Stel je voor: je ontdekt een straatmuzikant in de metro en je bent direct in de ban vna hem. Zo erg dat je er elke dag een paar blokken voor om reist. Wat doe je dan als je deze mysterieuze man kunt redden? Stap binnen in de wereld van Holland en ‘haar’ straatmuzikant in ‘Ik weet niet of ik van je houd’ van Christina Lauren.

Ik weet niet of ik van je houd – Christina Lauren

Holland heeft een heimelijke crush op de aantrekkelijke straatmuzikant Calvin. Ze helpt hem met een auditie voor een musical en mooie kansen liggen voor hem in het verschiet. Maar dan blijkt dat zijn studentenvisum verlopen is en hij illegaal in het land verblijft…

Holland biedt impulsief aan met hem te trouwen, zodat hij in Amerika kan blijven. Calvin weet niets van haar gevoelens en ze worden, puur vriendschappelijk, huisgenoten. Of houden ze elkaar voor de gek en is het zakelijke huwelijk misschien het begin van een minder zakelijke liefde?

Vlot, vol humor en met verrassende wendingen

Wat heb ik genoten van dit boek!Ik waande me direct in de schoenen van Holland, terwijl zij met al haar onhandigheid en chaos door New York City vliegt. Wanneer het lot haar en de straatmuzikant daadwerkelijk met elkaar in contact brengt, hoor je de engelen zingen en de vioolmuziek aanzwellen. Toch is het geen zoetsappig verhaal, maar eerder realistisch zoals het is. De schrijfstijl is heel vlot met de nodige humor. De bedscènes krijgen overigens ook de nodige aandacht, leuk voor de liefhebber. ?

Over Christina Lauren

Christina Lauren bestaat uit de vriendinnen Christina Hobbs en Lauren Billings. Deze twee Amerikaanse dames hebben inmiddels al de nodige beststellers op hun naam staan. Ze schrijven voornamelijk Young Adult en fictie voor volwassenen. Hun boeken zijn inmiddels in 30 talen uitgebracht en ze staan regelmatig in de beststellerlijst van de New York Times.

Aanrader dus?

Ik las dit boek tijdens mijn vakantie in een dag of drie uit. Het verhaal was zo vermakelijk en fijn om te lezen, dat ik het amper weg kon leggen. Wat mij betreft is een boek dan zeker een aanrader voor de liefhebbers van romantische fictie met de nodige humor!

Je bestelt het boek in paperback of als e-book makkelijk via onderstaande afbeeldingen (aff).

Welk boek las jij deze vakantie?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.