Juli, wat was het een zonnige en hete maand! En voor mij ook eentje vol hoogtepunten: de start van mijn eigen bedrijf en we genoten van een heerlijke vakantie in Zeeland!

Blog

Met de lancering van mijn eigen bedrijf stroomde de inspiratie door mijn aderen als een kolkende rivier in de jungle. In de maand juli plaatste ik 24 artikelen online! Deze vijf werden het beste gelezen door jullie:

  1. Tijd voor een nieuw avontuur | mijn artikel over de start van mijn eigen bedrijf werd goed gelezen en de reacties die ik erop kreeg zijn echt goud waard!
  2. Het aanzoek door de ogen van Etienne | Etiennes versie van het verhaal, hoe beleefde hij het aanzoek en vooral ook de weg ernaartoe?
  3. Even stilstaan: wat is er de afgelopen tijd gebeurd? | Aan het einde van de maand stond ik even stil bij de eerste helft van 2018. Het was een bumpy ride om te komen waar ik nu sta.
  4. Fijne strandtent in Zeeland: Beachclub Perry’s | in aanloop naar onze vakantie gaf ik het artikel over deze fijne strandtent een upgrade. Ben je in de buurt van de Brouwersdam? Ga dan zeker hier even ontbijten, lunchen, dineren of borrelen!
  5. Zomer bloghop: ontdek en win! | Samen met een aantal andere bloggers deed ik mee aan een bloghop, dé manier om nieuwe blogs te ontdekken!

Het aanzoek Roodharige Hunk bregblogt.nl

Ik heb deze maand ook weer een aantal mooie samenwerkingen gehad voor mijn blog, zoals dit artikel dat ik schreef voor Simyo en deze tips voor het verbouwen van je keuken. Dankzij deze leuke samenwerkingen kan ik in alle vrijheid mijn bedrijf opbouwen en dat is gewoon echt awesome! Samenwerkingen duid ik altijd aan met een sterretje achter de titel, je kunt hier meer lezen over samenwerkingen op mijn blog. Met dit artikel (en de tassen natuurlijk) ben ik ook heel blij!

Duifhuizen tassen en korrers Charm handtas S bregblogt.nl outfit roze plisserok shirt

Ondernemerschap

Qua ondernemerschap heb ik niet stilgezeten deze maand. Ik ben vol energie in mijn bedrijf gedoken en ik realiseer me iedere dag dat dit echt de juiste keuze en stap is geweest. Ondernemen is hard werken en het gebeurt met vallen en opstaan. Zo heb ik in de eerste maand al een paar wijze lessen geleerd. Wat dacht je van thuiswerken met een kleuter om je heen? Echt een top idee!  Daarnaast betreed ik nu een nieuwe wereld, waarin niet iedereen even correct is en waarin ik af en toe met open mond heb toegekeken. Door bij mezelf te blijven en rustig mijn eigen koers te varen, zorg ik dat ik me niet laat afleiden door rare fratsen van anderen. Ik ben Bregje en daar is er (gelukkig) maar één van, wat ook precies mijn kracht is. Ik bedenk mijn eigen ideeën en vaar mijn eigen koers. Het ondernemerschap is een avontuur dat ik voor geen goud had willen missen. De vrijheid, de energie en de mooie klussen maken het echt tot mijn droombaan.

Nieuw avontuur Bregje Boer Teksttovenaar www.bregjeboer www.bregblogt.nl

Persoonlijk

De eerder genoemde uitdagingen op werkgebied gaan me natuurlijk niet in de koude kleren zitten, dit heeft ook invloed op mij als persoon. Ik ben er wel echt ontzettend trots op hoe ik ermee om ga. Ik sta bewust stil bij wat er gebeurt en bepaal daarna hoe ik daar op reageer. Dit vergt wel de nodige energie, dus de prijs die ik er voor betaal is niet gering. Op vakantie kostte het me nogal wat tijd om tot rust te komen, hierover vertel ik meer in deze Oh Happy Day.

Ik schreef een artikel over bodypositivity, waarin ik vertel hoe ik naar mijzelf en mijn lijf kijk. Deze dame is gezegend met nogal wat gebreken, waardoor ik niet altijd de soepel over de weg rijdende Porsche ben die ik wil zijn. Ik ben soms eerder een krakkemikkige oude Opel Kadett. ?

In de eerste week van Laurens zijn zomervakantie kreeg ik het ook nog even voor elkaar om een keelontsteking op te lopen. Terwijl de mussen buiten van het dak vielen lag ik mijn koorts uit te zweten in bed, niet fijn!

Etienne en Bregje Beachclub Perry's Brouwersdam bregblogt.nl

Etienne en ik zweven nog steeds lekker op onze roze wolk. Ik kijk tig keer per dag verliefd naar mijn PRACHTIGE verlovingsring en Pinterest is mijn beste vriend als het om trouwinspiratie gaat. We zijn druk bezig met het zoeken naar DE locatie en dan kunnen we ook een datum prikken. Zo leuk en spannend allemaal! ♥

Zomervakantie

Nog maar twee weken en dan zit de zomervakantie er alweer op. Vooraf keek ik best een beetje op tegen die zes weken, maar nu lijkt het gisteren dat ik Laurens ophaalde op de laatste schooldag. Ik schreef afgelopen maand een artikel over de eerste periode op de basisschool.
Ik ben echt beretrots op die kleine kabouter, het is niet niks om ineens weer de kleinste te zijn en zoveel indrukken op te doen. We luidden de zomervakantie in met een voorstelling van nijntje in Centre Cèramique in Maastricht. Hiermee werd de tentoonstelling ‘nijntje heeft vakantie’ officieel geopend. Deze interactieve tentoonstelling is echt te gek, Laurens vindt het zo leuk om er te spelen!

nijntje tentoonstelling centre ceramique zelf spelen bregblogt.nl
Foto door Focuss 22

In de eerste week van de vakantie was ik samen met Laurens en deden we leuke dingen samen, terwijl ik tussendoor wat werkte. De week daarna ging hij gezellig logeren bij zijn opa en oma. Eind juli vertrokken we lekker naar Zeeland en we sloten af in Rotterdam. Terwijl ik dit zit te schrijven logeert Laurens bij mijn moeder en volgende week sluiten we de vakantie samen af.

Plannen voor augustus

Augustus is alweer een eindje op weg en ik heb na de vakantie mijn werk weer hervat. Dat wil zeggen: in de hittegolf doe ik mijn best om niet te smelten op mijn stoel terwijl ik weer lekker blogs typ. 😉 Deze maand staat in het teken van content creëren voor mijn blog en het uitwerken van een aantal mooie klussen voor mijn tekstbureau. Ik heb wat gezellige afspraken met vriendinnen gepland en eind deze maand gaan we plannen smeden voor mijn ambassadeurschap van Parkstad Limburg Theaters. Allemaal leuke plannen waar ik veel zin in heb!

Hoe was de maand juli bij jou? Ben je op vakantie geweest?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.