In ‘Verknipte tegenstander’ van Melissa Skaye wordt rechercheur Sanne Philips opnieuw geconfronteerd met demonen uit het verleden. Dit boek is minstens zo spannend als het vorige deel uit de VT reeks: ‘Verminkte toekomst‘!

Verknipte tegenstander – Melissa Skaye

De Hoornse rechercheurs Sanne Philips en Luca Borra worden geconfronteerd met een aantal zaken die buiten hun jurisdictie vallen. Dat begint met de vondst in een bos in Friesland van lichaamsdelen die daar al jaren blijken te liggen. Als in Amersfoort de vrouw en de dochter van een vriend van Luca’s broer Gianni verdwijnen en enig spoor ontbreekt, vraagt hij Luca om hulp.
Sanne wil het verleden achter zich laten. Ze wordt, net als collega Luca en paragnost Will de Jager, onaangenaam verrast als de tentakels van dat verleden zich uitstrekken naar het heden.

Het verleden komt achter je aan

Zoals hierboven al wordt beschreven, slaat het verleden weer toe, net als Sanne haar leven weer een beetje op de rit heeft. Ze heeft een tijdje rust genomen om de heftige gebeurtenissen uit ‘Verminkte toekomst’ achter zich te laten. De vermissingszaak uit Amersfoort heeft op het eerste oog niets met Sanne of haar familie te maken. Als lezer zie je dit ook als een volledig losstaande zaak. Naarmate het verhaal vordert ontrafelt zich een geschiedenis die niemand op het eerste oog had verwacht. Een verhaal dat te gruwelijk is voor woorden en dat door Melissa Skaye op fantastische wijze wordt beschreven. Ja, ik schreef echt gruwelijk en fantastisch in één zin. Ik vind het zo knap als je dit soort donkere verhalen op een beeldende en vlot leesbare manier kunt schrijven. Ook bij dit boek heb ik een moment gehad dat ik niet meer verder wilde lezen, omdat het té spannend was. Toch ben ik blij dat ik door heb gelezen, want uiteindelijk was het de ontknoping meer dan waard!

Aanrader dus?

Yes, ook deze thriller is een aanrader. Vlot geschreven, mooi opgebouwd en een zinderende plot. Zeker een leestip voor de thrillerliefhebbers onder ons!

Wil je het boek alvast bestellen? Dat kan makkelijk via onderstaande afbeelding!

Zou jij deze boeken willen lezen? Of hou je van een heel ander genre?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.