Het strand: ik hou ervan. Zodra ik over de duinen kan gluren en de zeewind om mijn oren ruist, voel ik me thuis. Het liefst zou ik elk weekend aan zee zitten, maar ja, Limburg > Zeeland is geen steenworp. Gelukkig kunnen we een paar keer per jaar genieten van ons geliefde Zeeland. Spelen op het strand en natuurlijk lekker wat eten en drinken bij een fijne strandtent. Vandaag wil ik mijn enthousiasme over Beachclub Perry’s aan de Zeeuwse Brouwersdam met jullie delen!

Dit artikel verscheen in 2016 op mijn blog. Inmiddels is er bij Beachclub Perry’s een hoop veranderd, dus heb ik het artikel geactualiseerd en opnieuw geplaatst.

BEachclub Perry's Brouwersdam Zeeland terras bregblogt.nl

Beachclub Perry’s

Wij ontdekten Beachclub Perry’s tijdens onze vakantie in 2016 en ik was meteen verkocht. Daar zaten we: te genieten op een relaxte loungebank met uitzicht op zee, terwijl we hartelijk verwelkomd werden door het personeel. Het terras is ruim opgezet, dat is handig als je een kinderwagen bij je hebt. Bovenop het dak is een loungedeck, voor als je echt een dagje luxe wilt genieten. Voor het loungedeck geldt: no kids allowed, dus lekker rustig is het er wel!

Beachclub Perry's Brouwersdam Loungedeck Zeeland bregblogt.nl

Beachclub Perry’s ligt aan de Brouwersdam, die het Zeeuwse Schouwen Duiveland en het Zuid-Hollandse Goeree Overflakkee met elkaar verbindt. Je hebt een prachtig uitzicht op de Noordzee, de vuurtoren van Ouddorp en als je naar rechts kijkt zie je tientallen kites door de lucht vliegen. Je parkeert overigens op loopafstand en extra fijn: dat is gratis!

Nieuw terras

In 2018 is het gehele meubilair vernieuwd en inmiddels staan er nieuwe speeltoestellen voor de kinderen op het strand.. Daarnaast hebben ze bij Beachclub Perry’s een speciale strandrolstoel, zodat het strand en de zee voor iedereen toegankelijk zijn.

Beachclub Perry's Brouwersdam Zeeland terras uitzicht bregblogt.nl

Yoga of watersport?

De Brouwersdam staat bekend om de watersporten die je er in de buurt kunt doen. Als de wind goed is, kun je vanaf het terras van Beachclub Perry’s genieten van tientallen kites die in de lucht zweven, maar zeker leuk zijn de activiteiten naast Perry’s van Watersport Brouwersdam, je kunt er jetskieen, banaan-varen, suppen, Flyboarden en veel meer. Vanaf het terras wordt je uitzicht steeds een andere Sea en Beach view!
Als je niet zo van de watersport bent, maar wel lekker wilt bewegen aan het strand, kun je er in de zomer op woensdag- en zondagochtend terecht voor een ontspannende yogasessie. Heerlijk mindful, met het geruis van de zee op de achtergrond!

Vrolijke kaart

De menukaart kan ik niet anders omschrijven dan vrolijk en origineel. Hij staat vol met woordspelingen en grapjes. Er is volop keuze, zowel vlees, vis als vegetarisch. De porties zijn ruim en de gerechten zijn echt heel lekker!

Hele dag lekker eten en drinken

Het leuke van Beachclub Perry’s is, dat je er de hele dag terecht kunt. Zo genoten wij tijdens een eerdere vakantie ook van een lekkere lunch, eveneens op de bank. Die banken zijn inmiddels vervangen door mooie houten exemplaren, waardoor het er nóg gezelliger uitziet! Een verse smoothie ernaast, zacht briesje erbij en we waren volmaakt gelukkig. Etienne en ik genoten toen allebei van een meergranenbol met gerookte kip, avocado, appel, tomaat en een licht pittige guacamole. Zoals je ziet was het een behoorlijk brood(je) en het smaakte super! Ter illustratie nog even een fijn plaatje van de (toen nog) peuter en ondergetekende, uiteraard aan het eten… 😉

DSCN1501

Voor de kinderen hebben ze een aparte kaart met kleine gerechten én duidelijke instructies hoe de kids zich dienen te gedragen. Uiteraard met een dikke vette knipoog!

Ontbijten aan zee

Bij Beachclub Perry’s kun je van mei t/m september iedere ochtend van 10.00 tot 12.00 uur terecht voor een heerlijk ontbijt. Er wacht dan een uitgebreid buffet op je met o.a. lekkere broodjes, vers fruit en een ruime keuze aan beleg. En dat voor slechts een tientje. Echt een aanrader, want het is allemaal heerlijk!

Beachclub Perry's ontbijtbuffet bregblogt.nl

Relaxte sfeer

Er klinkt zomerse muziek uit de luidsprekers en mede dankzij het vrolijke, vriendelijke en enthousiaste personeel hangt er een relaxte sfeer. Echt, het maakt zoveel verschil als het personeel zo leuk is, dit zorgt er bij mij voor dat ik graag terugkeer naar een plek. De vrolijkheid heeft ook steeds weer een positief effect op onze zoon, die zich er steeds weer helemaal op zijn gemak voelt!

Beachclub Perry's Brouwersdam loungebank terras bregblogt.nl

Voor herhaling vatbaar?

Jazeker! Als we weer in de buurt zijn – wat we ieder jaar wel een keer zijn – zullen we hier weer wat uurtjes doorbrengen. Sommige plekken zijn gewoon goed en fijn, dus waarom zou je dan ergens anders heen gaan? 😉

Meer informatie: www.beachclubperrys.nl

Wat is jouw favoriete strandtent?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

8 Reacties

 1. simpel, met een snufje liefde Antwoord

  Ik hou ook van de zee en van relaxen bij een goede strandtent. Ik hou deze in gedachten als wij weer ooit daar zijn.

 2. Goed om te weten, is niet heel ver van ons. We rijden zelf vaak door tot Haamstede, maar dit is minstens zo handig.

 3. Mathiske's mama blog Antwoord

  Ik vind de strandtenten in Noordwijk super! Maar wat ziet dit er heerlijk uit zeg! Ik ben zooo toe aan vakantie ?

  • Maud Theunissen Antwoord

   Loods 10 in Breskens en Beachhouse 25 in Breskens/Groede zijn ook van zulke relaxte strandtenten. Heerlijk eten en drinken in een super loungy sfeer met wat Ibiza deephouse op de achtergrond.
   Loods 10 biedt een relaxed uitzicht waarbij tal van schepen af en aan naar Vlissingen varen en links van de strandtent zie je de vuurtoren van Breskens. (Leuk voor de kids!)
   Beachhouse 25 staat bekend voor het feit dat zij de overheerlijke AIX rosé op hun kaart hebben staan. Puur genieten!

 4. Net een paar dagen hotelletje geboekt in Zeeland, eens kijken of het in de buurt is! Klinkt erg relaxed.

 5. Pingback: Oh Happy Day #46: Op vakantie in Zeeland & Rotterdam! - Breg Blogt

 6. Pingback: Dit was juli 2018! - Breg Blogt

 7. Pingback: Groot vakantieverslag: Zeeland, Amsterdam en de Veluwe! - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.