Lucinda Riley is niet meer weg te denken uit de Nederlandse boekenkasten. Sinds haar boekenserie De zeven zussen uitkwam is de bestsellerauteur een regelrechte hit geworden. In januari 2019 verschijnt het vijfde deel van de serie en om het wachten wat draaglijker te maken bracht Xander uitgevers haar roman De Nachtroos uit.

De Nachtroos – Lucinda Riley

Jaipur, India, 1911. Vlak voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog reist de elf jarige Anahita met de familie van een rijke vriendin mee naar Engeland. Daar ontmoet ze de jonge Donald Astbury, erfgenaam van het prachtige, afgelegen landgoed Astbury, en zijn sluwe moeder. De reis naar Engeland verloopt door deze ontmoeting heel anders dan Anahita ooit had kunnen denken…
Een eeuw later komt actrice Rebecca Bradley voor een nieuwe film naar het inmiddels vervallen landgoed. Ze hoopt daar te kunnen ontsnappen aan de paparazzi en roddels die haar in Amerika achtervolgen. Tijdens het filmen ontmoet ze de Indiase Ari Malik, die naar Astbury is gekomen op zoek naar zijn familiegeschiedenis. Samen ontrafelen ze de duistere geheimen rond Astbury Hall en komen steeds dichter bij de waarheid die decennialang verborgen bleef.

Bijna zeshonderd pagina’s genieten

Ik kan niet anders zeggen: Lucinda Riley did it again! In dit boek verweeft ze opnieuw heden en verleden tot een prachtig verhaal. Ik heb het boek in een paar dagen uitgelezen, omdat ik het simpelweg niet los kon laten. En dat terwijl het verhaal maar liefst 576 pagina’s telt! Het is dus meteen ook een goede training voor je armspieren. Al merk je daar weinig van, want het verhaal zorgt er wel voor dat je de wereld om je heen helemaal vergeet! Het leven in India was tot voor kort totaal onbekend voor me en ik heb vol fascinatie gelezen over het leven van Anahita en haar vriendin Indira. Indira is een rijke Indiase prinses en ondanks hun verschillende afkomst sluiten de meisjes elkaar direct in elkaars hart. Anahita mag mee naar Engeland, iets dat destijds een bootreis van enkele weken was. Hun avonturen in Engeland zijn onroerend, heftig, mooi en bijzonder. Door de gedetailleerde en toch vlotte beschrijving is het alsof je er zelf bij bent en als een muisje toekijkt.

Alle Nederlandstalige boeken van Lucinda Riley op een rij!

Recensie De nachtroos – Lucinda Riley

Wanneer het verhaal overgaat naar 2011, beland je als lezer in de wondere wereld van film en roem. Deze twee werelden lijken mijlenver van elkaar af te liggen, maar niets is minder waar. Wat ik zo heerlijk vind aan dit boek, is dat de uiteindelijke plot tot het einde verrassend bleek te zijn. Gaandeweg krijg je natuurlijk wel je vermoedens, maar op de allerlaatste bladzijde zat nog zo’n mooi cadeautje! Ik wilde er heel enthousiast over vertellen tegen mijn verloofde, maar die had het hele boek niet gelezen, dus daar schoot ik niks mee op. Als je De Nachtroos uit hebt weet je vast wat ik bedoel, laat je me dan weten wat je ervan vond?

Bestel het boek gemakkelijk via onderstaande afbeelding

Ben jij ook zo dol op de boeken van Lucinda Riley?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

29 Reacties

 1. Sanne pisano Antwoord

  Ik zou heel graag dit boek winnen.
  Dit zou mijn eerste voek van lucinda riley zijn, dus ik ben zeer benieuwd.

 2. wat een heerlijk dik boek,uren leesplezier lekker bij de warme kachel onder mijn dekentje op de bank! Ik ken de schrijfster niet dus erg benieuwd nu naar dit boek!

 3. Nicolle Klinkenberg Antwoord

  Ik zou dit boek erg graag willen winnen voor mijn buurvrouw die door een moeilijke periode gaat momenteel. Ze is helemaal verslingerd aan de boeken van de 7 Zusters, dit zou een mooi kado zijn.

 4. Ik zou het boek graag cadeau willen geven aan een client waar ik werk als hulp in de huishouding, zij heeft alle delen van de zussen en bijna jarig!

 5. Nieke Penning de Vries Antwoord

  Dit lijkt mij ook weer een prachtig boek. Ik zou het meteen aan mijn moeder geven omdat zij gelukkig weer graag leest en ook de boeken van Lucinda Riley allemaal gelezen heeft en nu moet wachten tot het vijfde deel van de Zeven zussen in januari verschijnt.

 6. Manon Geurts Antwoord

  Zeker doe ik weer mee met jouw win actie! Een boek erbij kan zeker geen kwaad 😉

 7. Claeys Monique Antwoord

  Super, ik doe mee . Heb al alle boeken van haar gelezen dus deze mag ik zeker niet missen .

 8. Ellen Versteeg Antwoord

  Dat is leuk! Ik heb mijn lieve moeder de andere delen met heel veel plezier zien lezen. Ik geef haar met liefde het 5e deel cadeau.

  • Hoi Ellen,
   Leuk dat je meedoet! Voor de volledigheid: dit boek is niet uit de Zeven zussen serie, het is een losstaand boek 🙂

   Groetjes Bregje

 9. Ik ben net begonnen in het tweede boek van De Zeven Zussen. De boeken van Riley lezen inderdaad heerlijk weg. Ik waag graag een kansje. Perfect voor de koude winteravonden!

 10. Oh, wat leuk! Ik ken de schrijfster niet maar ben nu wel nieuwsgierig! Het zou leuk zijn dit boek te winnen.

 11. Dat boek komt als geroepen. Wacht al een tijd op het 1e deel van de 7 zussen….. Dan kan ik hiermee toch lekker lezen en wat geduldiger wachten.

 12. Klinkt als een erg mooi boek..helaas lees ik echt veel te weinig. Maar sinds deze week helemaal 100% ziek gemeld met 30 weken zwangerschap dus heb nog even te gaan.. misschien nu de tijd om mezelf wat tijd te gunnen voor meer lezen!

 13. Saskia vd Kuil Antwoord

  Ook ik kan haast niet wachten op het nieuwe deel van de Zeven Zussen!
  Ik maak heel graag een kans op dit boek.

 14. Door je eerdere blog ook begonnen aan de zeven zussen serie. Deze wil ik ook wel winnen/lezen!

 15. Heleen van der Velde Antwoord

  Ik wil heel graag deze zusjes leren kennen! Leuke actie! Ik maak graag kans!
  (liked & shared FB)

 16. Superleuk, bezig met de zussen serie en ik ben helemaal fan!!! Duimen maar!!

 17. Oooh ik waag graag een kansje! Mijn moeder is gek van de zussen serie en zit momenteel ziek thuis door nek klachten dus die leest alles wat los en vast zit! Mooie binnenkomer met dit boek op m’n arm ?

 18. Lotte van der Vlies Antwoord

  Ooo wat een geweldige mooie actie en als ik zo lees wat de verhaal lijn is ben ik wel heel nieuwsgierig hoe het boek is! ?? Dus doe heel erg graag mee!

 19. Ik ben dol op de boeken van Lucinda Riley, dus deze mag zeker niet ontbreken! Ik waag dus graag mijn kans om deze nieuwe van haar te winnen!!!

 20. Ik hoor zoveel moois over de boeken van Lucinda Riley. De eerste van de reeks van De Zeven Zussen ligt hier nog te lonken. Maar ook deze zou ik graag aan het lijstje willen toevoegen!

 21. Michelle Heemskerk Antwoord

  Heb tot nu toe alleen de Zeven Zussen-serie gelezen. Prachtige boeken, dus ben erg benieuwd naar de andere boeken van deze topschrijfster! Ik zou dit boek dan ook heel graag winnen 🙂

 22. Desmet Nathalie Antwoord

  Heb nog maar het eerste boek gelezen van de zeven zussen serie gelezen maar vond deze prachtig! Dat was nog eens een boek met de gedachte van spijt,dat het zo rap uit was! En dat gebeurt zo rap niet! Dus ik maak heel graag kans op dit boek!

 23. Pingback: Het weesmeisje - Anne Jacobs - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.