ik had erg leuke gesprekken en rolde rond een uur of elf mijn bed in.

Dinsdag stond er een dag van heel hard werken op het programma… Om 9.00 uur werden Etienne en ik verwacht bij Thermae 2000 in Valkenburg. Dit heerlijke welnesscentrum wordt in fases gerenoveerd en wij mochten gaan genieten van een verwendag. De blog die ik hierover schreef is te lezen op de website van Limburg Lonkt! Het was een heerlijke dag, we hebben echt even lekker tijd voor elkaar gehad. Laurens was bij de buurvrouw, waar hij weer lekker werd vertroeteld, iedereen was dus happy. Je kunt het verslag van deze dag binnenkort lezen op de website van Limburg Lonkt!

Dagje ofline daten Thermae Limburg Lonkt Breg Blogt

Woensdag zou ik eigenlijk in Den Bosch gaan werken met mijn partner in crime Merel. Maar gezien mijn recente gezondheids-struggles leek het me beter om thuis te blijven en even flink wat werk te verzetten. Dat lukte heel goed. Ik werkte van 9.00 tot 15.00 uur lekker door en kon heel wat van mijn to do list afstrepen.

Weekoverzicht werken bregblogt.nl

Nu is het een lijst zonder einde, maar het voelt toch heerlijk om zaken en projecten af te ronden. Laurens was bij een vriendje spelen en Etienne was in huis van alles aan het doen. Ik besloot dat dit het perfecte moment was om even Sinterklaas inkopen te gaan doen!

We doen mee met de actie van Stichting de Lieve Sint, waarbij we een Sinterklaaspakket samenstellen voor een gezin dat daar zelf de middelen niet voor heeft. Het is echt ontzettend leuk om te doen en ik voel me bevoorrecht dat wij de mogelijkheid hebben om een ander gezin te kunnen helpen. Ik plunderde het plaatselijke winkelcentrum en nam meteen wat mee voor mijn eigen mannen. ‘s Avonds maakte ik nog een wandeling met de overbuurvrouw en toen was het mooi geweest.

Weekoverzicht kerstmannetjes bregblogt.nl

Op donderdag kreeg ik hoog bezoek van mijn vriendin Charlotte. We hadden een geheim project samen, dat in het teken staat van de kerst. Hiervoor hebben we ons de hele dag beziggehouden met het inpakken van pakketten. Hierover lees je binnenkort meer in een aparte blog! Naast inpakken waren we ook druk met kletsen, eten en foto’s maken. Je bent een blogger of je bent het niet hè…

Sinterklaasgedicht op maat schrijfmevrouw.nl bregjeboer.nl

Vrijdag is mijn vrije dag en meestal vult de ochtend zich vanzelf. Nadat ik Laurens naar school had gebracht liep ik door naar de sportschool. Om 9.00 wachtte de fysio weer op me voor een rondje helse squats. Ik had nog spierpijn van de serie van maandag, dus het was een pittige training. Na een half uurtje liep ik met zwabberbenen weer naar huis en ik dook meteen een warm bad in. Daarna belde ik nog even met Jeanine over ons project Zuiderpieten. Je kunt ons inhuren om jouw Sinterklaasgedicht te schrijven!

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Breg Blogt (@bregblogt) op


Op dat moment had ik nog geen idee dat ik pas weer veel uren later opnieuw mijn bed zou zien…

Ieder jaar, in het laatste weekend van november, is in een café in Maastricht een Chouffe-weekend. La Chouffe is het bier met de kaboutertjes op het etiket, waarschijnlijk ken je het wel. Mijn vriendin Rachelle werkt voor de brouwerij waar o.a. dit bier onder valt, dus gingen we samen op kabouterjacht. Ik was blij dat ik in de middag even mijn rust had genomen en het ging fysiek dan ook heel goed die avond. Zo goed, dat ik pas om 4.15 op mijn fiets naar huis stapte. OEPS! Het was een fantastische avond en we hebben ontzettend gelachen. Dit is één van de keurige foto’s van de avond…

weekoverzicht kabouters bregblogt.nl

Je snapt wel dat ik zaterdag niet zoveel waard was. Ik had grootse plannen om te werken, maar veel meer dan een enorme Friends marathon zat er niet in. Mijn lijf protesteerde bovenop de kater ook een beetje (hè wat gek..) dus ik nam het er maar van. Etienne was ook moe en ik geloof dat we allebei om half 10 onder zeil waren, om zondag pas om 8.00 wakker te worden. Thanks Lau!

Zondag was onze agenda ook leeg. Ik besloot nu wel om wat werk op te pakken, maar wel op zijn zondags. Ik kroop in bed met een correctieklus waar ik aan werk en maakte flinke stappen in drie uur tijd. Dat voelt zo fijn! De rest van de dag speelde Laurens met zijn schoenkadootje, ruimden we nog wat op en sloten af met een grote schaal flammkuchen en Netflix.

Het was een fijne week! Komende week ben ik veel thuis aan het werk en vrijdag ga ik met Etienne een nachtje naar Venlo!

Geniet weer van je week! ♥

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.