Whoohoo, wat een weekend heb ik achter de rug zeg! Pinkpop was in meerdere opzichten onvergetelijk. Vandaag blik ik graag nog even terug met een heleboel foto’s!

Vrijdag

‘Vroeger’ gingen we ‘s nachts al naar de camping. Dan brachten we eerst wat uren rond voor het hek openging en daarna hingen we nog wat meer rond op de camping. Supergezellig, maar ook wel heel vermoeiend. En mijn gammele lijf kon ook wel wat comfort gebruiken, dus sliepen we dit keer bij lieve vrienden.

Pinkpop 2018 onderweg auto bregblogt.nl

We haalden Laurens uit school en vertrokken naar Kerkrade. Eerst zetten we Laurens af bij opa en oma, die hem heerlijk 3 dagen in de watten gingen leggen. Daarna door naar onze vrienden, waar we rustig in de stemming konden komen, rugzakjes inpakten en alvast een biertje dronken. We arriveerden rond half vier op het terrein, waarna we ons installeerden op het grote grasveld. Dekentje, drankje, fijn gezelschap: niks meer aan doen!

pinkpop 2018 op de fiets bregblogt.nl

Pinkpop 2018 binnen bregblogt.nl

‘s Avonds kwam mijn vriendinnetje Monique ook nog even gezellig buurten!

pinkpop 2018 moonoloog bregblogt.nl

Ik keek al jaren uit naar een optreden van Pearl Jam tijdens Pinkpop. Ik heb de band in 2012 live gezien in de Ziggo Dome en zanger Eddie Vedder trad in 2017 ook nog solo op in Amsterdam, waar we bij waren. De band nogmaals zien op het festival dat zo bijzonder is, was de kers op de taart. De show was goed en heel strak, ik heb er echt enorm van genoten!

Zaterdag

Op zaterdag begonnen we met een lekker ontbijtje, een warme douche en een boel gezelligheid.

Pinkpop 2018 ontbijtje bregblogt.nl

In de loop van de middag vertrokken we weer op de fiets naar het festivalterrein. Het was perfect festivalweer, niet te warm en niet te koud. We streken weer neer op het gras en Etienne en ik besloten om even samen een rondje te gaan maken.

Pinkpop 2018 manon bregblogt.nl

We dronken een biertje met oude bekenden, aten een lekker sateetje en ik moest natuurlijk even zoenen met het evenbeeld van Eddie Vedder…

Pinkpop 2018 Eddie Vedder bregblogt.nl

Tegen het einde van de middag keerden we weer terug op ons nest, klaar voor de shows van The Script en Foo Fighters. Die laatste stond ook hoog op mijn wensenlijstje. In 2011 maakte ik kennis met deze band, toen mijn (destijds) kersverse verkering helemaal begon te stralen en te stuiteren bij hun optreden. In de zeven jaar die volgden hebben we al heel wat albums van de Foo grijsgedraaid hier in huis.

Pinkpop 2018 eerste biertje bregblogt.nl

Het optreden was dit keer wel heel speciaal, toen mijn Roodharige Hunk ineens op zijn knieën ging en me ten huwelijk vroeg. HOE VET IS DAT!! Ik kan het nog steeds niet helemaal bevatten en ik vind het zo ontzettend fantastisch! We zijn echt in de wolken samen. ♥ Hier nog een keer het filmpje van het moment suprême!

Je snapt wel dat ik zaterdag niet meer kon stoppen met lachen (en huilen) van blijdschap! We hebben nog intens genoten van de show van Foo Fighters en rolden na middernacht moe, maar voldaan ons bed in!

Zondag

De zondag begon eerst met een heleboel telefoontjes. We belden onze familie en een aantal goede vrienden en ik typte gauw een blogje. Dit nieuws was gewoon te leuk om voor ons te houden, dus we besloten om het meteen de wereld in te slingeren. De reacties waren overweldigend en ZO lief!

Pinkpop 2018 relaxen op zondag bregblogt.nl

Het was zondag een stuk frisser, maar dat mocht de pret niet drukken. Voor mijn gevoel straalden we van oor tot oor terwijl we hand in hand over het terrein liepen! We hebben deze dag rustig aan gedaan, veel op ons kleedje gechilld en de dag afgesloten met het spetterende concert van Bruno Mars. Wat een entertainer is die man en wat hebben we gedanst!

Pinkpop 2018 bregblogt.nl

Je snapt wel dat Pinkpop 2018 voor ons onvergetelijk is geweest. De vijfde keer samen op het festival, zeven jaar een setje en als klap op de vuurpijl nu ook verloofd!

Wil je op de hoogte blijven van onze trouwplannen? Vergeet dan niet om me te volgen op Facebook en Instagram!

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.