De tweede helft van 2018 is begonnen en we kunnen we stellen dat ik de eerste helft met een knaller heb afgesloten! Juni was een fantastische maand, met groot nieuws en veel gezellige en mooie momenten! Ga er maar eens even voor zitten, want dit was juni 2018!

Blog

Op mijn blog verschenen in juni 18 artikelen. Ik kreeg in juni de inspiratie en de kans om meer te bloggen en dat is heerlijk! De vijf best gelezen blogs van juni op een rijtje:

  1. Een bijzondere vriendschap met een gouden randje | Laurens nam onze buurvrouw mee uit eten en dit zorgde voor een ware golf van liefde op het internet. Zo tof!
  2. Pinkpop update | Op Pinkpop zondag schreef ik vanuit bed gauw een blogje. Ik was ZO excited over het grote nieuws, dat ik het niet kon laten om het meteen te delen.
  3. Handige bakvormen Airfryer | deze is inmiddels een klassieker en wordt nog steeds goed gevonden door Airfryer fans.
  4. Oogmigraine en een paniekaanval | Het was niet alleen maar feest deze maand, ik belandde ook nog op de eerste hulp…
  5. Je bent overal | Over een etentje in een restaurant, waarbij ik even stil viel toen een dubbelganger van mijn vader binnenstapte…

Ik kijk terug op een maand met mooie bezoekersaantallen en veel interactie met mijn lezers en volgers op social media. Ik zit steeds weer te glunderen als ik mooie reacties krijg van jullie, dat doet me zo goed!

Activiteiten voor mijn blog

In juni ging ik twee keer op pad voor mijn blog. Het eerste uitstapje was Blogger by Nature in Soest. Voor mij was het de tweede keer dat ik dit event bezocht en ik heb weer veel geleerd! Daarnaast was het een hele gezellige dag met leuke blogvriendinnen en -collega’s!

Blogger by Nature Moonoloog.nl Aukjeswerelld.nl bregblogt.nl

Het tweede uitstapje was op de laatste dag van de maand. Ik las een tijdje terug een oproepje op Instagram over een Instameet in Zuid-Limburg. Ik meldde me aan, in de veronderstelling dat ik op de wachtlijst kwam. Al gauw kreeg ik een berichtje dat ik mee mocht! Ik vond het best spannend, een hele dag op pad met onbekenden, maar die angst was volledig ongegrond! Het was een super leuke dag, waarbij ik weer nieuwe plekjes van het mooie Limburg heb ontdekt! In meerdere opzichten was het een hele waardevolle dag! Op Instagram kun je de komende tijd regelmatig mooie foto’s van deze dag voorbij zien komen.

Instameet Zuid Limburg 30 juni 2018 Paulien Varkevisser bregblogt.nl
fotocredits: Paulien Varkevisser

Persoonlijk

Op persoonlijk vlak begon alles langzaam te landen in juni. Ik had grote knopen doorgehakt en kon me gaan richten op de start van mijn bedrijf. In de maand juni kon ik mooi uittesten hoe het ging met werken onder schooltijd. maar, omdat ik nog niet officieel in business was, dwong ik mezelf ook af en toe om even lekker niks te doen. Dat was nog best een uitdaging, omdat ik continu een gevoel had dat ik van alles moest. Gelukkig kwam daar Etienne in beeld, die me af en toe op de loungebank zette met een boek en zei dat het oké was als ik even lekker niks deed.

Loungebank Gamma bregblogt.nl

Deze maand was echt goed voor me, om een nieuwe balans te vinden en me voor te bereiden op de lancering van mijn bedrijf. Ik vind het heerlijk om alleen te zijn en om met een muziekje erbij lekker te schrijven en aan te rommelen op mijn werkplek op zolder. Ik merk dat ik echt tot rust kom en dat ik een hoop spanningen van de afgelopen maanden achter me kan laten. Het laatste restje spanning uitte zich in de oogmigraine, dat was wel echt even heftig en spannend. In de week na Pinkpop heb ik daar toch nog van moeten herstellen en het duurde even voor ik weer vertrouwen had in mijn lijf.

Laurens

De eerste volledige maand op de basisschool zit erop! Wat zijn we trots op de kleine meneer, die zich vol overgave in het schoolleven heeft gestort. Hij doet goed mee, vindt het allemaal even interessant en vertelt thuis (na een paar uur) de mooiste verhalen. In dit artikel lees je meer over de start op de basisschool en hoe wij het hebben ervaren.
De laatste weken voor de zomervakantie waren pittig. Ik merkte echt dat hij moe was en de hoge temperaturen maakten het er niet gezelliger op. Gelukkig is het allemaal achter de rug en is de zomervakantie inmiddels in volle gang!

Een bericht gedeeld door Breg Blogt (@bregblogt) op

Laurens showde deze maand ook zijn stoere modderkeuken op de blog! Inmiddels staat er een opblaaszwembad naast en is er een soort Mud Masters terrein ontstaan in de tuin. Alles voor het kind zeg ik dan maar, terwijl ik de bende negeer. 😉

Trouwen

Zo leuk om dit nu als onderwerp te kunnen vermelden! Ik krijg nog steeds kippenvel en een brok in mijn keel als ik terugdenk aan die mooie zaterdagavond op Pinkpop! Alles klopte gewoon, juist omdat het niet tot in de puntjes gepland en gestyled was. Ik heb al een blog geschreven over het aanzoek, Etiennes versie is online verschenen en deze week kon je alles lezen over DE ring! De komende maanden zal ik regelmatig updates geven over de planning en de voorpret, maar ook artikelen delen met inspiratie. Ik vind het heerlijk om rond te struinen op Pinterest om ideeën op te doen voor de jurk, de decoratie en de locatie.

Boeken

Ik las deze maand wel een aantal boeken, maar plaatste slechts twee recensie online. Iets met teveel inspiratie voor andere artikelen. 😉

Klaar voor nieuwe avonturen!

De maand juli is al even bezig en ik bruis van de energie. Ik ben klaar voor nieuwe avonturen en heb al een aantal leuke gesprekken gehad. De letters vliegen uit mijn vingers als ik achter mijn laptop zit. Vanwege de zomervakantie werk ik de komende tijd wanneer het uitkomt. Laurens gaat ook nog logeren en we gaan er nog even tussenuit. Op mijn blog zul je er weinig van merken, voor de komende tijd staan er minstens vier artikelen per week ingepland. Zo heb jij lekker leesvoer als je op vakantie bent of in de tuin zit te genieten van de zon. Of in je lunchpauze als je moet werken… 😉

Bedankt voor alle lieve en ontroerende reacties die ik in de afgelopen maand heb mogen ontvangen. Op mijn artikelen over persoonlijke ontwikkeling en over de oogmigraine kreeg ik zoveel blijken van herkenning: bijzonder hoe open jullie je verhalen met mij delen. DANKJEWEL! ♥

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.