Mei was een prachtmaand: Laurens vierde zijn 4e verjaardag, we gingen lekker kamperen en we deden nog veel meer gezellige dingen!

Blog

Ik heb deze maand veel tijd aan mijn blog kunnen besteden en daarmee kreeg ik de bevestiging voor mezelf dat ik het nog steeds ZO leuk vind! Lekker schrijven, nieuwe onderwerpen bedenken, contact met mijn lieve lezers: I am one happy camper! Deze artikelen werden zeer goed ontvangen in de maand mei:

  • VIER! Waarin ik vertelde over Laurens zijn verjaardag én waarin we een mooie winactie hielden. De winnaar is inmiddels bekend en hopelijk is hij heel blij met het speelgoedpakket dat binnenkort zijn kant op komt!
  • Samenwerkingen en betaalde links op mijn blog | Ik vind het belangrijk dat jij als lezer weet waar je aan toe bent en dus leg ik in dit artikel uit hoe ik om ga met betaalde samenwerkingen en links.
  • Loslaten sucks | Oh wat vond ik het lastig om Laurens de eerste keer naar de basisschool te brengen. Toch wel even een dingetje hoor als je het mij vraagt! Gelukkig vindt hij het te gek en heeft hij zijn draai inmiddels helemaal gevonden!
  • Logeren in het GuestHouse Hotel naast de Efteling | Op 7 juni opent een nieuw familiehotel, op een goede steenworp van de Efteling. Ik mag jullie alvast virtueel een kijkje geven in dit nieuwe, duurzame concept!
  • Outfit: lange zomerjurk | Het was even geleden, maar eindelijk verscheen er weer eens een outfitpost!

Tijdens Blogger by Nature heb ik veel inspiratie op gedaan en de komende maanden ga ik dan ook weer lekker actief aan de slag met mijn blog. Oude artikelen nalopen en kijken waar ik deze nog kan verbeteren, mijn Pinterest updaten en artikelen daarvoor geschikt maken en ga zo maar door. Superleuk om te doen! Voor juni heb ik weer leuke onderwerpen en ideeën, dus blijf vooral lekker terugkomen en meelezen. En heb jij een suggestie of vraag? Laat het mij dan zeker weten! ♥

Persoonlijk

Op persoonlijk vlak was de maand mei een goede maand. Ik heb al eerder verteld dat ik volop in ontwikkeling ben en dat ik een aantal knopen heb doorgehakt. Ik weet, het is super irritant als iemand daar steeds aan refereert en er dan geen uitleg over geeft. Maar geloof mij: het duurt niet lang meer en ik weet zeker dat jullie het super tof vinden wat ik straks te vertellen heb!

Ik vind het zo bijzonder om te zien hoe ik nog elke dag kan groeien. En hoeveel veerkracht je als mens hebt. Ik heb geleerd om te vertrouwen op mijn intuïtie, mijn eigen kunnen en last but not least, dat het altijd goed komt. Door deze instelling heb ik deze maand meer kunnen genieten van kleine momenten, zoals de wandelingetjes naar school met Laurens en de avonden met Etienne op de loungebank in de tuin. Fijn!

Er op uit!

Deze maand hebben we veel leuke dingen gedaan. Zo hebben we het songfestival gekeken met een groep vrienden, waarbij de biertjes goed smaakten en er veel gelachen is. Daarnaast was er het grote feest voor Laurens, waar hij met volle teugen van heeft genoten. (en wij ook!) In het laatste weekend van mei zijn we gaan kamperen in Berg en Terblijt, op een paar minuten rijden van ons huis. Zo ontzettend fijn en echt een aanrader! Je bent dan gewoon echt even weg van huis. Zodra ik de camping op kom schiet ik in een soort relaxmodus, waardoor de wereld even stil lijkt te staan. Het einde van ons kampeertripje was dan wel weer wat minder…(nog niet gelezen? Check dan zeker even de link hierboven!)

Oh Happy Day boekje lezen camping bregblogt.nl

Boeken die ik las in mei

Ik heb deze maand voor mijn gevoel iets minder gelezen, al zijn er toch wel weer een aantal recensies online gekomen:

  • De zeven zussen: Schaduw – Lucinda Riley | Het derde deel uit de reeks van de zeven zussen was weer een pareltje! Als je houdt van boeken waarin de geschiedenis en fictie met elkaar verweven worden kan ik je deze reeks zeker aanraden! Ik smul er in ieder geval van!
  • Ondenkbaar – Bianca Nederlof | Deze thriller was echt top! Billenknijpend-spannend tot het einde en een onverwachte plotwending!
  • Zomerliefde – Erica James | Een heerlijk vakantieboek vol romantiek, maar ook met de nodige spanning en sensatie!

Ondenkbaar Bianca Nederlof boekrecensie bregblogt.nl

Eten

Eten was in mei ook wel een thema! Zo schreef ik een artikel over uit eten gaan in je eentje. Doe jij dat weleens? Ik deed het en vond het heerlijk! Ook ging ik samen met Laurens uit eten en dat was ZO leuk! Hij koos wat we gingen eten en het was echt genieten. Ga jij weleens uit eten met je kind(eren)? Tot slot verscheen er ook weer een recept online. Dit keer voor een zalig en goedgevuld broodje shoarma!

goedgevuld broodje shoarma met groenten bregblogt.nl

Juni

Dan nog even een vooruitblik naar juni! Deze maand staan er veel mooie dingen op de agenda. Mijn lieve mama is dit weekend een paar dagen bij ons, zo fijn en gezellig!

Volgend weekend gaan we drie dagen naar Pinkpop. Ik heb er zo veel zin in! De liefde is een paar jaar wat minder geweest, maar weer helemaal opgebloeid. Wat wil je ook met bands als Foo Fighters en Pearl Jam, die staan al ZO lang op mijn lijstje! Etienne en ik zijn dit jaar 7 jaar samen, dus we gaan de seven year itch eens goed inluiden met biertjes en fijne muziek! 😉
We logeren bij vrienden, dus geen geklooi met luchtbedden en rijen voor de douche. Gewoon lekker een comfortabel bed en een goede douche, daar houdt deze diva wel van. Laurens gaat dan drie dagen naar zijn opa en oma, dus iedereen is blij! Verder staan er nog wat leuke afspraken op de planning en eind juni ga ik eindelijk lieve Geertje voor het eerst in het echt zien, super leuk!

Hoe was de maand mei bij jou? En heb je leuke plannen voor juni? Ga je misschien ook naar Pinkpop?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

  1. Gaaf! Pinkpop! Ik ben in 2012 geweest voornamelijk voor The Cure! Geweldig dat je de Foo Fighters gaat zien! Heel veel plezier! Ik hoop dat je er wat over gaat schrijven.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.