Eens in de zoveel tijd krijg ik de kriebels. Dan zit ik op de bank, kijk om me heen en wil ALLES veranderen. Pinterest is dan mijn allerbeste vriend en ik zoek de mooiste interieurs op. Er kleeft alleen één kleine voorwaarde aan deze hysterische metamorfosedrang…

Geldboompje planten?

Zolang ik de loterij niet win, blijft het bij kleine en soms wat grotere veranderingen. Dit zal velen van jullie niet onbekend in de oren klinken. Toch laat ik mijn inner Monique des Bouvrie daar niet door afschrikken en blijf ik lekker rondstruinen op Pinterest en zuig ik de metamorfoses in RTL Woonmagazine en Eigen Huis en Tuin in me op, alsof het de laatste druppel water is in een dorre woestijn.

Herfststemming

Nu het najaar al voorzichtig om de hoek loert, begin ik heel stilletjes te verlangen naar knusse herfstavonden met kaarsjes aan en de gordijnen dicht. Begrijp me niet verkeerd, de zomer van 2018 is echt een cadeautje en ik geniet er volop  van. Maar die herfst, dat is toch ook wel zo ontzettend gezellig!

Deze items zou ik direct in de woonkamer zetten

Wij hebben nu ruim vijf jaar een driezitsbank van de bekende Zweedse möbelvrinden. Hij zit heerlijk en met een kind in huis zijn de wasbare hoezen echt een uitkomst. Zo hebben we de beige hoes na een paar jaar ingeruild voor een donkergrijze. Een simpele aanpassing die meteen een groot verschil maakte.


Toch zou ik weleens iets heel anders willen, zoals bijvoorbeeld deze cognackleurige leren bank die ik spotte bij Woonboulevard Poortvliet.

Bank Evander Poortvliet woonboulevard bregblogt.nl

Nieuwe kleur op de muren

Als we dan toch bezig zijn, wil ik ook wel een nieuw kleurtje op de muur. We hebben één lange muur in de woonkamer, die nu taupekleurig is. Dat vind ik stiekem zó 2012, dus nam ik laatst al een paar kleurkaartjes mee bij de plaatselijke bouwmarkt. Ik vind blauw een hele mooie kleur en dan vooral in de richting van petrol. In combinatie met de cognackleurige bank krijg je dan een heel gaaf effect.

Meer groen in huis

Op dit moment staat er één grotere plant in de woonkamer. Deze houden we al bijna een jaar in leven, hoera! Ik zou best meer planten willen, maar weet nooit zo goed welke en hoe ik ze dan kan stylen. Dus hoppakkee, weer naar Pinterest voor wat inspiratie. Ik ben bang dat ik binnenkort in het tuincentrum beland…

Blijven dromen

Terwijl ik dit artikel zit te schrijven vanaf de eettafel kijk ik nog eens goed rond in de woonkamer. En los van de bank en de kleur op de muren ben ik nog steeds heel tevreden met onze woonkamer. Als mensen hier voor het eerst komen zeggen ze vaak dat het hier heel gezellig en knus is, precies wat ik ook wil dat mijn woonkamer uitstraalt. Dus droom ik lekker nog even verder over die nieuwe bank tot mijn geldboompje volgroeid is. En die geverfde muur? Die komt er waarschijnlijk als Pasen en Pinksteren op één dag vallen. 😉

Wat zou jij willen aanpassen aan jouw interieur als je dat nu meteen kon en mocht doen?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

  1. Ehm…. Ik ben eigenlijk wel tevreden geloof ik. Hoogstens misschien een nieuwe bank. Maar ik weet uit ervaring dat dit superlastig is.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.