De keren dat ik tijdens een regenbui als een verzopen kat op plaats van bestemming kwam zijn niet op één hand te tellen. Ik heb namelijk een hekel aan regenpakken en zie er liever fashionable uit dan dat ik beschermd ben tegen de regen. Gelukkig is dit nu verleden tijd, want ik heb een te gekke, functionele regenjas die er ook nog eens heel tof uit ziet!

Mooie en functionele regenkleding: het bestaat!

Op de middelbare school had ik een foeilelijk regenpak, waarmee mijn aversie tegen regenkleding is begonnen denk ik. Ik trok het altijd gauw uit in de fietsenstalling, want het was natuurlijk vet ‘voor schut’ om in dat vormeloze geval gezien te worden. Later trok ik het hele regenpak niet eens meer aan en regende ik nog liever nat tot op mijn onderbroek. Tot ik vorig jaar voor mijn werk iedere dag met de fiets moest. Want: ik werkte halve dagen en kon dus niet carpoolen met de Roodharige Hunk. Nadat ik een paar keer met een natte spijkerbroek (dat voelt zo naar!) op kantoor zat was ik het beu! Ik kocht opnieuw (ik denk voor de 10e keer in 10 jaar tijd) een regenpak en hees me er met een lang gezicht in wanneer de regen weer eens met bakken uit de hemel kwam. Nog steeds niet sexy in the rain, maar het werkte.En toen kwam er een mailtje van Monique van de webshop Hipinderegen.nl en wat bleek: mooie en functionele regenkleding bestaat!

Perfecte regenjas voor op de fiets

Ik mocht een regenjas uitkiezen uit de mooie collectie. Dit was makkelijker gezegd dan gedaan, want in de webshop heb je VEEL keus! Ik wilde graag een lange jas, zodat het natte-spijkerbroek-probleem ook meteen de wereld uit kon. Ik viel uiteindelijk als een blok voor het model Madonna van HappyRainyDays en dat was de beste keuze! Tijdens een regenachtig weekend in de Ardennen heb ik hem eens goed kunnen uittesten en ik ben heel tevreden. De jas is heel licht in gewicht, mooi getailleerd en houdt de regen lekker buiten de deur.

Regenjas HappyRainyDays Hipinderegen.nl bregblogt.nl

Kijk, dit is dus superhandig! Aan de onderkant zit een grote flap die je dicht kunt ritsen. Zo zijn je onderbenen ook beschermd tegen de regen. Als je de flap niet nodig hebt kun je hem aan de binnenkant vastklikken met drukkers.

Regenjas HappyRainyDays bregblogt.nl

Ik demonstreer het even voor je….

Regenjas HappyRainyDays Madonna bregblogt.nl

Aan de mouwen zitten van die handige windvangers, zodat je trui ook droog blijft!

detailfoto regenjas mouwen bregblogt.nl

De capuchon is afritsbaar en je kunt de jas helemaal tot bovenaan dichtritsen en dichtknopen. De afwerking is echt top!

Detailfoto regenjas kraag bregblogt.nl

Deze regenjas is dus van het merk HappyRainyDays en kost €149,95. Dat is wel even een bedrag, maar als je bedenkt dat je er jaren mee doet is het een goede investering. Zeker als je afhankelijk bent van jouw fiets als vervoermiddel. Of zoals mijn wederhelft zei: ‘Je groeit niet meer schat, dus dan is het iedere euro waard en je doet er lang mee!’

Over Hipinderegen.nl

De webshop Hipinderegen.nl is in 2010 opgericht door Leida, omdat zij nergens in Nederland leuke, hippe regenjassen kon vinden. Ze besloot om zelf een webshop te beginnen en dat werd een groot succes! In 2018 heeft Monique de webshop overgenomen en ze helpt met veel plezier en persoonlijke aandacht vrouwen aan fashionable regenjassen. Het contact met Monique is fijn, waardoor je je als klant enorm gewaardeerd voelt. Dat is wat mij betreft een grote pre bij een webshop!

Ik ben benieuwd: hoe wapen jij jezelf tegen de regen?

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Hip in de regen.

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.