Vraag me wat mijn favoriete schoenen zijn en ik heb maar één antwoord voor je: SNEAKERS! Ik ben nooit zo’n held geweest met hoge hakken en daarom heb ik de sneaker trend jaren geleden met open armen verwelkomd! Sneakers zijn comfortabel, stylish verantwoord en vaak onwijs goed te combineren: precies wat ik nodig heb! Nu de herfst al aan de horizon gloort, krijg ik volop inspiratie voor mijn najaarsgarderobe. Tijd om op jacht te gaan naar een nieuw paar!

Sneakers shoppen via Sportshowroom.nl

Mijn inspiratie voor deze wishlist heb ik opgedaan bij de Sportshowroom, nadat ze me benaderden om een inspiratieartikel te schrijven over hun webshop. Hier vind je alle soorten sneakers, sportkleding en accessoires van bekende merken onder één dak. Als je een paar schoenen vindt waar je hart sneller van gaat kloppen, klik je zo door naar de webshop waar je de beste deal krijgt. Snel, efficiënt en voordelig dus!

Mijn sneaker wishlist voor het najaar van 2018

De kleur oker is al jaren een favoriet en ik ben dan ook héél blij dat deze kleur anno 2018 niet meer weg te denken is uit het modebeeld. Deze gele Nike Air Max Thea sneaker staat zeer hoog op mijn wishlist. Ik heb al eerder een paar van ditzelfde model gehad, alleen kocht ik ze toen eigenlijk een half maatje te klein. Gevolg: ik vond ze helemaal te gek, maar droeg ze niet vaak, omdat ze gauw begonnen te knellen. Mocht ik deze okergele beauties kopen, dan bestel ik ze dus zeker wel in de goede maat! Ik zie ze al helemaal voor me onder mijn tule rok met een luipaardjasje erop.

Nike Air Max Thea oker bregblogt.nl

Als je mij en mijn blog al langer kent, weet je dat ik niet vies ben van een luipaardprintje. Ik droeg deze print al in 2010, toen ik daardoor vreemd werd aangekeken. En kijk nu eens om je heen, it’s luipaard all over the place! Ik vind witte sneakers sowieso te gek en tijdens het struinen door de collectie met Adidas modellen zag ik deze leukerds met luipaardprint. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar deze zijn wat mij betreft perfect voor het najaar. Leuk in combinatie met een zwarte broek of een zwart jurkje met een zwarte maillot!

Adidas Originasl Superstar wit leopard bregblogt.nl

Naast luipaard (en bloemen en strepen) ben ik ook niet vies van een beetje goud op zijn tijd! Deze exemplaren van New Balance zijn echte winter sneakers, en het goud maakt ze nét weer wat chiquer. Deze sneaker zie ik voor me onder een zwart pak of met een stoere nepleren rok.

New Balance 580 sneakershop.nl bregblogt.nl

Om nog maar even in de gouden sferen te blijven haal ik deze grijze Nike Air Max Thea erbij. Hetzelfde model als de okerkleurige sneakers bovenaan de lijst, maar dan in een andere kleurencombinatie. Persoonlijk vind ik grijs altijd een wat lastige kleur, omdat het mijn (in de winter) bleke huidje vaak wat flets laat afsteken. In dit geval denk ik dat deze schoenen een verfrissende touch geven aan mijn meestal zwarte outfits!

Nike Air Max Thea grijs en goud bregblogt.nl

Deze Nikes zijn meer brons dan goud en daardoor vind ik ze chique. Het gladde materiaal maakt ze ook iets netter, waardoor ik ze prima naar een werkafspraak zou kunnen dragen.

Nike Air Max Thea donkerbruin bregblogt.nl

De bronskleur komt ook terug in deze Adidas Superstars. Wederom witte sneakers, maar in plaats van de eerder getoonde luipaardprint kies ik hier voor een wat rustigere streep in brons. Prima te combineren met zowel zakelijke als meer casual outfits!

Adidas Superstar W bregblogt.nl

Deze groene (khaki heet de kleur officieel) sneakers van New Balance zijn qua kleur weer anders, maar zeker lekker winters! Ze zijn wat hoger dan de andere modellen en ook hier komt de tweedstof weer terug. De zachtroze accenten maken de schoen weer een beetje lief, tegenover de stoere kleur en model. Ik kan je verklappen dat deze leukerds stiekem al in mijn schoenencollectie zijn opgenomen. Ze bleken namelijk in de sale, an offer I couldn’t resist…New Balance WS574 Kaki bregblogt.nlTot slot deze bruine Nikes, waarin zowel het lichtroze als het goud terugkomen. Stoer door de zool en winters en vrouwelijk door de verschillende kleuren. En volgens mij lopen ze zalig!

Nike internationalist dames bregblogt.nl

SNEAKER WISHLIST HERFST WINTER 2018 BREGBLOGT.NL

Ik ben er nog niet uit welke paren er nog meer in mijn kast gaat belanden, hier ga ik nog eens goed over nadenken (en voor sparen!). Wat voor sneakers zet jij op jouw wishlist voor het najaar?

Disclaimer

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

3 Reacties

  1. Ik vind die zwarte New Balance met gouden details ontzettend gaaf! Heb al een bordeaux rood paar NB’s maar verder eigenlijk nog geen ‘wintersneakers’. Qua kleur zou ik trouwens ook goed voor een bruin of groen exemplaar kunnen gaan. Ben benieuwd waar jij uiteindelijk voor kiest!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.