Hoera voor de kinderbijslag! Dan voel ik me altijd weer even een hele rijke vrouw, als ik stapels kleding voor onze kleuter kan kopen. Afgelopen zaterdag ging ik samen met Laurens op stap om wat nieuwe kledingstukken te scoren voor hem. Op Instagram vroeg ik of jullie een shoplog leuk vinden en die vraag werd massaal beantwoord met JA! Komt ie!

Oker, blauw en wit…

Donkerblauw is al jaren één van mijn favoriete kleuren. Een paar jaar geleden kwam daar oker bij en gelukkig is die laatste kleur nu volop te vinden in de winkels. Maar wacht, we hebben het hier over kleding van Laurens toch? Yup! Gelukkig vindt hij deze kleuren minstens zo mooi! Tijdens het shoppen probeerde hij me af en toe nog te verleiden met een gifgroene sweater met dino’s erop of een knalblauwe trui met van die pailletten. Gelukkig had ik de dag voor onze shoppingspree nog een goede tip gelezen van styliste Yolande Avé. Als zij gaat shoppen met haar dochter kopen ze alleen kledingstukken die ze allebei mooi vinden. Ha! Die had ik goed in mijn oren geknoopt en ook met Laurens besproken.

Shop till you drop

Als baby van een paar weken oud kwam Laurens al voor het eerst in de Zara en sindsdien gingen we vaker samen op vrijdagmiddag een paar uurtjes naar de stad. Lekker wat shoppen en samen lunchen. Inmiddels was dit vanwege school en andere werktijden al een tijdje niet meer gebeurd. Des te leuker dus dat we zaterdag besloten om samen op stap te gaan. Met de fiets en zonder kinderwagen, het was in meerdere opzichten een mijlpaal! 😉

We doken als eerste de Zeeman in, waar ik eerder deze week al een leuke sweater voor Laurens had gescoord. Het aanbod was al aardig uitgedund, de truien zijn ook zo leuk! Gelukkig scoorden we nog een mooie groene trui met opdruk. Daarna door naar de Zara waar we een tas vol meenamen. Twee broeken, twee truien en een longsleeve shirt. We sloten af bij de H&M waar nog een trui en een overhemd in onze tas belandden. Het geheel zorgde voor een mooi stapeltje met, je raadt het al, oker, donkerblauw en wit.

Stapel nieuwe kleren shoplog Laurens bregblogt.nl

Goed, zijn jullie er klaar voor? Laurens heeft zijn best gedaan om mooi te poseren, wij hebben in onze broek gepiest van het lachen om de poses die hij uit zichzelf aannam. Het is bijna jammer dat we zijn gezichtje zelden delen op de blog, want hij trok echt een paar keer een geweldige snoet!

Trui Zeeman bregblogt.nl

Trui van Zeeman, broek van Zara en sneakers van Puma via Van Haren.

Shoplog Laurens outfit trui Zeeman broek Zara bregblogt.nl

Trui van H&M (‘Dan ben ik net een echte tijger hè mama!?’), broek van Zara en sneakers van Puma via Van Haren.

Trui H&M en joggingbroek Zara bregblogt.nl

Trui en broek van Zara. (Leuk detail: ik heb ook een trui met awesome erop, dus kan ik ook eens twinnen met mijn kind!)

Trui en broek Zara schoenen Puma bregblogt.nl

Longlseeve en broek van Zara.

Trui en broek Zara bregblogt.nl

Overhemd van H&M en broek van Zara.  Overhemd H&M broek Zara bregblogt.nl

Tot slot nog deze pyjama van Zeeman en een longsleeve, die is ideaal voor op school waar het nog weleens warm is en ook nog weleens iets vies wordt… 😉

Pyjama en longsleeve Zeeman bregblogt.nl

Dit waren ze dan: de aankopen voor Laurens voor dit najaar. Wat vind je ervan? En heb jij ook al geshopt voor je kind(eren)? Laat een reactie achter, vind ik leuk! 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

  1. Leuk! De zeeman trui hebben wij ook al in huis. Verder is de leeuwentrui ook zeer stoer. Ik ga volgende week met onze 4 jarige shoppen. Grote zus kinderfeestje en wij stad in. Hij heeft een groeidpurt gehad.

    En fijn dat jullie plezier hadden om de leuke poses, maakt foto’s maken meteen gezellig!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.