Bij een verloving hoort (meestal) ook een verlovingsring. Zo ook in ons geval, al had het nog even wat voeten in de aarde voor de juiste ring om mijn rechter ringvinger gleed…

Lees hier hoe Etienne het aanzoek voorbereidde…

Tijdelijke ring voor het aanzoek

Toen Etienne op vrijdagochtend had besloten dat hij mij datzelfde weekend nog ten huwelijk ging vragen, dook hij snel de stad in om een ‘aanzoek-ring’ te kopen. Zo had hij alvast een ring voor het moment suprême. Hij had in alle snelheid niet gekeken welke ring hij van mijn collectie had meegenomen en dat was achteraf wel handig geweest…

Ringvinger of middelvinger?

Nadat ik JA had gezegd, schoof hij de ring om mijn ringvinger. Hij bleek een ‘tikkeltje’ te groot en we hebben samen hard gelachen. Etienne vertelde me dat hij graag samen met mij de perfecte verlovingsring wilde gaan uitzoeken. Je snapt dat ik natuurlijk niet kon wachten, maar omdat er op Pinkpop geen juwelier is, moest ik toch nog een paar dagen geduld hebben. Omdat ik bang was om de aanzoeksring te verliezen, hing ik die zolang aan mijn ketting. Zo kon ik er toch een beetje mee pronken! 🙂

Op jacht naar DE ring!

Op maandagochtend kwamen we thuis en nog geen half uur later sprongen we weer in de auto. Deze bride-to-be was niet meer te stoppen en ik wilde gewoon dat de hele wereld kan zien dat we verloofd zijn. Ik had wel een beetje in gedachten wat ik mooi vond, maar als je dan in een juwelierszaak staat en je hebt ZOveel keus is het toch weer lastig.

Die ene ring…

Ik paste een aantal verschillende modellen, om een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Eén ring bleef steeds weer terugkomen en al gauw bleek dat dit voor ons allebei de favoriet was. Hij paste perfect (wat best een kunst is met mijn smalle vingertjes) en hij is helemaal in mijn stijl. Een witgouden ring met een diamant erin, een meisjesdroom die uitkomt. Ik ga hem nu aan je showen!

verlovingsring bregblogt.nl

verlovingsring zijkant bregblogt.nl

Op de onderste foto kun je goed zien dat hij niet helemaal glad rond is, maar dat er een soort punt aan de buitenkant loopt. Dit maakt hem nét weer wat anders en bijzonder.

Ik ben er ontzettend blij mee en ik betrap mezelf er meerdere malen per dag op dat ik naar mijn rechterhand zit te gluren. Niet zo gek ook toch?!

Vertel eens: wat vind jij mooi als verlovingsring? Geelgoud, witgoud, zilver of iets heel anders?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.