Maartje en Joyce zijn allebei helemaal gek van alles wat met Harry Potter te maken heeft. Het was voor hen dan ook logisch om hun bruiloft helemaal in dit thema te vieren…

Joyce vertelt: ‘Het was in meerdere opzichten een bijzondere dag. Het thema is natuurlijk al anders dan anders, maar daarnaast hadden we ook nog wat pech. Op de dag van onze bruiloft vond een zwaar auto-ongeluk plaats, waardoor driekwart van onze bruiloftsgasten een uur later aankwamen dan gepland. Gelukkig was de locatie voor de hele dag afgehuurd en konden we het programma een stuk opschuiven.’

Bruiloft van Joyce en Maartje aankleding

Harry Potter bruiloft in het Limburgse Heuvelland

Joyce en Maartje vierden hun bruiloft in Hoeve Hoogcruts, een prachtige plek in het Limburgse Heuvelland. Joyce: ‘Maartje en ik hadden een bijzonder thema: Harry Potter. Wij zijn allebei groot fan. We hebben de trouwlocatie, die door de bouwstijl aandoet als een Engelse cottage, geheel in Harry Potter stijl aangekleed.’
De bruiloft van Joyce en Maartje aankleding candy bar bregblogt.nl

Handgemaakte versieringen in stijl

De dames kozen ervoor om zoveel mogelijk zelf te maken en te regelen voor hun bruiloft. Joyce: ‘Alle versieringen voor onze Harry Potter bruiloft zijn handgemaakt. Van de candy table en de uitnodigingen tot aan het bruidsboeket. Ik moet wel bekennen dat we er een jaar mee bezig zijn geweest. Maar… dan heb je ook wat! Je kunt, wanneer je alles zelf doet, het budget goed in de gaten houden, en zo maak je er ook een onvergetelijke dag van. Wij hebben de aankleding expres subtiel gehouden. Dit omdat wij op een locatie van een oude herenboerderij trouwden. De locatie heeft al zo’n mooie uitstraling, wij wilden er echter geen carnaval van maken. Het moest wel iets van bruiloft uitstralen.’
Maartje Joyce Harry Potter bruiloft bregblogt.nl

Relaxed programma

Het programma van deze dag was relaxed, vertelt Joyce: ‘In de ochtend zetten we alles klaar, denk aan de aankleding en de puntjes op de i. Rond 12:00 uur zijn Maartje en ik ons gaan aankleden. Om 14:00 uur begon de ceremonie in de serre van de locatie, deze was tegen 15:00 uur afgelopen. Tijdens de ceremonie draaiden we muziek van de Harry Potter soundtrack Aansluitend stond er koffie, thee en cupcakes klaar voor de gasten. We kozen niet voor een traditionele bruidstaart, maar voor cupcakes in Harry Potterstijl, zoals in de smaak Butterbeer. Samen met de directe familie zijn wij toen foto’s gaan maken.

Maartje Joyce Harry Potter bruiloft buffet bregblogt.nl

Om 17:00 uur serveerden we een uitgebreid Limburgs buffet met warme en koude gerechten. Daarna begon het tot in de late uurtjes….

Maartje Joyce Harry Potter bruiloft dansvloer bregblogt.nl

Wij zijn op de locatie blijven overnachten in de B&B die bij de locatie hoort, heel handig, zo hadden we de locatie twee dagen tot onze beschikking!’

Dankjewel Joyce, voor het delen van jullie verhaal! Wat een bijzonder thema en mooie decoraties!
Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.