Hoera! Het is zomervakantie! Oké, Noord Nederland moet nog even door de laatste loodjes heen, maar dan mogen jullie ook lekker genieten van zes weken rust. Of ja, de kinderen in ieder geval. Om de zomer in te luiden organiseerde Tineke van Tot aan de maan en terug een zomerbloghop. Lees gauw verder om kennis te maken met nieuwe bloggers én om kans te maken op een hele mooie prijs! 

Wat is een bloghop?

Een bloghop is een project waarbij meerdere bloggers naar elkaar verwijzen. Als lezer hop je van de ene blog naar de volgende. Overal maak je kennis met de (in dit geval) vrouw achter het blog én als kers op de taart kun je leuke prijzen winnen! Een bloghop is een leuke manier om nieuwe blogs te ontdekken. Tijdens het hoppen kun je zomaar terechtkomen bij een blogger die je zo leuk vindt, dat je er vaker een kijkje komt nemen. (Hopelijk is dat bij mijn blog ook het geval!)

Van Spanje…

Als je met de bloghop meedoet, ben je hier terechtgekomen via de blog van Sylvia: A lovely adventure. Deze lieverd woont met haar vriend Richard en haar dochtertje Zoë sinds afwisselend aan de Costa del Sol en in Nederland, van waaruit ze haar belevenissen als moeder deelt. Daarvoor woonde ze op Lanzarote. Ik heb Sylvia een tijdje geleden voor het eerst ontmoet tijdens het Blogger By Nature event en dat was ontzettend gezellig! Ga haar dus zeker volgen!

…via Maastricht…

Welkom op Breg Blogt! Op dit persoonlijke lifestyleblog deel ik sinds januari 2015 lief en leed over mijn leven in Maastricht, waar ik woon met mijn (kersverse) verloofde Etienne en onze zoon Laurens.

Outfit midirok bloemen en top met streepjes bregblogt.nl

Je leest hier veel persoonlijke artikelen, waarbij ik niet schroom om eerlijk en open te zijn. Op zijn tijd doorbreek ik ook wel een taboe zoals in dit artikel. Ik lees ontzettend graag en veel en plaats regelmatig boekrecensies. Verder ben ik dol op lekker eten (en drinken!), dus recepten, hotspots en alles wat met de Airfryer te maken heeft vind je ook hier! En tot slot: ik ben dol op Limburg en geef jullie regelmatig een kijkje in de mooie omgeving waar ik al sinds mijn achttiende woon. Sinds 1 juli ben ik zelfstandig ondernemer, wat een enorm spannend en vooral te gek avontuur is! Naast mijn blog werk ik als freelance tekstschrijver: Bregje Boer Teksttovenaar! Ik heb jarenlang geroepen ‘dat ondernemen is niks voor mij!’ en kijk nu eens! In dit artikel vertel ik meer over de weg ernaartoe. Het zelfstandig ondernemerschap is goed te combineren met de schooltijden van mijn zoon, die in mei vier jaar is geworden.

…naar Noord-Holland!

Vanuit mijn blog mag je straks doorhoppen naar Kimberly van Beebs and Moms. Ik ken Kimberly nu ongeveer 1,5 jaar denk ik. We hadden contact via Twitter nadat we allebei deelnamen aan het project Echte Post is Cool, waarbij je elkaar een leuk verwenpakketje kunt sturen. Kimberly had toen net haar zoontje verloren in de zwangerschap, waarvoor ik haar een kaartje stuurde. In de afgelopen anderhalf jaar heeft Kimberly hard gewerkt om haar eigen bedrijf, Lief Gedragen, op te zetten. Een bedrijf met een missie, waarmee ze moeders wil begeleiden bij zwangerschapsverlies. Een bijzondere en liefdevolle missie die ik een warm hart toedraag! Naast haar bedrijf blogt Kimberly dus ook nog. Ze heeft humor, is open en eerlijk en houdt net als ik ook van wijn en kroketten. We ontmoetten elkaar in september 2017 voor het eerst tijdens Blogger by Nature en hebben bijna dagelijks wel even contact. Het jammere is dat zij in Noord-Holland woont en we dus niet even samen een borreltje kunnen gaan drinken… Absoluut ook een aanrader om te volgen deze knapperd!

WINACTIE

Tot slot heb ik nog een hele fijne winactie voor jullie! Een tijdje geleden maakte ik kennis met de 5-second-chopper van Tefal. Een compacte hakmolen waarmee je in no time al je groenten en kruiden fijnhakt en waarmee je ook makkelijk pesto of een saus maakt. Ik gebruikte hem bijvoorbeeld al bij het bereiden van falafel uit de Airfryer en voor het maken van een snelle pastasaus. Het apparaat werkt niet op stroom en is daarmee dus ook heel handig voor op vakantie! Geen geklooi meer met een kleine snijplank aan een campingtafel, maar hoppakee, trekken aan het touwtje en je groenten en kruiden zijn fijngemalen! Ik zal het even demonstreren:

De winactie is gesloten en de winnaar heeft per e-mail bericht van mij ontvangen.

Ik vind het ontzettend leuk dat je een kijkje kwam nemen op mijn blog en heel veel plezier met het vervolg van de bloghop, doe Kimberly de groetjes van me!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

74 Reacties

 1. Linda Raaijmakers Antwoord

  Deze hakmolen gaat mij denk ik heel blij maken. Tot nu toe besteed ik het snijden van uien altijd uit vanwege iets met dikke ogen ofzo haha. Nu kan ik lekker zelf aan de slag want we gebruiken altijd ui in lasagne, pasta enz 🙂

 2. Ik wil de hakker heel graag winnen voor m’n moeder, ze is net aan haar handen geopereerd dus dit zou voor de komende periode echt een uitkomst zijn met koken!

 3. De hakmolen wordt niet voor mij, ik ben helaas geen keukenprinses! Maar mijn partner is de kok in huis en die zou hier zeker blij mee zijn!
  Dus dit vakantie bloghop cadeautjes wordt voor hem!

 4. Oh wat een handig dingetje! Ik heb nu zo’n kleiner model van een ander merk waar net geen volledige grote ui in kan.

  Deze zou ik alvast leuk vinden om bijvoorbeeld eense en heel grote ui te snijden zonder huilen of gewoon om bloemkoolrijst te maken. We proberen nl. een beetje minder koolhydraten te eten.

 5. Loes Ouweneel Antwoord

  Oh deze zou hier maar weinig stilstaan! Ik heb een tweeling waar ik elke dag verse hapjes voor maak van lekkere groenten en fruit. Ook heb ik een moestuin dus ik denk dat ik daarheen loop met mijn mandje en dan lekker verse ingrediënten pluk om pesto van te maken. Dat kan van vele bladeren zoals bietenblad bijvoorbeeld en natuurlijk basilicum. Lekker wat knoflook, olijfolie en kaas erdoor en klaar ben ik!

 6. Annabel de Ruiter Antwoord

  Super handig! In het verleden er een kleiner model van ander merk gehad. Gebruikte deze toen o.a. om prakjes wat fijner te malen zoals chili con carne voor onze toendertijd peuter. Pureren deed ik echt niet meer, maar zo was de structuur niet te grof en at ze het wel op. Waar ik nu trek in heb: https://www.ah.nl/kookschrift/recept?id=218956 om zelf joppie saus te maken en chips veel chips haha. “Vakantie gevoel / Feest stemming”

 7. Handig ding zeg. Ik zou hem gebruiken voor het snijden van oorlog, want ik hoef alleen al naar uien te kijken of ik begin spontaan te huilen, kun je je voorstellen wat er gebeurd als ik ze werkelijk snijd… Soms dan staat er net iemand voor de deur als ik uien heb gesneden, geen idee wat zo iemand van me denkt, maar mooi zal het niet zijn: uitgelopen oogpotlood, rode ogen die ik amper open kan krijgen, tranen die over mijn wangen stromen… misschien heb je nu een klein idee waarom ik de Tefal hakmolen heel goed zou kunnen gebruiken.

 8. Patricia Lubbertje Antwoord

  Ik maak heel vaak dingen fijn met de foodprocessor, maar dat vind ik wel vaak een heel gedoe. Dit lijkt me super handig voor de kleine dingetjes, zoals knoflook, ui, maar ook voor nootje. Ik maak vaak gezonde energie repen. Daar gaan o.a. amandelen, speltmeel, havermout, dadels en kokosflakes doorheen. Die maak ik dan extra fijn. Hiermee zou datzo gepiept zijn. Ook fijn dat het nirt xo veel ruimte in beslag neemt. Met zn 5-en in een kleine bovenwoning heeft helaas zo z’n beperkingen

 9. Sabine Hensens Antwoord

  Dat ziet er handig uit!! Ik zou als eerste (in het kader van de lekkere luie zomervakantie) een guacamole maken die ik bij een flinke schaal tortilla chips met een beste lading kaas (lekker warm uit de oven) ga serveren.
  Ideale snack voor een lange zomeravond buiten met een flesje ijskoude Mexicaanse bier!!
  Zo te zien heb ik gelijk mijn work-out in the pocket na het maken van de dip….twee vliegen in één klap dus.

 10. Één trek en hakken maar!!
  Dat zie ik wel zitten.
  Ik hak er alles mee kort en klein.
  Dus aan mij wel besteed , denk ik.
  Koken wordt dan nog leuker!

 11. Wat een handig apparaat, heel veelzijdig ook. Ik ga hem vast en zeker vaak gebruiken, zeker voor het snijden van uien en paprika. Maar ik kan hem nu heel goed gebruiken voor het maken van bramensap. De oogst is super dit jaar en ik loop alle bramen uit te delen, omdat mijn staafmixer kapot is en dus geen sap kan maken. Deze chopper is een heel goed alternatief, zeker ook omdat hij overal te gebruiken is !

 12. Chantal Obbink Antwoord

  Oooh wat handig dit. Ik doe heel graag mee en zou het meenemen als we op vakantie gaan. Zo handig lijkt me dat, alles makkelijk en snel fijnhakken en geen stroom nodig. Ideaal voor oa macaroni, nasi, wraps te maken. Wat zal de oudste (bijna 4jr) het ook fantastisch vinden. Hij helpt graag mee in de keuken en kan hierbij heel goed helpen!

 13. Dat lijt me nu echt geweldig, ik heb alleen een blender en als ik dan een Quacemole wil maken moet ik dat met de hand prakken en snijden. En zeker met deze warme dagen maak ik s avonds voor bij een broodje, salade of pizza graag een lekkere verse Quacemole. Dus dat ga ik ze,er als eerste maken met dit hakmolentje

 14. Dit klinkt als een hele goed oplossing voor het ‘uien-drama’. Ik ben gek op ui, en doe het door veel gerechten heen, de risotto, de curry, de macaroni, noem maar op. Alleen is het bij het snijden altijd huilen geblazen. Super irritant! Dat moet toch anders kunnen?
  En dan is het ook twee vliegen in één klap denk ik, want wat kun je nog meer met dit handige apparaat? Tijd voor een nieuw kookavontuur!

 15. Ik doe graag mee. Het eerste wat in mij opkomt is uien. Omdat je met het snijden altijd zo gaat huilen. Maar het lijkt me ook wel iets voor fruit in stukken snijden en dan heerlijk over de yoghurt doen met cruesli en stukjes chocolade.

 16. Ik maak met dit weer vaak koude salades. Nu koop ik altijd een potje kant en klare pesto maar ik geloof dat ik het met die hakmolen ook best zelf kan. Dus ik maak graag kans.

 17. Dineke Wiersema Antwoord

  Voor alle sauzen die ik zelf maak, bijv. de rode saus voor de pesto, zo klaar hiermee. Of voor een lekkere groene curry, mmmm ik kan niet wachten…

 18. Wow, lijkt mij zo handig en wil hem zsm uitproberen. Ik gebruik veel ( rode) uien en knoflook voor mijn gerechten, geeft een heerlijke smaak en na het bakken ruik je het minder. Maar vind het niet altijd even leuk om deze te hakken en/ of snijden. Dus kom maar op!!

 19. Ik ga de hakmolen als eerste gebruiken voor het fijn hakken van ingrediënten die moeilijk te hakken zijn omdat ze klein zijn (zoals knoflook) en/of heel fijn gehakt moeten worden en/of een hele sterke geur afgeven (zoals ui of knoflook) om er daarna een overheerlijke pastasaus van te kunnen maken!

 20. Lynn Brekelmans Antwoord

  Het is misschien niet het meest gezonde, maar ik zou er heel graag chocolade mee hakken. Ik heb gelezen dat dat daarmee kan en dat lijkt mij ideaal. Dan kun je bijv. gewoon een soort Milka vlokken op je boterham doen!

 21. Anneliese de Waal Antwoord

  Dat is erg handig voor in de keuken, een goede hulp.
  Zou eerst komkommer hakken en wortels, deze eet ik iedere dag.
  Lijk me super handig en snel.
  Waag graag een kans.

  Groetjes Anneliese

 22. erika panjer Antwoord

  Wet een fijn hulpmiddel daar maak ik graag kans op en weer een nieuw blog die ik heb leren kennen geweldig zo’n bloghop waar je vaak weer nieuwe blogs leert kennen

 23. Jeeh een bloghop, zo leuk. Weer nieuwe bloggers ontdekken! Zo kwam ik ook bij jou en ik heb je meteen overal ge-liked, want je schrijfstijl spreekt mij ontzettend aan. Nu wil ik ook graag meedoen aan je winactie, want ik vind het snijden van groente echt vreselijk! Doordat ik last heb van mijn handen duurt het ook een eeuwigheid dus dat stimuleert ook niet om het te doen. Zo’n snij hulpmiddel zou dan ook ideaal zijn, zodat ik vaker verse groente ga gebruiken in de maaltijden voor mijn gezin.

 24. marion poeste thomas Antwoord

  hihi zou je er ook baby hapjes in kunnen malen/fijnhakken… dan zou ik dit als 1e testen zodra onze kleine eraan toe is & anders voor gesnipperde uitjes voor mjjn man. Ik heb een hekel aan uien/laat staan dat ik ze ook nog moet “snipperen” wie weet heeft mijn man dan geluk dat ik vaker een poging waag om uien mee te nemen met de boodschappen. ps. en handig voor vakantie” toevallif dit jaar onze 1e gezinsvakantie van noordholland(julianadorp) naar limburg(vaals) en een vriendin opzoeken in simpelveld en een dagje naar maastricht.

 25. Rianne Weerd Antwoord

  in de keuken staan is altijd een feestje, maar soms moet je wel oppassen als je flink aan het hakken gaat, dit apparaat lijkt mij dan ook echt iets voor mij. Mijn vingers zullen geen schade oplopen als ik mijn agressie weer even kwijt moet in de keuken 😉

 26. Ik wil graag eens een tapas avondje organiseren met o.a. zelfgemaakte guacamole en Bruchetta.. Daarvoor zou hij al heeeel handig zijn..

  Facebook: An Na

 27. Fruit fijnmalen voor een smoothie ?????
  Geen Facebook of heel verhaal maar zn hakmolen willen we allemaal. ?

 28. Oeh, handig! Ik maak graag kans. Ik heb nu een mixer met opzet-hakmolen. Maar de motor van de mixer begint het te begeven. Kennelijk toch iets te veel van hem gevraagd, oeps.
  Ik maak graag zelf pesto (want zonder kaas voor allergische peuter) en experimenteer ook graag voor taartdecoratie.

 29. Kristel Gubbels-Daemen Antwoord

  Lijkt me erg handig om fruit kleiner te maken voor onze jongste dochter Lotte die heerlijk geniet van de fruithapjes.

 30. Erika van koert Antwoord

  Wat handig zo zonder stroom. Sinds vorige week is de knop om en ben ik (weer) begonnen met afvallen. Met deze warmte is een salade toch favoriet. Nu hou ik zelf meer van salade met fijne ingrediënten maar dat snijden duurt soms zo lang. Met dit apparaat is mijn salade in no time klaar

 31. Lisanne Bons Antwoord

  Pesto of guacamole. Beide vind ik echt super lekker en gaat natuurlijk een stuk makkelijker met zo’n mooi apparaat.

 32. Voor de koekjes voor Mn glutenvrije taartbodems dat is altijd drama om die klein te krijgen….. en natuurlijk ook voor uien chicolade nootjes en knoflook

 33. Voor de koekjes voor Mn glutenvrije taartbodems dat is altijd drama om die klein te krijgen….. en natuurlijk ook voor uien chicolade nootjes en knoflook, kruiden etc…

 34. Wat zou dit een uitkomst zijn voor mij. Ik heb altijd pijn in mijn handen ivm reuma dus komt wel van pas. Als ik niet won ga ik hem zeker kopen binnenkort

 35. Ik zou de hakmolen graag winnen, voor uien , groenten, fruit, maar vooral voor noten fijn hakken. Dat vind ik echt een dieven werk, ze springen alle kanten op, en worden niet lekker fijn.

 36. Sharon de Ridder Antwoord

  Oh, Hansaplast wordt niet blij als ik deze win… Gelijk een dikke omzetvermindering :’-)

 37. Ik zou de hakmolen gebruiken om komkommer, wortels, appel in te hakken om in mijn favoriete salade te doen.

 38. Basilicum, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, knoflook, olijfolie, peper, zout (klein beetje) en vooral m’n ex niet dit keer…De ideale pesto uit de hakmolen !!

 39. geweldig! kan ik het eten van mn dochtertje fijn maken…. zon moeilijke eter 🙁

 40. Claudia de Kok Antwoord

  Ik ga als eerste een goede en verse guacamole maken voor bij een borrel met vrienden in de lome avondzon, lekker snel met deze hakmolen

 41. Ik doe voor mijn dieet altijd noten in mijn kwark ‘s morgens.
  Is altijd moeilijk de nootjes iets kleiner te maken
  Als eerste ga ik deze hakmolen gebruiken om mijn cashew nootjes iets fijner hakken, wel zo lekker in de kwark .
  Graag doe ik mee en ik volg op Bloglovin.

 42. anita kempenaers Antwoord

  ziet er handig uit om mijn groenten voor de spaghetti ermee te hakken

 43. Handig dingetje! Ik kan niet wachten tot het vakantie is, woon helaas in het noorden… Nog twee dagen te gaan en dan doen we niks meer, ik laat de hakmolen het werk doen 😉 Het eerste zal noten of fruit worden voor in de yoghurt en dan ga ik tijdens mijn vakantie bedenken wat ik er nog meer mee kan en het ding eens goed uittesten!

 44. Dit lijkt mij echt ideaal. Mijn moestuin is op een punt dat er dagelijks wel groente en kruiden te plukken valt. Handig om hierin fijn te maken. 🙂

 45. Lijkt me een heel handig hulpje! Hij zal als eerste denk ik gebruikt gaan worden om een uitje fijn te hakken

 46. Ik doe graag mee voor mijn man. Hij verwent ons regelmatig met eten uit Kameroen (daar komt hij vandaan). Maar vervolgens lig ik ‘s nachts naast een naar uien en knoflook stinkende man. Zou heel fijn zijn als hij dit handige apparaatje kan gebruiken.

 47. Wat leuk een bloghop! Jouw blog kende ik al, maar de anderen nog niet. Ik ben benieuwd of ik ze net zo leuk vind!

  Ik wil heel graag winnen en de reden tjah uhm..ga ik het hier typen…
  Ik ben zo’n piepneus “iwl, stukjes!”. Dat betekend dat bij mij de pastasaus door de staafmixer gaat. Altijd een beetje genant als je dan pasta + saus meeneemt als lunch. Dus ik zou graag willen winnen, zodat ik kan werken aan mijn volwassen manier van eten 😉 Want met deze handige chopper hoef ik niet meer te staafmixen, maar heb ik wel hele fijne groente. Een stiekeme tussenweg!

 48. Yup, natuurlijk doe ik daarvoor mee. Ik ben flink aan het lijnen en sporten, dus ik maak de laatste tijd veel meer dingen zonder zakjes. Dan komt zo’n chopper wel heel goed uit. Maar, als ik win, dan ga ik er allereerst uitjes mee snijden en dan maak ik frietje speciaal en een frikandel speciaal. Om het te vieren en omdat ik dat af en toe best weleens mag. En waarschijnlijk neem ik dan lekker nog een 2 frikandel ook. (Haha, maar ik ben niet geobsedeerd door dingen die ik nu niet mag eten hoor…. maare… Frikandel!!!!)

 49. Ons gezin is nogal dol op curry’s en ik prop die altijd boordevol met allerlei (gegrillde) groente.
  Mijn dochter vindt dit heerlijk maar die grove stukken dat vindt ze maar niks.
  Dus snij ik me regelmatig een slag in de rondte om alles zo ieniemini mogelijk er uit te laten zien. Dit handige apparaat van Tefal kan me daarom een hoop werk uit handen “trekken” en een hoop tijd besparen . O en had ik al gezegd dat ik dol ben op rauwe ui overal bij………ja fijn gesneden dat dan weer wel. Ik hoop dat ik alleen nog maar een keertje hoef te huilen (van blijdschap) als ik deze Tefal mag gebruiken.hahaha

 50. Goedemiddag Bregje, Wat een leuke actie. M’n man en ik, koken vaak samen in de keuken. Dat gaat heel goed. De leukste gesprekken komen naar boven. M’n man kan heel fijn een ui snijden, voor bv een gevulde ei. Het moet door een slagroomspuitmond kunnen. Maar ook voor salade, slaatjes en het fijn maken van nootjes kan deze Tefal Hakmolen mij tijd en vingers sparen. Hoe vaak ik m’n vingers snij is gelukkig nog op 1 hand te tellen.In onze verkeringstijd noemden we elkaar Moulinex ( man) en Tefal ( ik ) . Tefal was: ” Je denkt ook aan alles”. En Moulinex : Daar heb je meer aan”.
  Succes allemaal.

 51. Nadine Rozeman Antwoord

  Het lijkt me wel een fijne molen. Ik wil graag meer leren koken.

 52. Maurice Cuijpers Antwoord

  Lijkt mij wel handig. Dan kan ik het zelf doen. Omdat ik reuma heb.

 53. harry brants Antwoord

  maak thuis altijd de spaghetti saus dus veel snijden, met deze hakmolen zal het wat vlugger gedaan zijn

 54. Claudia Diependaal Antwoord

  Haha ik zie dat ik niet de enige ben die het hoe zei je zoontje het ook weer manechinetje? erg handig vind! Ik duim dat helpt misschien haha. Groetjes Claudia!

 55. Lijkt me ideaal! Zeker omdat we hier thuis twee kleine dames hebben rondlopen die altijd commentaar leveren op de champignons. Met dit apparaatje hak ik ze gewoon lekker fijn, kunnen wij weer genieten van het avondeten.

 56. Wat leuk je blog weer eens tegen te komen, heb je een lange poos gevolgd maar op de een of andere manier een poos niet. En nu kom ik je weer tegen met de bloghop en ben je ineens verloofd! En hoe.. geweldig tussen al die mensen op pinkpop 🙂 Alsnog van harte gefeliciteerd!♡
  Ik doe ook graag mee met je winactie. Mijn man maakt de lekkerste kebab, met tot moes gemalen uien. Hij gebruikte daar altijd mijn oude mixer voor, maar je raad t al..die begaf het op n gegeven moment. Dit apparaat is dus ideaal voor hem (en mij;)) Duimen!

 57. Zou je er ook look in kunnen fijn krijgen? Dan zou ik dat doen, dat scheelt weer 3 dagen lang stinkende handen! 😉 En anders sowieso ajuin want dat vind ik steeds een rot klusje: tranende ogen en stinkende handen. Liever niet! 😀

 58. Knoflook fijnmalen voor mijn anti vliegende insecten spray want zij schijnen niet van deze lucht te houden !
  Maar ook citoen of lavendel zijn voor deze plaaggeesten de ideale verdrijf geuren !
  En aangezien er een ware wespenplaag op komst is kun je maar beter goed voorbereid zijn !

 59. Mijn vriendin heeft deze en is er superblij mee! ik waag graag een kansje, scheelt een hoop tijd met hakken en snijden 🙂

 60. anja vermeulen Antwoord

  toppie zou te gek zijn als ik dit win.alles zou een stuk makkelijker gaan voor mij

 61. Sinds een tijdje eet ik zonder ‘pakjes en zakjes’ en ik hak, snijd en maal nu alles zelf. Geen voorverpakte gesneden spullen en kruiden meer, maar zelf alles maken. Superleuk en goed voor mn bloeddruk en gezondheid, maar deze keukenhulp zou het maken van mijn inmiddels befaamde pastasaus een stuk eenvoudiger maken!!

 62. Wendy van Zetten Antwoord

  ?????????? Waaaaaaauuuuuuwww !!! Dit is echt zoooo welkooomm zeg ????Wat een Geweldige PRIJS ga je weggeven, WOOOOOOWWW ????? Ik wil natuurlijk heeeeeeel graag kans maken op een chopper ben dol op koriander maar het snijden lukt nooit 🙁 , Dat zou echt zooooo Welkom zijn!! Ik ben echt helemaal Excited ??? Je zou ‘t maar mogen winnen zeg 🙂 zou toch Fantastisch zijn!!!!! ❤❤❤❤❤
  ❤Nu maar heel hard duimen & hopen ???

 63. Carola van Nuil Antwoord

  O, deze is handig! En geen stekker zodat ik niet ergens een stekker uit hoef te trekken (2x babyfoon, waterkoker, opladers voor telefoon en ipad’s -de kinderen zitten op zo’n school- en momenteel de waaiers en de magnetron).
  Normaal gesproken gebruik ik mijn hakmolen om onder andere:
  -Groenten heel fijn te krijgen zodat mijn eigen kinderen niet zien dat er groenten in zitten. Zo krijgen ze ‘groentenloze’ pastasaus en door de pannenkoeken zit altijd minstens een gemalen courgette. Wortels en paprika zijn geen aanrader voor door de pannenkoeken?
  – Babyhapjes maken voor de kleinste gastkindjes. Ideaal om iets snel fijn te krijgen, zonder het meteen tot moes te maken.
  – Om de Nacho groenten of de groenten voor pull apart bread heel klein te krijgen en meteen goed gemengd te krijgen.
  – Om een haarmasker te maken. Avocado, yoghurt, honing, ei en tea tree olie in je haar is een volumefeestje. Wel goed uitwassen nadat het lekker lang heeft kunnen intrekken. Het geeft ook een mooie glans aan je haar.
  – Om eischalen fijn te malen. Heel fijn gaat bij de planten in de tuin en nog wat chunky gaat terug naar onze tuinkippen voor de nodige kalk.

  Helaas heeft mijn man de hakmolen laatst gebruikt en meteen ook maar gesloopt ??‍♀️ Niet met ‘Will it blend’ taferelen, maar met de pastasaus voor de kinderen. Geen idee hoe hem dat gelukt is ? wij zijn dus wel toe aan een nieuwe en deze lijkt mij erg handig!

  Wat we als eerst gaan maken weet ik nog niet. Misschien wel nachos om te vieren dat we vakantie hebben.

 64. Ik zou deze gebruiken om verse knoflook te hakken om hier vervolgens verse knoflooksaus mee te maken 🙂

 65. Ik zou hem als eerste gebruiken om ui fijn gesneden te krijgen. Wat een ellende is en blijft dat toch. Naast dat je ogen gaan tranen en jeuken valt die halve ui uit elkaar en krijg ik hem nooit netjes klein zoals ik zou willen. Met dit apparaat lijkt me dat een stuk makkelijker en sneller.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.