?Daar komt de bruid….? Oh lieve mensen, wat een feest! Etienne en ik zijn VERLOOFD! De komende maanden neem ik jullie mee in de weg naar ons huwelijk: de voorbereidingen, onze plannen en noem maar op. Maar first things first: het aanzoek! Dit wordt een tweeluik, net zoals de verhalen van de Roodharige Hunk. Ik vertel eerst hoe ik het beleefd heb en in de volgende aflevering vertelt Etienne hoe hij het aanzoek heeft voorbereid en hoe het voor hem was…

Zaterdag 16 juni 2018

Op zaterdagochtend kreeg ik een berichtje via Facebook. In de lokale krant stond een artikel over een stel dat hun bruiloft vierde op Pinkpop en ik werd daarin getagd, omdat zo iets past bij onze love story. Goed, ik vertelde aan Etienne wat ik had gelezen. Hij reageerde er niet echt op en ik dacht: ‘Hij zal wel weer gek worden van al die hints, ik hou mijn mond maar.’

De avond ervoor hadden onze vrienden bekend gemaakt dat ze een kindje krijgen en daardoor was de feeststemming al heel groot. De aanstaande vader grapte, na mijn verhaal over het krantenartikel: ‘Ja, het is nu wel mooi geweest met de hoogtepunten voor Pinkpop, jullie wachten maar tot volgend jaar!’ Ik besloot om het onderwerp maar te laten rusten en bereidde me mentaal voor op de Foo Fighters…

Klaar voor Foo Fighters

We vertrokken naar het terrein en ik was heerlijk relaxed in mijn roze bubbel. Beetje biertjes drinken, wat eten en samen met mijn vriendje rondstruinen. Het was een dag met een gouden randje. Ik was ontzettend excited over de komst van Foo Fighters en telde de uren af tot 21.30, toen ze zouden beginnen. Ik had nog steeds geen enkel idee wat me te wachten stond….

‘Wat zegt ie nou allemaal?’

De heren betraden het podium, de eerste gitaarklanken knalden over het veld en achter mij pakte de Roodharige Hunk me eens stevig vast. Ik nestelde me in zijn omhelzing en stond te stuiteren van enthousiasme vanwege de mannen die op enkele tientallen meters afstand mijn hart stonden te stelen.
Inmiddels klonk de stem van Etienne in mijn oor en het leek verdacht veel op een liefdesverklaring. ‘Wat zegt ie nou allemaal?’ dacht ik bij mezelf. ‘Hij doet wel een beetje gekkig, hij gebruikt andere woorden dan anders’ (Het is maar waar je op zo’n moment over nadenkt!)
Ik voelde aan mijn water dat er iets niet helemaal in de haak was en ik draaide me om, zodat ik hem aan kon kijken…

Op zijn knieën

Toen ging het ineens heel snel! Ik keek Etienne aan en hij zakte op één knie. Mijn eerste reactie: ‘NEEEEEEEEEE!!’ Hij:’JAAAAAAAAAA’ en zo stonden we daar even een paar seconden heel onnozel naar elkaar te kijken en te grijnzen. Om ons heen barstte een gegil los van enthousiaste toeschouwers die door hadden wat er voor hun neus gebeurde.

Pinkpop 2018 huwelijksaanzoek bregblogt.nl

‘Heb ik al JA gezegd??’

In alle commotie en hysterie bedacht ik me ineens dat ik nog helemaal geen antwoord had gegeven. Ik had wel heel hard gegild en Etienne gekust, maar echt antwoord? Oeps…! Ik vroeg hem of ik al antwoord had gegeven en hij antwoordde: ‘Nee, ik heb je al drie keer gevraagd wat je antwoord is’ Gelukkig kwam mijn volmondige JA toen nog steeds op tijd en was het officieel:  Wij gaan trouwen!!

Roze wolk in het kwadraat

Het was zo perfect, zo romantisch, zo helemaal zoals wij zijn! Dat we allebei nog een biertje in onze handen hadden op het moment zelf maakte het alleen maar meer compleet. (En dit leidde tot de nodige hilariteit in de reacties op social media)

Bijzonder detail: Het aanzoek vond plaats tijdens het nummer ‘Run’, waarin de zin: ‘Run for your life with me’ zit. Hoe awesome en toevallig is dat?

Het was een moment om in te lijsten, precies zoals wij zijn en precies goed. Vanaf dat moment zweefden we rond op een roze wolk. Wat zeg ik, een roze wolk in het kwadraat!

Het was een ontzettend gaaf en onvergetelijk moment. Dankzij de leuke en lieve mensen om ons heen hebben we echt geweldige foto’s en filmpjes, waardoor we nog eindeloos kunnen nagenieten van dit feest. ♥

Binnenkort vertelt Etienne zijn kant van het verhaal: verliep het volgens plan? Was hij zenuwachtig?

Wil je niks missen van alle trouwplannen? Volg me dan op Facebook en Instagram! ♥

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

7 Reacties

  1. Jaaaaaaa zo leuk! Ben zo blij voor jullie! En kan niet wachten om het verhaal vanuit de andere kant te lezen hihi. Geniet lekker van de voorbereidingen! Trouwen is zoooooo leuk ?

  2. Oh wat een heerlijk artikel om te lezen zeg! Ik herken de roze wolk zeker nog toen ik net gevraagd was en die blijft je voorlopig nog wel even bij hoor. Geniet van de voorbereidingen want het vliegt voorbij!

  3. Pingback: Dit was juni 2018! - Breg Blogt

  4. Pingback: Een visionboard: wat is het en hoe maak je het? - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.