Wat doe je als je een schoenenliefhebber bent, maar ook een koukleum? Dan zoek je een oplossing die zorgt voor warme én fashionable voetjes! Ik zocht en vond deze hele fijne warme winterboots en vertel je er graag meer over! En: ik heb jouw hulp nodig!

Door mijn fibromyalgie heb ik last van pijnlijke voeten en kan ik dus niet zomaar op alle schoenen lopen. Het is dan echt een verademing om een paar lekkere stevige schoenen te vinden, die er ook nog eens tof uitzien! Ik zocht een paar schoenen waarmee ik een flink stuk kan wandelen, maar die ook op koude winterdagen passen bij een werkoutfit, zodat ik niet hoef te slepen met twee paar schoenen als ik ergens naartoe ga. Ja mensen, het zijn de grote luxeproblemen hoor, je hoort het wel!

Warme winterboots van Sebago

Ik kwam terecht bij het merk Sebago, die mooie en klassieke schoenen maken. Denk aan bootschoenen en instappers, maar dus ook warme winterboots. Ik viel als een blok voor deze bruine schatjes. Toen bleek dat ze ook nog eens heel erg lekker zitten en mijn poezelige voetjes veel steun geven, was ik helemaal verkocht! Genoeg gekletst, tijd om jullie de schoenen te laten zien!

 

warme winterboots bregblogt.nl

Warme winterboots Sebago Bregblogt.nl

Stoere warme winterboots Sebago bregblogt.nl

De foto’s zijn gemaakt door Monique!

En, hoe vind jij ze? Ik ben er echt helemaal verliefd op! Maarrrr, zoals ik bovenaan al schreef: ik heb jouw hulp nodig! Ik draag de boots hier met een skinny jeans, maar ik zou hier graag nog meer variaties mee willen maken. Misschien zelfs met een rok of een jurkje? Ik weet dat ik laatst schreef dat ik altijd goed check of ik iets goed kan combineren, dat station is in dit geval door mijn blinde liefde een beetje overgeslagen.

Dus: hoe zou jij deze boots combineren in een outfit?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.