Tassen, wie houdt er niet van? Ik heb al een fijne collectie en onlangs heb ik daar twee nieuwe exemplaren aan toe mogen voegen van echt leer en allebei pareltjes. Perfect voor zakelijke afspraken!

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben dol op mooie tassen! Ik heb er een aantal in mijn collectie, wisselend van een kleine crossbodytas tot een soort Mary Poppins geval waarin ik mijn halve huisraad kan meeslepen. Mijn voorkeur gaat, zeker nu Laurens uit de luiers is, naar een compacte tas, waar ik wel veel in mee kan nemen. Als zelfstandig ondernemer heb ik regelmatig afspraken, waarbij een mooie tas dan versterkend werkt voor mijn uitstraling. Als ik voor mijn blog op pad ga heb ik vaak weer weinig bij me, omdat veel bagage in de weg zit bij het maken van foto’s.

Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik twee mooie tassen uitkiezen. Ik koos bewust voor leren tassen, vanwege de kwaliteit en de uitstraling.

Zwarte leren handtas van Charm

Als eerste koos ik voor de Charm handtas in maat S. Deze zwarte, leren tas heeft aan de binnenkant verschillende vakjes en is af te sluiten met een stevige rits. Er zit een schouderband bij, zodat je de handtas ook als crossbody tas kunt dragen. De tas is 28cm breed en daardoor prima te dragen met de lange schouderband. Wat me opviel is dat de handtas leeg best wat weegt, dit komt logischerwijs door het materiaal. De hengsels zijn stevig en hij draagt fijn. Ik kan er met gemak een notitieboek, portemonnee, telefoon, sleutels en pennen in kwijt. Een ideale tas voor afspraken waar ik geen laptop mee naartoe hoef te nemen dus!

Duifhuizen tassen en korrers Charm handtas S bregblogt.nl outfit roze plisserok shirt

Duifhuizen tassen en koffers Charm handtas S bregblogt.nl

Een gele crossbodytas van Duifhuizen

Als tweede koos ik voor een kleine crossbody tas uit de eigen collectie van Duifhuizen. Ik ben echt gek op de kleur geel en dan vooral als het een beetje richting oker gaat. Deze kleur is zo vrolijk en mooi te combineren met andere kleuren. Een gele tas mocht dan ook niet ontbreken in mijn tassen collectie! Deze tas is 19 centimeter breed. Er past met gemak een telefoon, sleutelbos, kleine camera en een kleine portemonnee in. Je sluit de tas met een draaisluiting, er zit geen rits aan de binnenkant.

Duifhuizen tassen en koffers crossbody tas bregblogt.nl

Duifhuizen tassen en koffers crossbody tas geel closeup bregblogt.nl

Op de foto is de crossbody tas iets feller geel dan in werkelijkheid. Dan neigt hij meer naar mosterd / oker kleur, heel erg mooi! dit fijne tasje past perfect bij de kleurige outfits die ik graag draag, denk aan bloemenrokken en luipaardprints!

Over Duifhuizen

Duifhuizen tassen en koffers is al  sinds 1953 dé koffers en tassenspecialist in Nederland. Je kunt naar hartenlust shoppen in een van de 25 winkels of natuurlijk dag en nacht in de online shop. Mijn ervaring met de webshop is heel positief: je kunt makkelijk filteren op merk, kleur, prijs en model. Het pakket wordt netjes ingepakt en ik kreeg er zelfs een persoonlijk kaartje bij van mijn contactpersoon. Dit soort kleine gebaren maken voor mij de ervaring met een webshop extra leuk en zorgen dat ik een webshop graag aanraad aan anderen.

Ik ben helemaal klaar voor nieuwe afspraken en bloguitstapjes met mijn twee nieuwe tassen en ik weet zeker dat ik er nog heel veel en heel lang plezier van zal hebben!

Heb jij een favoriete tas? Of net als ik een hele collectie waar je uit kunt kiezen?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

5 Reacties

  1. Pingback: Dit was juli 2018! - Breg Blogt

  2. Wow wat een leuke tasjes! Vooral die gele tas geeft een geweldige uitstraling bij de kleding die je draagt. Een armband erbij zou de look echt helemaal afmaken.

    • Hi Nadia,
      Dank je voor je leuke reactie! Ik heb de url die je had ingevoerd verwijderd, aangezien dit een commerciële link is. Als je interesse hebt in een linkplaatsing op Breg Blogt, kun je altijd een mailtje sturen om een samenwerking te bespreken. Fijne dag!
      groetjes, Bregje

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.