Een tijdje geleden showde ik al twee nieuwe leren tassen die ik voor mijn werk gebruik. Het nadeel van die compacte tassen is dat er geen laptop in past en dat is voor sommige afspraken toch wel zo handig! Dus zocht én vond ik een mooie gepersonaliseerde laptoptas in de kleuren van mijn bedrijf!

Praktische en hippe laptoptas

In het verleden had ik laptoptassen van mijn werk, die niet altijd even flatteus of praktisch waren. Omdat ik niet al te groot ben, sjouw ik me al gauw een breuk met zo’n tas. Toen ik van Bulbby de mogelijkheid kreeg om een product uit te kiezen in hun webshop, dook ik dan ook meteen in de afdeling tassen.

Daar vond ik hem, mijn ideale laptoptas. Of, beter gezegd, laptoprugzak! In één van mijn favoriete kleuren, donkerblauw, met bruine leren riempjes. Bij Bulbby kun je allerlei spullen laten personaliseren. Denk aan rugzakken voor de kinderen, schoolspullen, kleding en nog veel meer.

Gepersonaliseerde laptoptas met gouden opdruk Bulbby bregblogt.nl

Detailfoto gepersonaliseerde laptoptas bulbby bregblogt.nl

Donkerblauwe laptoprugzak met initialen

Ik koos voor de donkerblauwe laptoprugzak en toen kwam de volgende vraag: waarmee laat ik hem bedrukken? Er zijn verschillende ontwerpen waar je uit kunt kiezen, waardoor er altijd wel wat van jouw keuze tussen zit. De huisstijl van mijn tekstbureau Bregje Boer Teksttovenaar is gebaseerd op de kleuren donkerblauw en goud. Met donkerblauw zat het al wel snor en tot mijn grote vreugde is goud één van de kleuren die je kunt kiezen voor het bedrukken.

gepersonaliseerde laptoptas Bulbby.com bregblogt.nl

Ik koos voor sierlijke letters, die passen bij mijzelf, maar ook weer bij de huisstijl van mijn bedrijf. Tenslotte ga ik de laptoprugzak het meeste gebruiken als ik voor mijn tekstbureau op pad ben, dus een stijlvolle uitstraling vind ik dan wel prettig. Ik koos voor mijn initialen, BB. Dit staat voor mijn voor- en achternaam, maar ook voor Breg Blogt. Twee vliegen in één klap weer.

Fijne, stevige tas

De rugzak is lekker stevig en zit prettig op mijn rug. Ik heb hem nu een aantal keer mee op pad genomen, gevuld met laptop, notitieboek, planner en nog wat spullen. Het gewicht wordt goed verdeeld over mijn rug en ik heb me geen enkel moment een brugpieper met een te grote rugzak gevoeld. 😉

Gepersonaliseerde laptoptas bulbby.com bregblogt.nl

Ik ben zoals je wel doorhebt, heel blij met deze nieuwe aanwinst. Ik ben nu helemaal business-proof voor iedere afspraak, dat geeft me een fijn gevoel om vol goede energie mijn afspraken in te gaan!

Neem jij jouw laptop weleens mee op pad? Kies je dan voor praktisch, mooi of een combinatie van allebei?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.