Het is alweer even geleden dat ik een tag heb ingevuld. Een tag is een lijstje of blog over een bepaald thema of onderwerp. Dit keer ben ik door Charlotte getagd in de ‘Dingen waar ik geen genoeg van krijg-tag’ die is bedacht door Nicole.

Er zijn veel dingen waar ik geen genoeg van krijg, dus ga er maar eens lekker voor zitten en laat me in de comments zeker weten welke jij herkent!

  • Kusjes en knuffels van Laurens. Ook al is er niks meer over van dat spekkige peuterlijfje, de knuffels zijn nog minstens zo fijn. Zeker als hij dan op een onbewaakt ogenblik ook nog bij me in slaap valt!
  • Kusjes en knuffels van Etienne. Ja want laten we wel wezen, die Roodharige Hunk van mij mag er ook wel wezen! 😉
  • Schommelen in de hangmat. Dit doe ik het liefst met een fijn boek of met Laurens tegen me aan, terwijl we dan lekker liggen te kroelen en te kletsen
  • Boeken lezen. Ik lees graag en veel. Het liefst romans met een hoop drama, historie en romantiek natuurlijk. Benieuwd naar wat ik allemaal lees? Kijk dan eens in mijn boekenoverzicht.
  • Vliegtuigen spotten, het liefst grote joekels. Van jongs af aan heb ik een fascinatie voor vliegtuigen. Hierbij geldt: hoe groter, hoe beter! Laurens heeft deze liefde overgenomen. We wonen vlakbij een vliegveld waar regelmatig grote vrachtvliegtuigen opstijgen en landen. Samen staan we dan in de tuin te stuiteren: ‘Kijk mama, dat is echt een joekel hè! Whoohooo!’ We gaan af en toe ook vliegtuigspotten op het vliegveld zelf. En als we in de buurt van Schiphol moeten zijn, calculeren we altijd extra tijd in om even te spotten!
  • Kaas. Kaas is leven mensen. Ik ben er dol op en dan vooral op extra belegen of oude kaas. Als je mij een bakje geeft met blokjes kaas is het in no time leeg. Dit heb ik overduidelijk van mijn vader geërfd, die was bij elke borrelgelegenheid in de weer met blokjes kaas. Verder eet ik het ook graag op brood, tosti’s, in een salade, op een toastje (check deze oude kaassalade van Geertje: hemels!) en over de pasta.
  • Chocola. Ja als het eenmaal over eten gaat ben ik niet meer te stoppen hoor! Chocola is hier in huis toch wel een graag geziene gast. We boffen elk jaar weer als de Paashaas bij mijn schoonouders is geweest en we met kilo’s chocola terugkomen. Het liefst heb ik pure chocolade met hazelnootjes of een variant met caramel zeezout. En laat geen Toffifee slingeren in mijn buurt, want reken maar dat je een lege verpakking terugkrijgt…
  • Bloggen. Ha, dat had je nou ECHT niet gedacht he! Ik zal eerlijk bekennen dat er periodes zijn geweest waarin ik het bloggen bijna opgaf. Bijna en gelukkig niet helemaal. Want ik zit weer lekker in mijn flow en geniet ervan om, zoals nu, mijn vingers over het toetsenbord te laten vliegen, terwijl ik met een grote glimlach nieuwe content bedenk!
  • Onze tuin. We hebben zo’n heerlijke tuin! Toen we dit huis kochten in 2012 was het niet meer dan 2 terrassen die verbonden werden door een pad, een stuk gras en 3 bomen. Inmiddels hebben we hem omgetoverd tot een klein paradijsje met een fijne overkapping, een houten loungebank en hangmat. Voor Laurens is er genoeg speelruimte en hij kan lekker kliederen in zijn modderkeuken. Ik zeg echt heel vaak tegen Etienne: ‘Wat hebben we toch een fantastische tuin’ en ik ben er echt heel trots op! (klik op de linkjes in deze zin om een kijkje te nemen in onze tuin als je nieuwsgierig bent)
  • Thee. Elke week gaan er een paar dozen doorheen. Het liefst munt met kaneel van de Lidl of orientaalse munt van de Aldi. Afgewisseld met een beetje rooibos op zijn tijd. We drinken hier in huis zoveel thee dat de waterkoker het zelfs onlangs heeft begeven. Dan ben je toch wel echt rock ‘n roll of niet dan?

Waar krijg jij geen genoeg van?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.