Het leven als zelfstandig ondernemer is wat mij betreft hartstikke leuk. Toch is er – met de kerstdagen voor de deur – één klein dingetje waar ik het over wil hebben….

Kerstpakketpret

In de afgelopen jaren heb ik voor verschillende werkgevers gewerkt, waarbij we in december als werknemers in het zonnetje gezet werden. We kregen mooie cadeaus, variërend van een luxe planner tot een cadeaubon van Ici Paris. Nu ben ik een meisje dat dól is op cadeaus, zowel het geven als het ontvangen, dus je snapt wel dat ik daar altijd blij van werd. Mijn ouders kregen vroeger meer traditionele kerstpakketten van hun werkgevers en die werden altijd meteen geplunderd door ons. Ik hou gewoon van het hele verrassingseffect en het kerstgevoel dat daarbij komt kijken.

Nu ben ik zzp’er en is er dus geen baas meer die mij een kerstpakket geeft. Dat is wel even balen hoor! Gelukkig heb ik, creatief als ik ben *kuch* daar wat op gevonden. Ik ga namelijk mijzelf een kerstpakket geven, gewoon omdat het kan!

Kerstpakketten voor elke portemonnee

Bij Kerstpakkettenplaza vind je kerstpakketten in alle prijsklassen. Hierdoor vind je altijd wel een leuk pakket dat in jouw budget past. Voor een tientje heb je bijvoorbeeld al dit pakket:

kerstpakkettenplaza kerstpakket onder 10 euro bregblogt.nl

Ik bedoel, chips, bier, popcorn en drop: dat is toch een feestje?

Als je echt wilt uitpakken, kun je kiezen voor de grote, uitgebreide pakketten, zoals deze met het thema ‘delicious dinner’. Ik ben zo terug, ben even aan het watertanden…kerstpakkettenplaza luxe kerstpakket diner bregblogt.nl

Het kán ook zijn dat ik een tijdje verdwaald was op de afdeling Rituals kerstpakketten. Maar stiekem hoop ik dat de hunk weer zijn jaarlijkse shoprondje doet, om mij te voorzien van lekker badschuim en douchegel… 😉

Steun het goede doel met de aankoop van een kerstpakket

Tijdens het speuren naar cadeaus voor mezelf, las ik dat deze website ook verschillende goede doelen steunt met de kerstpakkettenactie. Afhankelijk van de prijsklasse van het kerstpakket doen ze een donatie aan een goed doel naar keuze. Dit kan oplopen tot €1,50 per pakket. Sowieso zie ik steeds vaker dat bedrijven kiezen voor een donatie aan een goed doel, in plaats van een kerstpakket voor de medewerkers. Of medewerkers kunnen dingen uit hun kerstpakket doneren aan bijvoorbeeld de Voedselbank. Kerstmis draait om samenzijn en dan vind ik het een mooie gedachte dat er gedacht wordt aan de mensen die minder te besteden hebben of die het hard nodig hebben.

Kerstpakket als je zzp’er bent

Als je net als ik zzp’er bent kun je dus twee dingen doen. Je koopt een kerstpakket voor jezelf. Of je schrijft er een schaamteloze blog over en hoopt dat iemand anders jou een kerstpakket stuurt. Dat laatste zou ik zelf uiteraard nooit doen, dat snap je wel! (Stuur me vooral een mail als je mijn adres wilt hebben ?) Ik kijk aan het einde van het jaar wat mijn budget is voor een mooi kerstcadeautje en dan ga ik mezelf eens goed belonen voor mijn harde werk als ondernemer. Misschien stuur ik zelfs de roodharige hunk wel voor me op pad, zodat het nog een beetje een verrassing is wat ik krijg van de baas. ?

Krijg jij elk jaar een kerstpakket? Of ben je net als ik eigen baas? Hoe pak je het dan aan?

De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock.

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

3 Reacties

  1. Als ondernemer vind ik de nieuwsgierigheid bij de werknemers net zo leuk als het zelf openen van het kerstpakket. Op die manier mis ik het krijgen niet!

  2. Pingback: Samen voor Kerstman spelen! #kerstmetCharenBreg - Breg Blogt

  3. Pingback: Verwennerij voor de feestdagen met de Blogbox - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.