Hoera! Terug van weggeweest: een weekoverzicht! Ik vroeg een tijdje geleden op Instagram of jullie het leuk zouden vinden om wekelijks een kijkje in mijn leven te krijgen en daarop kwam een hele grote JA! Vanaf nu geef ik je wekelijks een kijkje in mijn leven met foto’s en verhalen. Have fun!

De week begon helaas niet zo fris en fruitig. Ik was de hele week ziek geweest en in het weekend leek het beter te gaan. Dat was natuurlijk een grapje van Moeder Natuur, dus op maandag was het weer huilen met de pet op. Ik had in de ochtend een afspraak, waarna ik weer lekker mijn bed in ben gekropen. Het werk verdwijnt niet vanzelf, dus deze oplossing bleek perfect voor mij.

Aan het einde van de middag haalden we de Sinterklaasversiering van zolder. Ik lette even niet op en ineens stond er een nieuwsgierig Pietje door het raam naar binnen te gluren…

Pietje Laurens bregblogt.nl

‘s Avonds had ik een afspraak met de fysiotherapeut. Aangezien ik vorige week niets aan sport of beweging had kunnen doen, besloot ik om toch te gaan. En dat heb ik geweten! Deze lieve man laat mij echt squats from hell doen. Gelukkig is het effect groter dan het leed, ik voel me fitter en heb minder pijn in mijn benen. Dus dat half uurtje afbeulen neem ik dan maar voor lief… 😉

sportschool bregblogt.nl

Op dinsdag begon ik de dag vol goede moed op kantoor. Ik schreef wat blogs en werkte wat taken van mijn to do list weg. En, ik maakte deze shameless actie-selfie…

werken bregblogt.nl

Later stond er een werklunch op de planning, die heel gezellig en nuttig was! Hierna voelde ik me helaas opnieuw een slappe vaatdoek en dook ik, verrassend jaja, weer mijn bed in. Met een kop thee erbij werkte ik aan een correctieklus, terwijl mijn lijf tot rust kwam.

werken in bed bregblogt.nl

Etienne was overigens ook al sinds maandag ziek thuis, dus we rommelden verder vooral aan, brachten en haalden Lau en namen vooral veel rust. Elke keer als ik dacht dat het beter ging, floot mijn lijf me weer terug. Woensdagmiddag bereikte ik mijn dieptepunt, toen ik een paar uur achter elkaar sliep. Gelukkig heb ik wel geleerd om los te laten op zo’n moment, omdat de frustratie me toch niets goeds brengt.

slaapkamer bregblogt.nl

Net voor je denkt dat het wel een hele saaie week wordt, kan ik je vertellen dat ik op donderdag weer onder de levenden was! Ik had een hele leuke afspraak bij De Twee Heeren, waar ik ook in 2019 mooie dingen voor mag schrijven. Dat gaf me weer een flinke stoot energie! Na de meeting en een lekkere lunch stond er nog iets tofs op de planning. Ik ging onze trouwringen ophalen!! Zo leuk en spannend!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Breg Blogt (@bregblogt) op

Hoe onze ringen eruit zien blijft nog eventjes een verrassing, flauw hè?

Na een paar uurtjes rust reed ik ‘s avonds nog naar Eijsden voor een werkafspraak en daarmee sloot ik deze fijne dag af.

Vrijdagochtend tikte ik een aantal irritante ‘we moeten nog…’ dingen van onze lijst af, waarna ik een hele leuke call had met Jeanine van Schrijfmevrouw. We hebben iets leuks in petto, waarover je binnenkort meer hoort…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bregje Boer – Teksttovenaar (@bregjeboer) op

Op vrijdagavond kwam een lieve vriendin en oud-collega eten. Ze vertrekt begin volgend jaar naar Groningen om samen te wonen met haar grote liefde. Het is dus even de vraag wanneer we elkaar weer gaan zien, dat is wel gek! Gelukkig maakt het niet uit of we elkaar elke week zien of 1 keer per 2 jaar, het is altijd gezellig! Laurens werd verwend met lekkere chocolade, dus die was sowieso in zijn nopjes!

En toen was het zaterdag! De dag waar onze kleuter al weken naar uitkijkt: SINTERKLAAS KOMT! We hadden chocomel en strooigoed in huis gehaald, om 8.00 was zijn schoen al gezet en een hele duidelijke brief geschreven voor de goedheiligman…

Brief Sinterklaas Laurens bregblogt.nl

De rest van de middag lummelden we wat aan. ‘s Avonds had ik een mooi feestje op de planning staan. Zodra het carnavalsseizoen van start gaat, worden hier in de buurt dames- en herenzittingen georganiseerd. Bij ons in het ‘dorp’ is deze zitting altijd in november. We haalden de schmink uit de kast, trokken iets leuks aan en konden aan de gang! De foto is een beetje blurry, maar hij geeft de stemming goed weer. Het was een geslaagde avond en ik rolde rond 1.00 uur mijn bedje in…

Dameszitting Amby bregblogt.nl

Terwijl ik dit schrijf is het zondag en ik voel me best fit! We gaan zo even naar buiten voor een herfstwandeling en de rest van de dag bestaat uit Friends kijken, een beetje werken en lekker eten: een perfecte zondag dus!

Hoe vind je het weekoverzicht? Heb je nog tips of suggesties? Let me know! ♥

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.